Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgoś czy robią w balona to nie wiem... ale mam sofy z funkcją spania, do wymiany wsio, jedna z nich jest tez zarwana, więc jedna płyta do wymiany... nie orientowałam się wśród innych tapicerów bo mi sie pomyślało, że mam na to jeszcze czas, a teraz to lekko podgoniło do przodu i jestem własnie przed decyzją. Bilbao fajny, ale chyba odpuszcze. Wezme te dwie wersalki do salonu, a jak się zdecyduje (czytaj doinwestuje) może zdecyduje się je wymienic, wtedy one poszłyby na strych do pokoju gościnnego na dwa niezależne spania dla gości :) zwłaszcza, że oba te wyrka są gruuuubo poniżej połowy bilbao :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka, ja zostawiłabym tamte kanapy pod wynajem. Kupisz nowe do nowego domku, a jak masz w miarę spoko meble to icenę dobrą za wynajem można wyciągnąć.. A takie niby tymczasowe meble do nowego domu, potem bedziesz myśleć ze chcesz inne i wcale tanich przecież nie znajdziesz...jak podliczyć to wyjdzie duuużo więcej niż 5 tys.

nooo tek też właśnie myśle ;)

Wrocilam od weta, nic mu sie specjalnego w uchu nie dzieje (jeszcze), troche mial zabrudzone, ale nie ma jeszcze stanu zapalnego. Mam kropelki i mam nadzieje, ze podzialaja. Wszyscy byli nim zachwyceni, wazy 6,90. :jawdrop: Pan doktor powiedzial, ze nie jest gruby, to po prostu potezny kot. ;)

Nitka, oby to była prawda a nie pocieszenie ;) :D:D:

.

jako, że jest młody a wtedy czuje się staro to pewnie ma go to podnieśc na duchu, a jak będzie stary to mam nadzieje, ze mu się sprawdzi ;) a dziś przyszedł z roboty z newsem, że jak pójdzie pięknie i składnie to zmienimy bruma :wave:

Ten Twoj malzonek Nitka to tryska powiedzeniami z tego co cytujesz...

Wiola, niczego nie zobaczyl wziernikiem, wiec raczej to jest sam poczatek wykluwajacego sie czegos. U ludzi tez nie widac zapalenia ucha od razu, najpierw masz takie zatkne jakby Ci sie woda wlala, a dopiero pozniej zaczyna bolec. Moze on jest na tym etapie wlasnie. Ze tez mi nie moze powiedziec niczego wiecej poza: jak sie nazywa drobny wegiel? :D