OK 16.08.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nefer, obawiam się, że historia świata nie zniesie kolejnego niepokalanego poczęcia Ups - ale miałabym niezłe chody :) Taka sławna znajoma :) Ja mam inną "ranną przypadłość" - bardzo łatwo doprowadzić mnie do wymiotów - a to tez nie ciąża Np. jak mój kot zwymiotuje kłaczka to ja już jestem w kiblu. Po południu mnie nie rusza zupełnie ... Ale ja jakie chody bym miała Mnie ranne kocie przypadłości, to tylko do szału doprowadzają Po południu też spokojniej podchodzę do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zalezy jakie rano - 10 rano to moge wszystko zniesc, ale 7 - to mysle tylko o tym z kim by wymienic poglady....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zalezy jakie rano - 10 rano to moge wszystko zniesc, ale 7 - to mysle tylko o tym z kim by wymienic poglady....... A próbowałaś z kotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zalezy jakie rano - 10 rano to moge wszystko zniesc, ale 7 - to mysle tylko o tym z kim by wymienic poglady....... A próbowałaś z kotem? A Ty to pewnie codziennie rano wymieniasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zartujesz chyba....z moim kotem to ja sie zawsze zgadzam w 100 % nawet o 7 rano ! ! Za kogo mnie masz ! ! ! Wypraszam sobie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zalezy jakie rano - 10 rano to moge wszystko zniesc, ale 7 - to mysle tylko o tym z kim by wymienic poglady....... A próbowałaś z kotem? A Ty to pewnie codziennie rano wymieniasz... Nie codziennie Tak raz w tygodniu zdarza jej się nie podpaść I nie wymieniam Ciągle próbuję Dobranoc, uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Pa, pa, pa. Ja cos tu chyba sprobuje do jedzenia zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zartujesz chyba....z moim kotem to ja sie zawsze zgadzam w 100 % nawet o 7 rano ! ! Za kogo mnie masz ! ! ! Wypraszam sobie !!! Żartujesz Aż tak Tobą kręci? Poważna sprawa Nie wiem, co tu pomoże Małgoś działaj Ponownie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zartujesz chyba....z moim kotem to ja sie zawsze zgadzam w 100 % nawet o 7 rano ! ! Za kogo mnie masz ! ! ! Wypraszam sobie !!! Żartujesz Aż tak Tobą kręci? Poważna sprawa Nie wiem, co tu pomoże Małgoś działaj Ponownie dobranoc Ja sie az tak na kotach nie znam. Chyba to zalezy od plci. Z kotem bym sie zawsze zgadzala, z kotka niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nasz zwiazek to nie zadna przelotna znajomosc albo zwykle zauroczenie ! ! To cos wiecej, czego nie da sie ujac slowami........ z tego tez powodu jestesmy przesladowani a nawet obrzucani takimi wyzwiskami jak " wyrzuce cie z domu razem z tym smierdzacym kotem " ! ! Znosimy te upokorzenia bo ze wzgledu na ceny kupno drugiego mieszkania nie wchodzi w rachube a dom ( dla kota i oczywiscie ) w planach bo robia sie plany zabudowy czy jakos tak, wiec musimy ( ja z moim kotem ) przeczekac ..... Ach, Malgos, jak on piesci ..... sie ze mna .jakie ma oczy i futro ! ! Ach..... Boski Kocio ! ! Boski !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nie moge sie doczekac fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 powiem Wam że ja perfumy mam jedne ulubione i jakoś tak nie mam ochoty sie przestawiac na inne co sobie kupie to wydaje koniec końców mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 hm............ nie mam kota więc mnie rano nic nie rusza..... szczoteczkę do zębów mam brauna elektryczną - więc jest mała..... z perfumami mam dwie na lato i jedną ewidentnie na zimę.... ale może się to zmieni?.... ale to tez dopiero po budowie....żeby mi małżonek nie wypominał, że mu kasę na chałupę roztrwaniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 witanko, a moje koty namietnie do chalupy znosza upolowane myszy, i tez mnie na wymioty bierze z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kochaja Cie, wiec przynosza sniadanko. Witam panie z rana. Wszystko wskazuje na wycieczke na plaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A u mnie chyba znów burza nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No wlasnie widze, ze w PL pogoda super. U mnie tez w zasadzie pierwszy sloneczny dzien od dawna, wiec tym bardziej mam motywacje, zeby jechac na ta plaze. Szczegolnie, ze jesien juz nadciaga. Nie jest tak duszno jak zawsze latem, poranki sa chlodniejsze. Zawsze w polowie wrzesnia tu jeszcze jest upal - tym razem jakos wczesniej zelzalo. Oczywiscie to oznacza, ze znowu nie wzielam sobie odpowiednich ciuchow i... musze sobie cos kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.08.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 nie ma to jak dobry powód u mnie szaruga za oknem - a ja mam same letnie ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I w USA jestem rozmiar "petitte". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 U mnie jakoś chłodno się zrobiło. Pogoda się psuje czy co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts