malgos2 21.01.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Noooo, jeszcze bede to wyprobowywac na disaster area, czyli pod kuchenka, ktora mam na podlodze. Mieszkalam sama i nic sie tam nie dzialo, ale wystarczylo kilka tygodni rzadow mojej mamy i mam tam same spekania, chyba pod wplywem temperatury, a w tych spekaniach tluste obwodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 dzieki za info moze sie kiedys przyda ptaszek juz jest jakby co Lece zaznaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Małgoś a kaj fota ze światełkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tak sie zastanawialam, czy ktos sie upomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 i co? zdziwiona:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ledwo sie odkopalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A zasypało Cię?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Komenty odkopalam. Nikt mnie juz nie lubi. A szkoda, bo ja tu kombinuje coraz bardziej, jestem bliska drzwi do szafy, kombinowanego stolu i poszycia na futon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 to gadaj, ja jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzisiaj bylam w sklepie z tkaninami obiciowymi i teraz musze znalezc krawcowa, ktora mi uszyje pokrowiec. Jakis taki lniany chyba bedzie, albo szary calkiem moze - jeszcze nie wiem... Mama dostala namiary na tapicera "z tradycjami", wiec moze on bedzie znal jakas krawcowa od takich rzeczy. Tkanin jest milion, normalnie oczoplasu dostalam. P. rozejrzal sie za mechanizmami do drzwi przesuwnych i juz chyba wiemy wszystko, jeszcze "tylko" wizyta w hurtowni meblowej za rogiem i zbudowanie sufitu nad szafa do ktorego bedzie ten mechanizm zamocowany. Najfajniejsza bylaby sklejka na te drzwi, ale z torbami by mnie chyba puscila. P. tez w casto zobaczyl jakis fajny drewniany blat, z ktorego mozna zrobic stol tylko nogi trzeba skads zalatwic, moze z ikei po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a moze nogi też z blatu? myśmy w ubiegłym tygodniu popełnili takie 3szt teraz tylko czekam na olej do zaolejowania drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No tez mozna. A Ty tez w casto kupowalas, tak? Bo cos mi sie tak tlucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 25.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Komenty odkopalam. Nikt mnie juz nie lubi. A szkoda, bo ja tu kombinuje coraz bardziej, jestem bliska drzwi do szafy, kombinowanego stolu i poszycia na futon. Z mojej strony to takie jednostronne lubienie (brak wyrazów - dwóch - sympatii, z twojej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Z mojej strony to takie jednostronne lubienie (brak wyrazów - dwóch - sympatii, z twojej strony) Ale jakich dwoch wyrazow? Bo mnie sie cos kojarzy ewidentnie, ale sie obrazisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 nie, ja brałam z dlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 nie, ja brałam z dlh Aaaa to wyzsza polka, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.01.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 wyrazów wziąść w cudzysłów .ale sztuki potraktować dosłownie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 jaka tam wyższa .... przecie casto tez ma blaty z dlh jak brałam z casto merbau do łazienki rok temu to miał wsie papiery na ofoliowaniu dlh, więc dlatego teraz poszłam od razu do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 cześć,co nie lubi, nie lubi....nic nie piszesz to z kim gadacpoza tym zdjęcia obiecałaś i doopa blada. nawet nie wiem jak futon sławny wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czeeeesc. Wiola, 5 razy juz Cie zapraszalam, zebys na nim spala. Nitka, sprawdzilam gdzie jest dlh w Krakowie i jest to na koncu swiata, ale dzieki za cynk. Moze maja gdzies jakies sklepy w cywilizowanym swiecie. Adas nie wiem, o co Ci chodzi. Lubie Cie jak kazdego innego forumowicza. No... poza schizmatykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts