Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiem Ci ze to sztuka polaczyc zapachy.

ja stworzylam angala t.muglera z be delicious dkny-boski wychodzi zmieszany

Właśnie te z serii AA, a jest ich chyba ze 6-7 wszystkie się bezproblemowo łączą ze sobą. Tak pomyślana seria. Choć nie wszystkie mi się podobają - to inna sprawa :roll: Ale cenowo bardzo przyzwoicie, a mi akurat ten typ zapachu bardzo odpowiada :lol:

Ja sie jakos boje laczyc, ale musze Wam powiedziec, ze ostatnio perfumy wyciagnely mnie z bolu glowy! :o :o :o Rano 5:30 wstaje, leb mi peka, normalnie nie wiem, co robic. Mam isc do roboty - mysle sobie: ladny bedzie ze mnie pomocnik... :-? Popryskalam sie probka Estee Lauder Sensuous (taki najnowszy zapach) i po moze 10 minutach przeszlo mi... A od razu jak tylko pociagnelam nosem to sie tak milej poczulam. Trudno to okreslic, ale wyglada na to, ze oprocz piwa sa jeszcze inne lekarstwa... :lol: :lol: :lol:

To ja mam najodwrotniej odwrotnie :lol:

Jak mam rano migrenę 8) Bądź łeb mnie nap...la :oops: To wtedy żadne perfumy, wody, żaden, ale to żaden zapach :roll: Zabija mnie aromat pasty do zębów, szuwaks pod prysznic doprowadza do szału itd.

Toleruję ledwo zapach kawy (rozpuszczalnej :oops: ) :lol: I to niezależnie od przyczyny bólu głowy -wręcz odwrotnie, bywa, że dopiero od dowolnego zapachu zaczyna mnie nap...lać :roll:

To masz Ania tak jak moja mama - najpierw jak bierze prysznic decyduje, jak chce pachniec i potem dobiera kolor i styl do koloru i stylu perfum... :lol: :lol: :lol:

Olga - ja nie mowie, ze mnie perfumy (czy inne zapachy) nie potrafia przyprawic o bol glowy, ale te akurat jakos wyjatkowo podnosza mi samopoczucie. :D

To nie tak :lol: Są takie zapachy, które zawsze mnie przyprawią ból głowy.

Ale czasem rano, jak się źle czuję, to każdy zapach doprowadza mnie do szału.... i mdłości :roll:

Na szczęście mam sporą baterię kosmetyków bezzapachowych, które w takie dni są bezcenne :lol:

Nie mówię o konkretnej migrenie :lol: Od podstawówki na szczęście nie miewam :lol: Mówię o tym, że czasem rano się budzę i każdy zapach doprowadza mnie do szału/bólu głowy/mdłości itd... Na ogół jest tak, że po 2-3 godzinach to mija, ale czasem zostaje :roll: Nadwrażliwość jaka chwilowa, czy co :roll:

Nefer, obawiam się, że historia świata nie zniesie kolejnego niepokalanego poczęcia :lol:

Ups - ale miałabym niezłe chody :):) Taka sławna znajoma :):)

Ja mam inną "ranną przypadłość" - bardzo łatwo doprowadzić mnie do wymiotów - a to tez nie ciąża :)

Np. jak mój kot zwymiotuje kłaczka to ja już jestem w kiblu.

Po południu mnie nie rusza zupełnie ...