wiolasz 26.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ale ja chcę tylko zdjecie na razie się nie wybieram, zajęcia też zawiesiłam w czasie, nie mam jak podjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A czemu? Futon zostanie zaprezentowany jak obicie zrobie, bo na razie jest goly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czeeeesc. Wiola, 5 razy juz Cie zapraszalam, zebys na nim spala. Nitka, sprawdzilam gdzie jest dlh w Krakowie i jest to na koncu swiata, ale dzieki za cynk. Moze maja gdzies jakies sklepy w cywilizowanym swiecie. ale oni mają transport mnie przywieźli poza miasto 3 blaty za 120 zeta sama nigdy bym ich nie wpakowała do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 a jakoś tak wyszło... Ale zdjecie chętnie zobaczę, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Małgoś jak i czym pomalować płyte pilśniową? zwykła farba do ścian to złapie? czy trzeba do drewna? grunt jakiś? mam resztkę cekolu - będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ale oni mają transport mnie przywieźli poza miasto 3 blaty za 120 zeta sama nigdy bym ich nie wpakowała do samochodu Tyyyyy no dobra, ale obejrzec trzeba gdzies... A pocieli Ci tez? a jakoś tak wyszło... Ale zdjecie chętnie zobaczę, poczekam Cos mi sie to nie podoba. Prosze nie wagarowac, prosze ladnie jezdzic na zajecia, bo kasa przepadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Tyyyyy no dobra, ale obejrzec trzeba gdzies... A pocieli Ci tez? nie, bo ja nie chciałam... poza tym nie wiem czy u nich jest możliwość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nie, bo ja nie chciałam... poza tym nie wiem czy u nich jest możliwość.... Dobra, dzieki, zapytam. Nie pomyslalam, ze u nich moze byc taniej, w razie czego sciagne cennik i zobacze jak to sie ma do casto. Ze tez ja na taki genialny pomysl sama wczesniej nie wpadlam. Przydalyby mi sie nogi stalowe takie jakie widzialam w moim ukochanym stole z wagonow kolejowych, ktorego nigdy nie bede miala . Slusarz moze by i zrobil, ale pytanie za ile i dlaczego nie zachowalam zdjecia tamtego stolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 26.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Małgoś ma bladą dupcię ??? Czego ja się tu dowiaduje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Małgoś jak i czym pomalować płyte pilśniową? zwykła farba do ścian to złapie? czy trzeba do drewna? grunt jakiś? mam resztkę cekolu - będzie? Sorry, nie zauwazylam. A ta plyta jest jakos wykonczona? Normalna pilsnia o ile dobrze kojarze jest szorstka, wiec powinno zlapac, ale najpierw papier scierny, na to walnac podkladowke taka jak mialas do scian tikku na przyklad, a na to farbe normalnie lateksowa albo olejna - to zalezy jaka chcesz, po co Ci to itd. Miedzy 2 warstwami przeleciec jeszcze drobnym papierem i powinno byc OK. Farba moze splynac z mdfu wykonczonego okleina jesli sie go odpowiednio nie zmatowi, ale pilsnia powinna okejos przyjac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172344-kolorowe-Cubiki-samor%C3%B3by-z-czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Masz odpowiedzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Komenty odkopalam. Nikt mnie juz nie lubi. A szkoda, bo ja tu kombinuje coraz bardziej, jestem bliska drzwi do szafy, kombinowanego stolu i poszycia na futon. Sporo jak na raz Ale to często jak się już coś trafi.. to parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie Ania, to nie bedzie szybko pewnie znajac slomiany zapal P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wiesz, że czasem cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2011 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Moze uda mi sie go wyciagnac jutro do hurtowni meblarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 a ja widziałam jak Helusia całuski posyła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.01.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ładnie tak donosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Chwalipieta... Czesc i czolem. Niestety dzisiaj nie dotarlismy, moze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 przyszlam sie poszlajac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts