malgos2 19.01.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Myslisz, ze tapicer szyje pokrowce? Wiem, ile bierze. Ten, ktory ma mamie zmieniac obicie chce 150 zl za kanape, a takie poszycie chyba prostsze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 . Po miesiacu otrzymuje takze zestawienia zbiorcze platnosci przeze mnie dokonanaych na allegro. :eek: no to juz mi to odpada:cry: nie moge wtedy placic w ten sposob... Malgos, pokaz pani futon!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 :eek: no to juz mi to odpada:cry: nie moge wtedy placic w ten sposob... Malgos, pokaz pani futon!! :lol2: Maja, czesc sprzedawcow akceptuje uzytkownikow bez rejestracji, wiec wtedy sama bys sobie wszystko zalatwiala, nikt by Ci nie zagladal co kupujesz. A najlepiej zarejestruj sie sama, nie musisz mieszkac w PL w tym celu. Futon jak futon, nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Probuje...kedys tego nie bylo, bo wysylali potwierdzenie tylko na polski adres.Poprawilo sie:D:D No nie daj sie prosic o ten futon:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Wpadłam sprawdzić, czy wszyscy żywi i zdrowi? Katarek powiadasz Pani? Katarek dobra rzecz... nie czuć jak coś śmierdzi... No i niech ktoś mi powie co to jest futon?:rolleyes: Dobra wygooglowałam... czas na harakiri... ...zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.01.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Malgos, Zarejestrowalam sie, jak mowilas. Czekam na zweryfikowanie mojego adresu przez pracownika allegro. Jest napisane, ze jezeli bedzie sie wydawal podejrzany (moj adres - nie pracownik:D) to mi nie uruchomia konta:cool: Potwierdzenie dostane poczta:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 No i gites, chyba poczta chodzi do Was? Moj futon to sam materac, stwierdzilam, ze reszta zbedna. Siedzi sie na zwinietym super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jesteś jeszcze? Chodź się napić do mnie, bo mi smutno Trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dzień Dobry Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Czesc Arnika. Melduje, ze odtluszczacz z casto dziala na plamy. Ciekawa jestem, jak bedzie z impregnatem i czy bardzo smierdzi. Mamy maly disaster w lazience, cieknie nam z kranow gdzies w scianie, cala plyta k-g jest przemoknieta w tym miejscu... Poza tym w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ło, to co teraz? Będziecie się musieli tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Niom. Wyprobowalam dzisiaj zelazko i deske. Nie ma to jak miec dobry sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.01.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No i nadal chrapie. Przyszla deska do prasowania, wyglada na bardzo solidna. Boje sie, ze naprawde polubie prasowanie i zostane perfekcyjna pania domu. Jak polubisz prasowanie to zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I co, powiedz, że teraz będziesz chętnie prasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jak polubisz prasowanie to zapraszam do mnie No nieeee, az tak to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A ja mam dzisiaj sushi-party w domu. Zamowilam w gruperze 100 kawalkow sushi, mam nadzieje, ze wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 a co ten odtluszczacz odtluszcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Plamy tluste, ktore sie zrobily na podlodze po starciu impregnatu. Niestety w miejscu, gdzie mialam krzeslo na kolkach kompletnie sie starl zanim zdazylam zauwazyc, a w kuchni mam pekniecie pod ktore wlal sie tluszcz. Odtluszczacz na szczescie dal sobie rade. To jest taki srodek do usuwania plam ze smaru z kostki brukowej. Nanosi sie go na podloge i po 12 h sciera papierem sciernym. P. mi zamontowal swiatelka z tchibo na antresoli tak, ze nie widac, ze to swiatelka choinkowe tylko swiatlo zmienia kolory, sliczne sa. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) dzieki za info moze sie kiedys przyda ptaszek juz jest jakby co Edytowane 21 Stycznia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts