wu 12.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 no dzisiaj pierwszy raz taki cudo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Czy jestes na to gotow? Nie kurde, nie jestem gotowa na przegladanie jakichkolwiek stron poza FM, psyche mi siada za kazdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 normalnie myślałam że się pomyliłam jak zobaczyłam komunikat:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ktoś jest przekonany, ze klikamy mało świadomie. Ale to ściema, ja strony nie opuszczam, tylko otwierają sie dwie nowe zakładki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 no bez sensu to jest , tez mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witajcie miłe Panie ja jakos nie mogę zakrętu zabrać od nowego roku jestem w czarnej D.... jak nie aktualizacje vatu to inne pierdoły więcej pracy mi doszło nauka nowego programu katastrofa tak że nie mam nawet kiedy tu zaglądnąć .Gosia w Pon i Środy mam angielski ale w inny dzień możemy się spotkać ,dziewczyny z angielskiego wymyśliły sobie jeszcze 2 x w tyg gimnastykę chcą mi cały tydzień chyba zorganizować tzn wieczory w tygodniu:) w piątki basen choć to niezły pomysł bo po cholernych hormonach utyłam ale może już niedługo to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 wow ale sypialnia tam to już nikt was nie zobaczy pudełka rewelacja i ten zegar czaiłam się na niego a zapytam o kolory czy twoje mieszkanko ma w planach kolory czy będzie całe w bieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a ja nie mam takiego komunikatu, musze wlezc Malgos do Twojego dziennika, bo piszecie a ja nie wiem o czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ale to nie w dzienniku, jak klikasz na link spoza forum to cie zapytuje czy jestes pewna ze chcesz sobie pojsc za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Czesc Kochane Nieuswiadomione. Witajcie miłe Panie ja jakos nie mogę zakrętu zabrać od nowego roku jestem w czarnej D.... jak nie aktualizacje vatu to inne pierdoły więcej pracy mi doszło nauka nowego programu katastrofa tak że nie mam nawet kiedy tu zaglądnąć .Gosia w Pon i Środy mam angielski ale w inny dzień możemy się spotkać ,dziewczyny z angielskiego wymyśliły sobie jeszcze 2 x w tyg gimnastykę chcą mi cały tydzień chyba zorganizować tzn wieczory w tygodniu:) w piątki basen choć to niezły pomysł bo po cholernych hormonach utyłam ale może już niedługo to się zmieni Ja sie zbieram gdzies od roku, zeby zaczac chodzic na aqua aerobic, caly czas jestem na etapie kupowania stroju. To spotkajmy sie jakos w przyszlym tygodniu jak juz moja mama sie odgrzebie z workami, bo na razie jeszcze walczy. a ja nie mam takiego komunikatu, musze wlezc Malgos do Twojego dziennika, bo piszecie a ja nie wiem o czym... Nooooo koniecznie. ale to nie w dzienniku, jak klikasz na link spoza forum to cie zapytuje czy jestes pewna ze chcesz sobie pojsc za linka A Ty biedulka zaczynasz sie zastanawiac, czy NA PEWNO jestes gotowa i w koncu stwierdzasz, ze jednak ryzyko jest zbyt wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 13.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 oki aqua areobik to w wodzie?? na takim jeszcze nie byłam ale jutro jadę na basen z młodym D z nami nie jedzie myslałam że nie pójdę ale młody już wpadł w trans piątkowy i pojadę ,do tego jutro ma wolne bo prosił żeby mógł w domu zostać niby chory i tatuś się zgodził mówią do mnie bądż nowoczesna no i nie miałam nic do gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Małgoś no i co z fotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 oki aqua areobik to w wodzie?? na takim jeszcze nie byłam ale jutro jadę na basen z młodym D z nami nie jedzie myslałam że nie pójdę ale młody już wpadł w trans piątkowy i pojadę ,do tego jutro ma wolne bo prosił żeby mógł w domu zostać niby chory i tatuś się zgodził mówią do mnie bądż nowoczesna no i nie miałam nic do gadania Badz nowoczesna, nie badz taka. Małgoś no i co z fotą Ktora? Z szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 no z szafy z szafy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Małgosia, uaktywniłam stary wątek... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152352-R%C3%B3%C5%BCany-blog-pom%C3%B3%C5%BCcie-wygra%C4%87-DarioAS!/page4 Dasz głosika koleżance???? Tym razem zaspałam, jakoś byłam pewna, że konkurs zaczyna się 15 stycznia a on zaraz się kończy. Trzymaj kciuki, bo wiele chyba tym razem nie zdziałamy. Ale mam adrenalinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hejka. Zaraz wysle Ania. Sluchajcie dziewczyny, jak to jest z tym VATem w tym roku - odlicza sie jeszcze w koncu czy juz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dzięki Małgoś. No właśnie,.. co oni z VATem porobili? Nawet nie wiesz, jak mnie zaskoczyło to, że sms kosztuje 1,23... jakim cudem?? Chyba za mało info czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hej Malgos, Ty tylko w blogu piszesz dziennik? odkopalam, ale tam to ja prawie wcale nie zagladam... zapisuje sie na liste wkurzonych uswiadomionych zalinkowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Maja, tylko w blogu, ja tam lubie. Glownie to, ze moge zablokowac dostep nieproszonym gosciom. OK, juz mam, o dziwo info na Muratorze. http://muratordom.pl/biblioteka-muratora/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/zwrot-vat-za-materialy-budowlane-przy-budowie-domu-mozesz-odzyskac-nawet-38-tys-zl,362_6664.html Edytowane 14 Stycznia 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 a ona czeka a ona wciąż czekaaaaaaaaa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts