Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żartujesz?? jest wieeeelki od 2 miesiecy, ogromny, chcieliśmy mu kupić legowisko to wszystkie były za małe...trzebaby brać jak na sredniej wielkości psa... non stop je i śpi...jak sie naje, to tylko widać jak sie brzuch przerzuca z jednego boku na drugi, jak idzie :D:D:D

On się marcuje odkąd tylko śnieg stopnieje..nie mam czasu ani kasy na kastrację. jak znajdę to pojadę i zrobię wtedy ciała bedzie miał więcej non stop. Ale ogon dalej ma dziwny, myśle ze to jakaś bakteria, tylko trzebaby go przebadać jak człowieka: od czubka uszu po czubek ogona...ale jakos nie widzę, zeby mu to w codzinnym życiu przeszkadzało, gryzie jak zawsze ;)

Nooooo tu nie trzeba nawet stolarza tylko slusarza, ale mysle, ze mi to zrobi za niewielka kase. Tylko P. musi wymierzyc dokladnie nogi jak wroci do NY. :)

wymierzyć :o my na czuja wszysko robimy pod siebie :) wszystkie wysokości i długości robimy tak by nam było wygodnie, wszak to mebelki jak pod zamówienie :D

wymierzyć :o my na czuja wszysko robimy pod siebie :) wszystkie wysokości i długości robimy tak by nam było wygodnie, wszak to mebelki jak pod zamówienie :D

No dobra, ale trzeba mniej wiecej wiedziec jaka noga jest w stanie utrzymac jaki ciezar. Co z tego, ze sobie kaze zrobic stelaz z plaskownikow 2 cm, jak mi sie to zlozy pod wplywem 30 kg blatu np.? Mniej wiecej musze wiedziec chociaz. No i tez zeby proporcje ladne byly.

ee myśle, że na początek to Ciebie bardziej powinna interesować grubość tych płaskowników niż ich wymiar... jak weżmiesz 2 cm grubości 2mm to dupa... ale weż grubsze i wytrzyma :)

Ja już się nie moge doczekać swoich kubików... ja bede jutro malowac te płyty, a jak się skończy montaz kuchni to mam nadzieje, że Trzeszczący mi je skręci :D choć jeden bym wiedziała jak to wyjdzie... ale olałam niuanse ;) robię skręcane do kąta prostego będzie mi szybciej... a na czasie mi lekko zależy :) tym barsziej że sklejkę już zamówiłam - twardą, mocną i nieelastyczną

Edytowane przez nitubaga

W sprawie tapiecra to ja sie nie moge zdecydować... mam do obicia dwie sofy 2 i 3. Z tym, że tej 3 trzeba jeszcze wymienic gąbki, kółeczka i takie tam ... Rozmawiałam z jednym tapicerem, powiedział mi że za sztuke wyjdzie około 1,5 do 2tys w średniej jakości materiale (gr II).... i zaczęłam liczyć, że mi wyjdzie z transportem w obie strony pod 5tys :o I nie wiem czy brac ze sobą stare po liftingu i do tego kupic do mieszkania "beleco" sztuk 2 pod wynajem, czy tez zostawić te sofy tu gdzie są... i do domu kupić te co pokazywałam (fajna, gruba tkanina z gr III i fajna kasa ) lub nawet tego bilbao bo on kosztuje 6 w tkanienie z grupy II.

I klops...

Nitka, ja zostawiłabym tamte kanapy pod wynajem. Kupisz nowe do nowego domku, a jak masz w miarę spoko meble to icenę dobrą za wynajem można wyciągnąć.. A takie niby tymczasowe meble do nowego domu, potem bedziesz myśleć ze chcesz inne i wcale tanich przecież nie znajdziesz...jak podliczyć to wyjdzie duuużo więcej niż 5 tys.