OK 16.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja to pół roku temu wylizałam od środka ostatnią flaszkę Byłam na głodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 zanim zaczelam biedowac (czytaj budowac sie) milam srednio dwadziescia flaszek perfum (mialam obsesje) a teraz...... i po co mi to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Mi to zazwyczaj 2 wystarczą na zmianę Jak mam teraz te dwie z jednej serii, to w zasadzie zapaszki 3 - bo one się świetnie łączą między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja mam tylko jeden taki zapach, bez ktorego sie nie obywam - Versace Woman. A poza tym to jak mi sie cos podoba to kupuje 100 ml butelke i mam ja na tyle dlugo, ze sie zdaze znudzic. I heja nastepny do golenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 powiem Ci ze to sztuka polaczyc zapachy. ja stworzylam angala t.muglera z be delicious dkny-boski wychodzi zmieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja do tej pory tak miałam, Aqua Allegoria Herba Fresca + coś tam To teraz mam jeszcze jedną AA A jak mi palma odbije i znajdę w serii jeszcze jeden pasujący mi, to chyba też zaszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 powiem Ci ze to sztuka polaczyc zapachy. ja stworzylam angala t.muglera z be delicious dkny-boski wychodzi zmieszany Właśnie te z serii AA, a jest ich chyba ze 6-7 wszystkie się bezproblemowo łączą ze sobą. Tak pomyślana seria. Choć nie wszystkie mi się podobają - to inna sprawa Ale cenowo bardzo przyzwoicie, a mi akurat ten typ zapachu bardzo odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja sie jakos boje laczyc, ale musze Wam powiedziec, ze ostatnio perfumy wyciagnely mnie z bolu glowy! Rano 5:30 wstaje, leb mi peka, normalnie nie wiem, co robic. Mam isc do roboty - mysle sobie: ladny bedzie ze mnie pomocnik... Popryskalam sie probka Estee Lauder Sensuous (taki najnowszy zapach) i po moze 10 minutach przeszlo mi... A od razu jak tylko pociagnelam nosem to sie tak milej poczulam. Trudno to okreslic, ale wyglada na to, ze oprocz piwa sa jeszcze inne lekarstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To ja mam najodwrotniej odwrotnie Jak mam rano migrenę Bądź łeb mnie nap...la To wtedy żadne perfumy, wody, żaden, ale to żaden zapach Zabija mnie aromat pasty do zębów, szuwaks pod prysznic doprowadza do szału itd. Toleruję ledwo zapach kawy (rozpuszczalnej ) I to niezależnie od przyczyny bólu głowy -wręcz odwrotnie, bywa, że dopiero od dowolnego zapachu zaczyna mnie nap...lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 do naszego forumowego nfzetu musimy dodac kontrakt na perfumolecznictwo ja jak wstaje to zanim zaczne sie zastanawiac w co sie ubrac, mysle jak chce pachniec dzisiaj lece spac, we lbie mi szumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To masz Ania tak jak moja mama - najpierw jak bierze prysznic decyduje, jak chce pachniec i potem dobiera kolor i styl do koloru i stylu perfum... Olga - ja nie mowie, ze mnie perfumy (czy inne zapachy) nie potrafia przyprawic o bol glowy, ale te akurat jakos wyjatkowo podnosza mi samopoczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To nie tak Są takie zapachy, które zawsze mnie przyprawią ból głowy. Ale czasem rano, jak się źle czuję, to każdy zapach doprowadza mnie do szału.... i mdłości Na szczęście mam sporą baterię kosmetyków bezzapachowych, które w takie dni są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No tak, ale Ty mowisz o takiej konkretnej migrenie, od ktorej sie mozna pochlastac. Moj to raczej byl kacowy bol glowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja dobieram perfumy do nastroju danego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nie mówię o konkretnej migrenie Od podstawówki na szczęście nie miewam Mówię o tym, że czasem rano się budzę i każdy zapach doprowadza mnie do szału/bólu głowy/mdłości itd... Na ogół jest tak, że po 2-3 godzinach to mija, ale czasem zostaje Nadwrażliwość jaka chwilowa, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A może pora zrobić test ciążowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nefer, obawiam się, że historia świata nie zniesie kolejnego niepokalanego poczęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Z tym niepokalanym poczeciem to sciema na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.08.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nefer, obawiam się, że historia świata nie zniesie kolejnego niepokalanego poczęcia Ups - ale miałabym niezłe chody :) Taka sławna znajoma :) Ja mam inną "ranną przypadłość" - bardzo łatwo doprowadzić mnie do wymiotów - a to tez nie ciąża Np. jak mój kot zwymiotuje kłaczka to ja już jestem w kiblu. Po południu mnie nie rusza zupełnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A ja rano nie moge miec za duzej szczoteczki do zebow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts