Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dybry.

Ale ja poprosze marke, model, ze stacja parowa czy bez itd. itd. :D

A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, ze jestem w ciazy tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. :p

no ja dziś dwa prania zrobiłam i jakoś mi za karę pralka nie wylazła do przedpokoju ;) a siedzenie na pralce w trakcie wirowania...hymmmm Kasia skąd Ci to przyszło do głowy :rotfl: ;)

Bry wieczorek

Malcia a trzepie się i podskakuje??

No to co dobrze sobie robisz :lol: :lol: :lol::rotfl:

Dzien dybry.

A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, że jestem w ciąży tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. :p

Ależ czytałam, ze na antresoli spałaś i nawet kot zadowolony....

A jakiś czas nie było antresoli...????????

A coooooo przez to chciałaś powiedzieć, albo nas naprowadzić, albo delikatnie zasugerować, że w ciąży jesteś:-?:-?:-?????????????

Dzien dybry.

A w ogole to nikt nie pyta o antresole... Hmm... Gdybym napisala w dzienniku czcionka zerowka, ze jestem w ciazy tobyscie wszystkie zauwazyly w 3 sekundy, ale antresolaaaaa, phi. Chyba sie na BD calkiem przeniose. :p

A ile chcesz wydać?

BD to Ty nie strasz, dobra? nie uwierzę :popcorn:

i że tak zapytam, na której antresoli

Dzien dobry.

Wiedzialam, ze na slowo "ciaza" wszystkie sie zleca. :D

Tak wiec mowie o antresoli w sypialni i ona tam byla, ale nie bylo na niej wykladziny i nie byla zamontowana drabinka, wiec malgos w zyciu by tam nie weszla, a teraz wchodzi i jest super. Jest jeszcze ciszej niz na dole, wiec jedyny minus to taki, ze trudno sie obudzic. ;) No. Zdjecia sa tylko czekalam na zainteresowanie. :p Poza tym P. wrzucil telewizor na szafe, modem i router nad lazienke i teraz tylko brakuje nam tam gniazdka, zeby ostatecznie pozegnac sie z kablami na wierzchu. Pani jest baaaardzo zadowolona.

Malka, no wlasnie nie wiem ile, ale chyba tak bez przegiec, co? Da sie?

Szurku, ja kupilam tu: http://celofan.pl/towar/2023/pudla_do_przechowywania.html i chyba taniej nie znajdziesz. Ja kupilam kupon w grouponie, wiec mi wyszlo o polowe taniej. Mam tez skrzynie z nadrukiem ksiazek, ale to jest rodzaj stolka, niczego tam nie przechowasz - to bylo z fafarafa, chociaz bezposrednio u producenta (remember) taniej sie dostanie, na co wczesniej niestety nie wpadlam. Pudla do przechowywania na polce wygladaja bosko, zupelnie nie widac, ze to pudlo. :)

Wusia, ale ja lubie swojego kota. ;) Jesli jest za wysoko dla czlowieka, to jest tez za wysoko dla kota. Uwierz, ze kot z polamanymi lapami to smutny widok. :(