sure 11.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mnie zaczął mrugać led nad blatem, ale jak pociągnę z pięści, to się buja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 O, przynajmniej jedna sledzi dziennik. Dzieki Ania. Niestety kinkiecik trzeba czasami pociagnac z piesci, bo mruga. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 kurcze nie wiedziałam że mam takie trendy kinkieciki na stryszku:rotfl: muszę zabrać małżowi:lol2: a lik lik to u Ciebie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Hej Ja też czytam tylko czasu nie mam pisać. Jak się sprawuje pralka? Dużo ma programów? i pytanie za 100 pkt: tania była? :D Acha i te pudełka/książki są boskie..muszę sobie kupić, mogę nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 O, przynajmniej jedna sledzi dziennik. nie tylko jedna ja tez jestem wiernym podglądaczem ale małowylewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a ja nie dostaje powiadomien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Tak poszatkowałas zdjeciami antresole, że nie mam pojecia co jest gddzie i jak Prosze o foto z dołu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzien dobry. Wczoraj ochrzchilismy trojkat, wiec dzisiaj... Hmmmm... Mnie zaczął mrugać led nad blatem, ale jak pociągnę z pięści, to się buja! Za slabo widocznie. :lol2: kurcze nie wiedziałam że mam takie trendy kinkieciki na stryszku:rotfl: muszę zabrać małżowi:lol2: a lik lik to u Ciebie jest;) No widzisz, trendy trzeba samemu kreowac a nie za nimi podazac. A lik lik jest u klientki, u mnie wystarczy zywy kici kici. Hej Ja też czytam tylko czasu nie mam pisać. Jak się sprawuje pralka? Dużo ma programów? i pytanie za 100 pkt: tania była? :D Acha i te pudełka/książki są boskie..muszę sobie kupić, mogę nie? Pralke wlasnie chce dzisiaj jeszcze raz sprobowac na kolorowym praniu, bo od ostatniego tanczenia nie mialam co do niej wlozyc. Nie ma za duzo programow - Bawelna, Syntetyki, Mix i Welna i do kazdego mozesz dolozyc dodatkowe plukanie, odplamianie, temperature i predkosc wirowania, wiec w sumie to nie oznacza doktoryzowania sie nad nia, co mi sie podoba, bo nie cierpie tego. Byla dosc tania, kosztowala dokladnie 965.89 w electro.pl, wzielam do niej dodatkowa gwarancje (193) i razem z przesylka i wniesieniem wyszlo 1341.89. Pudelka kupuj, tylko szybko, bo wiecej osob na nie ma chrapke. nie tylko jedna ja tez jestem wiernym podglądaczem ale małowylewna Bardzo mi milo i prosze o wiecej wylewnosci. a ja nie dostaje powiadomien Usprawiedliwienie zaakceptowane. Tak poszatkowałas zdjeciami antresole, że nie mam pojecia co jest gddzie i jak Prosze o foto z dołu;) Z dolu wyglada tak: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Antresola/IMG_5299.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Z dołu jest spoko, myślałabym teraz nad drzwiami do szaf, bo wyglada jakbyś z garderoby do sypialni wchodziła choć chyba nie jest to takie złe... O pralce myśle, pudełka muszą poczekać do wypłaty, niestety. Jak nie będzie- znaczy nie były mi pisane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Małgos... Przy moim lęku wysokości , wchodzenie po drabinie na góre do spania graniczyło by z cudem... a co by było gdybym była po piwie.... Naaa maxa bym chodziła niewyspana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Z dołu jest spoko, myślałabym teraz nad drzwiami do szaf, bo wyglada jakbyś z garderoby do sypialni wchodziła choć chyba nie jest to takie złe... O pralce myśle, pudełka muszą poczekać do wypłaty, niestety. Jak nie będzie- znaczy nie były mi pisane :D Ja tez mysle o drzwiach, ale to zadanie dla P. Musimy sie przejsc do Casto albo innego LM i poogladac mechanizmy... Małgos... Przy moim lęku wysokości , wchodzenie po drabinie na góre do spania graniczyło by z cudem... a co by było gdybym była po piwie.... Naaa maxa bym chodziła niewyspana..... Arnika, nie znasz wiekszego tchorza jesli chodzi o chodzenie po drabinach niz ja, ale taka drabinka jest na maksa bezpieczna. Wchodzisz stawiajac stopy bokiem, a trzymasz sie szczebli, zeby w razie czego zawisnac na rekach. Schodzac siadasz na brzegu, lapiesz sie jedna reka wierzchem dloni w strone sciany, noge opierasz na szczeblu i kuper przenosisz nad drabine - proste jak drut i bezpieczne. Antresola ma glebokosc 2,5 metra, a glowe mam przy samej scianie, nie ma szans zeby spasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Małgoś a mogłabyś pyknąć fotkę plecami do szaf stojąc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 hej hej, a ten tv to ogladacie z antresoli, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Małgoś a mogłabyś pyknąć fotkę plecami do szaf stojąc:lol2: Jesssssuuu, jakie wymagania. Jak tak zrobie to bedziesz widziala tylko biala sciane i drabinke. hej hej, a ten tv to ogladacie z antresoli, tak? Hej hej. Tak, z antresoli, chociaz i tak glownie ogladamy filmy z kompa, bo P. jeszcze nie wymyslil jak to zrobic, zeby kabel przeciagnac z TV do kompa. To wyzsza szkola jazdy, bo trzeba tez dzwiekowe kable pociagnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 dobra skoro nalegasz to możesz usiąść na szafie i zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 O, widzisz, stamtad bylaby najlepsza perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 no to właź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Juz wlaze, ale nie zejde tak szybko. Wlasnie nabylam droga kupna taka deske: http://allegro.pl/deska-do-prasowania-z-gniaz-i-antenka-124x44-i1397378672.html bo byla najszersza jaka znalazlam, mam nadzieje, ze bedzie OK... Edytowane 12 Stycznia 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ale do jutra zleziesz:lol2: wygląda fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Moze zleze, w koncu czasem musze chociaz na siku. Czy Was tez wkurza, ze przy otwieraniu linkow pojawia sie komunikat: opuszczasz strone FM? Kurde, kto to wymyslil, kazdy link trzeba 2 razy klikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts