Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Super, jeszcze przydałyby mi się jakieś pojemniki kuchenne, tylko nie z wzorem włoszczyzny, oczywiście... ;)

Niestety one osiagaja chore ceny...

wiem Małgoś wiem ja też nieraz znosiłam Kotę chociaż należałoby się jej zrzucenie;) aż tak okrutna nie jestem:)

Az tak nie? ;)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A najbardziej zazdroszczę Ci wysokości w salonie. Co ja bym dała, za taki bajer! :)

Ale wszystko jest na dobrej drodze, będę podnosić jętki, bo górale się walnęli i mam za nisko, za to po strychu można się gonić i na szczudłach chodzić :bash:

Myślałam, że jakoś to będzie i da się tak żyć, ALE SIĘ NIE DA, więc trzeba coś zrobić, i to jeszcze tak, żeby nie było to odczuwalne dla portfela, bu ha ha ha

Na zdrowie..... ;)

Dzien dybry. Zapracowana bylam wczoraj i cos nastroju nie mialam...

A najbardziej zazdroszczę Ci wysokości w salonie. Co ja bym dała, za taki bajer! :)

Ale wszystko jest na dobrej drodze, będę podnosić jętki, bo górale się walnęli i mam za nisko, za to po strychu można się gonić i na szczudłach chodzić :bash:

Myślałam, że jakoś to będzie i da się tak żyć, ALE SIĘ NIE DA, więc trzeba coś zrobić, i to jeszcze tak, żeby nie było to odczuwalne dla portfela, bu ha ha ha

Na zdrowie..... ;)

Czesc Nelka, powodzenia przy tej operacji, oby byla jak najtansza. ;)

żyjesz :rolleyes:

Ledwo. :D

Kurrrrrrrrrrrrrrde Irma, czy Ty chcesz mnie zrujnowac? Znajdujesz mi lampe - ideal i jak ja teraz mam spac po nocach? :( 7 stow... :eek: Ide szukac taniej. ;)

Cześć blondasku :)

Slaby ze mnie blondasek ostatnio, ale czesc. :D

Maaaalgooos!!!!

Czyzby tesciowa Ja ruskimi zalatwila?:eek::D:D

Nooo prawie. Jedna partia wyladowala na podlodze i rozwalila sie razem z naczyniem, w ktorym byla, wiec to, co udalo sie uratowac z drugiej partii mialo szklo w srodku. :) Na szczescie szwagierka przyniosla tez szczupaka i go upieklismy, pierwszy raz jadlam i polecam, szczupaki sa super. :)

Czesc szurku tez. :)

Sure mogę pomyśleć,a le nie wiem jak Twoj dom wygląda :)
No tak, wątek już calkiem lezy odłogiem... :rolleyes:

na tej stronie jest trochę fotek z obecnymi lampami, chyba jeszcze widoczne: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy/page6

Cześć Malgos i Wszyscy! :)

p.s. tu jeszcze w komentach jakieś wrzuciłam... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4498633&viewfull=1#post4498633

Edytowane przez sure

a ja nie kojarze tej drabinki... masz ja tam gdzie?

Widziałam lampe od Irmy.... Irma... dawaj więcej takich cudeniek ;) a jakby było co wiszącego na 2 lub 3 żarówki tak by nad stół na razie móc powiesić to było by super :)

to tak se wyskoczyłam z prywatą :p