jamles 07.01.2011 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2011 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 O, i to jest dobra sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dzien dybry. Ale ja poprosze marke, model, ze stacja parowa czy bez itd. itd. A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, ze jestem w ciazy tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 no ja dziś dwa prania zrobiłam i jakoś mi za karę pralka nie wylazła do przedpokoju a siedzenie na pralce w trakcie wirowania...hymmmm Kasia skąd Ci to przyszło do głowy Bry wieczorek Malcia a trzepie się i podskakuje?? No to co dobrze sobie robisz :lol: Dzien dybry. Ale ja poprosze marke, model, ze stacja parowa czy bez itd. itd. A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, że jestem w ciąży tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. Ależ czytałam, ze na antresoli spałaś i nawet kot zadowolony.... A jakiś czas nie było antresoli...???????? A coooooo przez to chciałaś powiedzieć, albo nas naprowadzić, albo delikatnie zasugerować, że w ciąży jesteś:-????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Chyba wszystkie zamarły jak tą wiadomość przeczytały... Nikt nie może nic nawet z wrażenia nalkikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 ja dopiero teraz doczytałam, że na antresoli spałaś i spieszę pogratulować :D pokaż zdjęcia jak teraz wygląda, a nie tak tylko gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Najlepiej wstaw zdjęcie jak śpisz na antresoli. Bez zdjęcia się nie liczy, nikt Ci nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Malgos w ciazy?:rotfl::lol2: to pewnie po tej nocy na antresoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2011 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dzien dybry. Ale ja poprosze marke, model, ze stacja parowa czy bez itd. itd. A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, ze jestem w ciazy tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. A ile chcesz wydać? BD to Ty nie strasz, dobra? nie uwierzę i że tak zapytam, na której antresoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2011 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 ... Gdybym napisala .........., ze jestem w ciazy ......... wcale bym się nie zdziwił zerowej to ja nie widzę, ale jakby jakiś suwaczek to bym sprawdził na kiedy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No fajnie, teraz już wszyscy o tej ciąży a jak tam antresola, fajnie się spało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dzien dobry. Wiedzialam, ze na slowo "ciaza" wszystkie sie zleca. Tak wiec mowie o antresoli w sypialni i ona tam byla, ale nie bylo na niej wykladziny i nie byla zamontowana drabinka, wiec malgos w zyciu by tam nie weszla, a teraz wchodzi i jest super. Jest jeszcze ciszej niz na dole, wiec jedyny minus to taki, ze trudno sie obudzic. No. Zdjecia sa tylko czekalam na zainteresowanie. Poza tym P. wrzucil telewizor na szafe, modem i router nad lazienke i teraz tylko brakuje nam tam gniazdka, zeby ostatecznie pozegnac sie z kablami na wierzchu. Pani jest baaaardzo zadowolona. Malka, no wlasnie nie wiem ile, ale chyba tak bez przegiec, co? Da sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Małgoś było gada zrzucić no bo ja już wlazłaś na tą antresolę to mogłabyś Zuzie pozazdraszczać i co wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Taaa jasne, a potem musialabym chyba isc zebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.01.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Malgos, kiedyś chyba u ciebie widziałam pudełka - pojemniki udające książki? Gdzie toto się kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 no coś Ty sprawdziłabyś czy kot zawsze na cztery łapy spada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Szurku, ja kupilam tu: http://celofan.pl/towar/2023/pudla_do_przechowywania.html i chyba taniej nie znajdziesz. Ja kupilam kupon w grouponie, wiec mi wyszlo o polowe taniej. Mam tez skrzynie z nadrukiem ksiazek, ale to jest rodzaj stolka, niczego tam nie przechowasz - to bylo z fafarafa, chociaz bezposrednio u producenta (remember) taniej sie dostanie, na co wczesniej niestety nie wpadlam. Pudla do przechowywania na polce wygladaja bosko, zupelnie nie widac, ze to pudlo. Wusia, ale ja lubie swojego kota. Jesli jest za wysoko dla czlowieka, to jest tez za wysoko dla kota. Uwierz, ze kot z polamanymi lapami to smutny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.01.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Super, jeszcze przydałyby mi się jakieś pojemniki kuchenne, tylko nie z wzorem włoszczyzny, oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 wiem Małgoś wiem ja też nieraz znosiłam Kotę chociaż należałoby się jej zrzucenie;) aż tak okrutna nie jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts