Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry. Wczoraj ochrzchilismy trojkat, wiec dzisiaj... Hmmmm... ;)

Mnie zaczął mrugać led nad blatem, ale jak pociągnę z pięści, to się buja! :D

Za slabo widocznie. :D

:lol2::lol2:

;)

kurcze nie wiedziałam że mam takie trendy kinkieciki na stryszku:rotfl: muszę zabrać małżowi:lol2: a lik lik to u Ciebie jest;)

No widzisz, trendy trzeba samemu kreowac a nie za nimi podazac. :D A lik lik jest u klientki, u mnie wystarczy zywy kici kici. :D

Hej

Ja też czytam tylko czasu nie mam pisać.

Jak się sprawuje pralka? Dużo ma programów? i pytanie za 100 pkt: tania była? :D:D

Acha i te pudełka/książki są boskie..muszę sobie kupić, mogę nie? ;)

Pralke wlasnie chce dzisiaj jeszcze raz sprobowac na kolorowym praniu, bo od ostatniego tanczenia nie mialam co do niej wlozyc. Nie ma za duzo programow - Bawelna, Syntetyki, Mix i Welna i do kazdego mozesz dolozyc dodatkowe plukanie, odplamianie, temperature i predkosc wirowania, wiec w sumie to nie oznacza doktoryzowania sie nad nia, co mi sie podoba, bo nie cierpie tego. ;) Byla dosc tania, kosztowala dokladnie 965.89 w electro.pl, wzielam do niej dodatkowa gwarancje (193) i razem z przesylka i wniesieniem wyszlo 1341.89.

Pudelka kupuj, tylko szybko, bo wiecej osob na nie ma chrapke. ;)

nie tylko jedna

ja tez jestem wiernym podglądaczem ale małowylewna ;)

Bardzo mi milo i prosze o wiecej wylewnosci. :)

a ja nie dostaje powiadomien :(

Usprawiedliwienie zaakceptowane. ;)

Tak poszatkowałas zdjeciami antresole, że nie mam pojecia co jest gddzie i jak :D Prosze o foto z dołu;)

Z dolu wyglada tak:

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Antresola/IMG_5299.jpg

Z dołu jest spoko, myślałabym teraz nad drzwiami do szaf, bo wyglada jakbyś z garderoby do sypialni wchodziła ;) choć chyba nie jest to takie złe...

O pralce myśle, pudełka muszą poczekać do wypłaty, niestety. Jak nie będzie- znaczy nie były mi pisane :D:D

Z dołu jest spoko, myślałabym teraz nad drzwiami do szaf, bo wyglada jakbyś z garderoby do sypialni wchodziła ;) choć chyba nie jest to takie złe...

O pralce myśle, pudełka muszą poczekać do wypłaty, niestety. Jak nie będzie- znaczy nie były mi pisane :D:D

Ja tez mysle o drzwiach, ale to zadanie dla P. Musimy sie przejsc do Casto albo innego LM i poogladac mechanizmy...

Małgos... Przy moim lęku wysokości , wchodzenie po drabinie na góre do spania graniczyło by z cudem... a co by było gdybym była po piwie.... Naaa maxa bym chodziła niewyspana.....

Arnika, nie znasz wiekszego tchorza jesli chodzi o chodzenie po drabinach niz ja, ale taka drabinka jest na maksa bezpieczna. Wchodzisz stawiajac stopy bokiem, a trzymasz sie szczebli, zeby w razie czego zawisnac na rekach. Schodzac siadasz na brzegu, lapiesz sie jedna reka wierzchem dloni w strone sciany, noge opierasz na szczeblu i kuper przenosisz nad drabine - proste jak drut i bezpieczne. Antresola ma glebokosc 2,5 metra, a glowe mam przy samej scianie, nie ma szans zeby spasc. :)

Małgoś a mogłabyś pyknąć fotkę plecami do szaf stojąc:lol2:

Jesssssuuu, jakie wymagania. :D Jak tak zrobie to bedziesz widziala tylko biala sciane i drabinke. :)

hej hej, a ten tv to ogladacie z antresoli, tak?

Hej hej. Tak, z antresoli, chociaz i tak glownie ogladamy filmy z kompa, bo P. jeszcze nie wymyslil jak to zrobic, zeby kabel przeciagnac z TV do kompa. To wyzsza szkola jazdy, bo trzeba tez dzwiekowe kable pociagnac...

Juz wlaze, ale nie zejde tak szybko. :D

Wlasnie nabylam droga kupna taka deske: http://allegro.pl/deska-do-prasowania-z-gniaz-i-antenka-124x44-i1397378672.html bo byla najszersza jaka znalazlam, mam nadzieje, ze bedzie OK...

Edytowane przez malgos2