nitubaga 28.01.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Małgoś czy robią w balona to nie wiem... ale mam sofy z funkcją spania, do wymiany wsio, jedna z nich jest tez zarwana, więc jedna płyta do wymiany... nie orientowałam się wśród innych tapicerów bo mi sie pomyślało, że mam na to jeszcze czas, a teraz to lekko podgoniło do przodu i jestem własnie przed decyzją. Bilbao fajny, ale chyba odpuszcze. Wezme te dwie wersalki do salonu, a jak się zdecyduje (czytaj doinwestuje) może zdecyduje się je wymienic, wtedy one poszłyby na strych do pokoju gościnnego na dwa niezależne spania dla gości zwłaszcza, że oba te wyrka są gruuuubo poniżej połowy bilbao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nitka, ja zostawiłabym tamte kanapy pod wynajem. Kupisz nowe do nowego domku, a jak masz w miarę spoko meble to icenę dobrą za wynajem można wyciągnąć.. A takie niby tymczasowe meble do nowego domu, potem bedziesz myśleć ze chcesz inne i wcale tanich przecież nie znajdziesz...jak podliczyć to wyjdzie duuużo więcej niż 5 tys. nooo tek też właśnie myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wrocilam od weta, nic mu sie specjalnego w uchu nie dzieje (jeszcze), troche mial zabrudzone, ale nie ma jeszcze stanu zapalnego. Mam kropelki i mam nadzieje, ze podzialaja. Wszyscy byli nim zachwyceni, wazy 6,90. Pan doktor powiedzial, ze nie jest gruby, to po prostu potezny kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ooooooooo mój Trzeszczący też tak mówi a jak już ma dość wszystkiego dodaje.... jestem stary, niedołężny ale wytrysk mam potężny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nitka, oby to była prawda a nie pocieszenie :D: Małgos, może po prostu coś mu się tam zatkało w uchu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nitka, oby to była prawda a nie pocieszenie :D: . jako, że jest młody a wtedy czuje się staro to pewnie ma go to podnieśc na duchu, a jak będzie stary to mam nadzieje, ze mu się sprawdzi a dziś przyszedł z roboty z newsem, że jak pójdzie pięknie i składnie to zmienimy bruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ten Twoj malzonek Nitka to tryska powiedzeniami z tego co cytujesz... Wiola, niczego nie zobaczyl wziernikiem, wiec raczej to jest sam poczatek wykluwajacego sie czegos. U ludzi tez nie widac zapalenia ucha od razu, najpierw masz takie zatkne jakby Ci sie woda wlala, a dopiero pozniej zaczyna bolec. Moze on jest na tym etapie wlasnie. Ze tez mi nie moze powiedziec niczego wiecej poza: jak sie nazywa drobny wegiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 :D:D ale nie kłamie chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czasami klamie, ale tylko jak jesc chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mój właśnie śpi na krześle przy stole i się kiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ten Twoj malzonek Nitka to tryska powiedzeniami z tego co cytujesz... na moje szczęscie nie tylko tym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 na moje szczęscie nie tylko tym :D Nie koncz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 oooo nie wiem coś se pomyslała... ale pewnie coś brzydkiego :D spadam przygotować chałupe pod jutrzejszy montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 narobiła obciachu i poszła :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Taaaa. Ja oczywiscie pomyslalam o kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wrocilam od weta, nic mu sie specjalnego w uchu nie dzieje (jeszcze), troche mial zabrudzone, ale nie ma jeszcze stanu zapalnego. Mam kropelki i mam nadzieje, ze podzialaja. Wszyscy byli nim zachwyceni, wazy 6,90. Pan doktor powiedzial, ze nie jest gruby, to po prostu potezny kot. słuszna waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nooooo, ale on wcale nie je duzo. Na bozicie jest napisane, ze kot 6 kg powinien zjesc 2 kartoniki dziennie, a on je najwyzej 2/3 jednego kartonika. Mieso surowe mu daje maks 180 gramow i zazwyczaj wszystkiego nie zjada w ciagu dnia... On po prostu ma... miesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 taaaa piwne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts