Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeeesc.

Wiola, 5 razy juz Cie zapraszalam, zebys na nim spala. :)

Nitka, sprawdzilam gdzie jest dlh w Krakowie i jest to na koncu swiata, ale dzieki za cynk. Moze maja gdzies jakies sklepy w cywilizowanym swiecie.

:D

ale oni mają transport :) mnie przywieźli poza miasto 3 blaty za 120 zeta :) sama nigdy bym ich nie wpakowała do samochodu

ale oni mają transport :) mnie przywieźli poza miasto 3 blaty za 120 zeta :) sama nigdy bym ich nie wpakowała do samochodu

Tyyyyy no dobra, ale obejrzec trzeba gdzies... A pocieli Ci tez?

a jakoś tak wyszło...

Ale zdjecie chętnie zobaczę, poczekam ;)

Cos mi sie to nie podoba. Prosze nie wagarowac, prosze ladnie jezdzic na zajecia, bo kasa przepadnie. ;)

nie, bo ja nie chciałam... poza tym nie wiem czy u nich jest możliwość.... :roll:

Dobra, dzieki, zapytam. :) Nie pomyslalam, ze u nich moze byc taniej, w razie czego sciagne cennik i zobacze jak to sie ma do casto. Ze tez ja na taki genialny pomysl sama wczesniej nie wpadlam. Przydalyby mi sie nogi stalowe takie jakie widzialam w moim ukochanym stole z wagonow kolejowych, ktorego nigdy nie bede miala :(. Slusarz moze by i zrobil, ale pytanie za ile i dlaczego nie zachowalam zdjecia tamtego stolu... :bash:

Małgoś jak i czym pomalować płyte pilśniową?

zwykła farba do ścian to złapie? czy trzeba do drewna? grunt jakiś? mam resztkę cekolu - będzie?

Sorry, nie zauwazylam. A ta plyta jest jakos wykonczona? Normalna pilsnia o ile dobrze kojarze jest szorstka, wiec powinno zlapac, ale najpierw papier scierny, na to walnac podkladowke taka jak mialas do scian tikku na przyklad, a na to farbe normalnie lateksowa albo olejna - to zalezy jaka chcesz, po co Ci to itd. Miedzy 2 warstwami przeleciec jeszcze drobnym papierem i powinno byc OK. Farba moze splynac z mdfu wykonczonego okleina jesli sie go odpowiednio nie zmatowi, ale pilsnia powinna okejos przyjac.