Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie miłe Panie ja jakos nie mogę zakrętu zabrać od nowego roku jestem w czarnej D.... jak nie aktualizacje vatu to inne pierdoły więcej pracy mi doszło nauka nowego programu katastrofa tak że nie mam nawet kiedy tu zaglądnąć .Gosia w Pon i Środy mam angielski ale w inny dzień możemy się spotkać ,dziewczyny z angielskiego wymyśliły sobie jeszcze 2 x w tyg gimnastykę chcą mi cały tydzień chyba zorganizować tzn wieczory w tygodniu:) w piątki basen :) choć to niezły pomysł bo po cholernych hormonach utyłam :( ale może już niedługo to się zmieni

Czesc Kochane Nieuswiadomione. :)

Witajcie miłe Panie ja jakos nie mogę zakrętu zabrać od nowego roku jestem w czarnej D.... jak nie aktualizacje vatu to inne pierdoły więcej pracy mi doszło nauka nowego programu katastrofa tak że nie mam nawet kiedy tu zaglądnąć .Gosia w Pon i Środy mam angielski ale w inny dzień możemy się spotkać ,dziewczyny z angielskiego wymyśliły sobie jeszcze 2 x w tyg gimnastykę chcą mi cały tydzień chyba zorganizować tzn wieczory w tygodniu:) w piątki basen :) choć to niezły pomysł bo po cholernych hormonach utyłam :( ale może już niedługo to się zmieni

Ja sie zbieram gdzies od roku, zeby zaczac chodzic na aqua aerobic, caly czas jestem na etapie kupowania stroju. :D To spotkajmy sie jakos w przyszlym tygodniu jak juz moja mama sie odgrzebie z workami, bo na razie jeszcze walczy.

a ja nie mam takiego komunikatu, musze wlezc Malgos do Twojego dziennika, bo piszecie a ja nie wiem o czym...

Nooooo koniecznie. :)

ale to nie w dzienniku, jak klikasz na link spoza forum to cie zapytuje czy jestes pewna ze chcesz sobie pojsc za linka

A Ty biedulka zaczynasz sie zastanawiac, czy NA PEWNO jestes gotowa i w koncu stwierdzasz, ze jednak ryzyko jest zbyt wielkie. :D

oki :) aqua areobik to w wodzie?? na takim jeszcze nie byłam :) ale jutro jadę na basen z młodym D z nami nie jedzie myslałam że nie pójdę ale młody już wpadł w trans piątkowy i pojadę ,do tego jutro ma wolne bo prosił żeby mógł w domu zostać niby chory i tatuś się zgodził:) mówią do mnie bądż nowoczesna no i nie miałam nic do gadania :p

oki :) aqua areobik to w wodzie?? na takim jeszcze nie byłam :) ale jutro jadę na basen z młodym D z nami nie jedzie myslałam że nie pójdę ale młody już wpadł w trans piątkowy i pojadę ,do tego jutro ma wolne bo prosił żeby mógł w domu zostać niby chory i tatuś się zgodził:) mówią do mnie bądż nowoczesna no i nie miałam nic do gadania :p

Badz nowoczesna, nie badz taka. ;)

Małgoś no i co z fotą;)

Ktora? Z szafy? :D

Małgosia, uaktywniłam stary wątek...

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152352-R%C3%B3%C5%BCany-blog-pom%C3%B3%C5%BCcie-wygra%C4%87-DarioAS!/page4

Dasz głosika koleżance???? :D

Tym razem zaspałam, jakoś byłam pewna, że konkurs zaczyna się 15 stycznia a on zaraz się kończy.

Trzymaj kciuki, bo wiele chyba tym razem nie zdziałamy.

Ale mam adrenalinkę :lol2:

Maja, tylko w blogu, ja tam lubie. :) Glownie to, ze moge zablokowac dostep nieproszonym gosciom. ;)

OK, juz mam, o dziwo info na Muratorze. :D http://muratordom.pl/biblioteka-muratora/prawo/podatki-i-ubezpieczenia/zwrot-vat-za-materialy-budowlane-przy-budowie-domu-mozesz-odzyskac-nawet-38-tys-zl,362_6664.html

Edytowane przez malgos2