Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Noooo, jeszcze bede to wyprobowywac na disaster area, czyli pod kuchenka, ktora mam na podlodze. Mieszkalam sama i nic sie tam nie dzialo, ale wystarczylo kilka tygodni rzadow mojej mamy i mam tam same spekania, chyba pod wplywem temperatury, a w tych spekaniach tluste obwodki. :sick:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj bylam w sklepie z tkaninami obiciowymi i teraz musze znalezc krawcowa, ktora mi uszyje pokrowiec. Jakis taki lniany chyba bedzie, albo szary calkiem moze - jeszcze nie wiem... Mama dostala namiary na tapicera "z tradycjami", wiec moze on bedzie znal jakas krawcowa od takich rzeczy. Tkanin jest milion, normalnie oczoplasu dostalam.

P. rozejrzal sie za mechanizmami do drzwi przesuwnych i juz chyba wiemy wszystko, jeszcze "tylko" wizyta w hurtowni meblowej za rogiem i zbudowanie sufitu nad szafa do ktorego bedzie ten mechanizm zamocowany. Najfajniejsza bylaby sklejka na te drzwi, ale z torbami by mnie chyba puscila. P. tez w casto zobaczyl jakis fajny drewniany blat, z ktorego mozna zrobic stol tylko nogi trzeba skads zalatwic, moze z ikei po prostu... :rolleyes:

Czeeeesc.

Wiola, 5 razy juz Cie zapraszalam, zebys na nim spala. :)

Nitka, sprawdzilam gdzie jest dlh w Krakowie i jest to na koncu swiata, ale dzieki za cynk. Moze maja gdzies jakies sklepy w cywilizowanym swiecie.

Adas nie wiem, o co Ci chodzi. Lubie Cie jak kazdego innego forumowicza. No... poza schizmatykami. :D