Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nefer, obawiam się, że historia świata nie zniesie kolejnego niepokalanego poczęcia :lol:

Ups - ale miałabym niezłe chody :):) Taka sławna znajoma :):)

Ja mam inną "ranną przypadłość" - bardzo łatwo doprowadzić mnie do wymiotów - a to tez nie ciąża :)

Np. jak mój kot zwymiotuje kłaczka to ja już jestem w kiblu.

Po południu mnie nie rusza zupełnie ...

Ale ja jakie chody bym miała :o :lol:

Mnie ranne kocie przypadłości, to tylko do szału doprowadzają :evil: :wink: Po południu też spokojniej podchodzę do tematu :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zalezy jakie rano - 10 rano to moge wszystko zniesc, ale 7 - to mysle tylko o tym z kim by wymienic poglady....... :D

A próbowałaś z kotem? :wink:

A Ty to pewnie codziennie rano wymieniasz... :lol: :lol: :lol:

Nie codziennie :lol: Tak raz w tygodniu zdarza jej się nie podpaść :lol: :lol:

I nie wymieniam :lol: Ciągle próbuję :lol: :lol: :lol:

Dobranoc, uciekam :)

Zartujesz chyba....z moim kotem to ja sie zawsze zgadzam w 100 % nawet o 7 rano ! !

Za kogo mnie masz ! ! ! Wypraszam sobie !!!

8)

Żartujesz :o Aż tak Tobą kręci? :o :o :o

Poważna sprawa :roll: Nie wiem, co tu pomoże :roll: Małgoś działaj :wink:

Ponownie dobranoc :lol:

Zartujesz chyba....z moim kotem to ja sie zawsze zgadzam w 100 % nawet o 7 rano ! !

Za kogo mnie masz ! ! ! Wypraszam sobie !!!

8)

Żartujesz :o Aż tak Tobą kręci? :o :o :o

Poważna sprawa :roll: Nie wiem, co tu pomoże :roll: Małgoś działaj :wink:

Ponownie dobranoc :lol:

Ja sie az tak na kotach nie znam. Chyba to zalezy od plci. Z kotem bym sie zawsze zgadzala, z kotka niekoniecznie... :lol: :lol: :lol:

Nasz zwiazek to nie zadna przelotna znajomosc albo zwykle zauroczenie ! !

To cos wiecej, czego nie da sie ujac slowami........ 8) 8) 8) z tego tez powodu jestesmy przesladowani a nawet obrzucani takimi wyzwiskami jak " wyrzuce cie z domu razem z tym smierdzacym kotem " ! !

Znosimy te upokorzenia bo ze wzgledu na ceny kupno drugiego mieszkania nie wchodzi w rachube a dom ( dla kota i oczywiscie ) w planach bo robia sie plany zabudowy czy jakos tak, wiec musimy ( ja z moim kotem ) przeczekac ..... :D :D :D

Ach, Malgos, jak on piesci ..... sie ze mna .jakie ma oczy i futro ! ! Ach..... Boski Kocio ! !

Boski !! :D :D

hm............

nie mam kota więc mnie rano nic nie rusza.....

szczoteczkę do zębów mam brauna elektryczną - więc jest mała.....

z perfumami :roll: mam dwie na lato i jedną ewidentnie na zimę.... :roll: ale może się to zmieni?.... ale to tez dopiero po budowie....żeby mi małżonek nie wypominał, że mu kasę na chałupę roztrwaniam... :lol:

No wlasnie widze, ze w PL pogoda super. U mnie tez w zasadzie pierwszy sloneczny dzien od dawna, wiec tym bardziej mam motywacje, zeby jechac na ta plaze. Szczegolnie, ze jesien juz nadciaga. Nie jest tak duszno jak zawsze latem, poranki sa chlodniejsze. Zawsze w polowie wrzesnia tu jeszcze jest upal - tym razem jakos wczesniej zelzalo. Oczywiscie to oznacza, ze znowu nie wzielam sobie odpowiednich ciuchow i... musze sobie cos kupic. :D