malgos2 08.01.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Super, jeszcze przydałyby mi się jakieś pojemniki kuchenne, tylko nie z wzorem włoszczyzny, oczywiście... Niestety one osiagaja chore ceny... wiem Małgoś wiem ja też nieraz znosiłam Kotę chociaż należałoby się jej zrzucenie;) aż tak okrutna nie jestem:) Az tak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 we wszystkim należy zachować umiar w okrucieństwie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No wlasnie z tym umiarem bedzie dzisiaj kiepsko, bo ide do tesciowej na pierogi ruskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 O ciąży usłyszałam, to się zleciałam, a jakże Gratuluje antresoli i spania na niej Fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 A najbardziej zazdroszczę Ci wysokości w salonie. Co ja bym dała, za taki bajer! Ale wszystko jest na dobrej drodze, będę podnosić jętki, bo górale się walnęli i mam za nisko, za to po strychu można się gonić i na szczudłach chodzić Myślałam, że jakoś to będzie i da się tak żyć, ALE SIĘ NIE DA, więc trzeba coś zrobić, i to jeszcze tak, żeby nie było to odczuwalne dla portfela, bu ha ha ha Na zdrowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ........ ide do tesciowej na pierogi ruskie. żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 lampa dla malgośhttp://allegro.pl/plafon-lampa-kinkiet-stormy-60-tkanina-axolight-i1402487004.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cześć blondasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Maaaalgooos!!!! Czyzby tesciowa Ja ruskimi zalatwila?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Irmo, może i dla mnie znajdziesz jakąś lampę, bo ja już nie wiem. Ciągle nie mam stojącej do salonu, miała być Kulla, ale teraz wydaje mi się jakaś za duża w stosunku do pozostałych... i mam ciemno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.01.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Sure mogę pomyśleć,a le nie wiem jak Twoj dom wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dzien dybry. Zapracowana bylam wczoraj i cos nastroju nie mialam... A najbardziej zazdroszczę Ci wysokości w salonie. Co ja bym dała, za taki bajer! Ale wszystko jest na dobrej drodze, będę podnosić jętki, bo górale się walnęli i mam za nisko, za to po strychu można się gonić i na szczudłach chodzić Myślałam, że jakoś to będzie i da się tak żyć, ALE SIĘ NIE DA, więc trzeba coś zrobić, i to jeszcze tak, żeby nie było to odczuwalne dla portfela, bu ha ha ha Na zdrowie..... Czesc Nelka, powodzenia przy tej operacji, oby byla jak najtansza. żyjesz Ledwo. lampa dla malgoś http://allegro.pl/plafon-lampa-kinkiet-stormy-60-tkanina-axolight-i1402487004.html Kurrrrrrrrrrrrrrde Irma, czy Ty chcesz mnie zrujnowac? Znajdujesz mi lampe - ideal i jak ja teraz mam spac po nocach? 7 stow... Ide szukac taniej. Cześć blondasku Slaby ze mnie blondasek ostatnio, ale czesc. Maaaalgooos!!!! Czyzby tesciowa Ja ruskimi zalatwila?:D Nooo prawie. Jedna partia wyladowala na podlodze i rozwalila sie razem z naczyniem, w ktorym byla, wiec to, co udalo sie uratowac z drugiej partii mialo szklo w srodku. Na szczescie szwagierka przyniosla tez szczupaka i go upieklismy, pierwszy raz jadlam i polecam, szczupaki sa super. Czesc szurku tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.01.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No ba! Szczupak to smaczna ryba - tak samo jak lin... ach i sieja mi sie przypomniala....jak wiesz ja do jeziora nie mam daleko i ryby bardzo lubie:D wow..szklane ruskie...kto by pomyslal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.01.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Sure mogę pomyśleć,a le nie wiem jak Twoj dom wygląda No tak, wątek już calkiem lezy odłogiem... na tej stronie jest trochę fotek z obecnymi lampami, chyba jeszcze widoczne: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy/page6 Cześć Malgos i Wszyscy! p.s. tu jeszcze w komentach jakieś wrzuciłam... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4498633&viewfull=1#post4498633 Edytowane 10 Stycznia 2011 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 O ciąży usłyszałam, to się zleciałam, a jakże Gratuluje antresoli i spania na niej Fajnie masz A kto znowu jest w ciąży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Czesc czesc. Adas, moze Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No po mnie to przynajmniej widać . Na oko 5 miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nooo to co gratulowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Eeeee tylko 5-ty? Gratuluj Nitka, gratuluj, antresola to powazna sprawa. Aaaa no i drabinki, drabinki sa tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a ja nie kojarze tej drabinki... masz ja tam gdzie? Widziałam lampe od Irmy.... Irma... dawaj więcej takich cudeniek a jakby było co wiszącego na 2 lub 3 żarówki tak by nad stół na razie móc powiesić to było by super to tak se wyskoczyłam z prywatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts