DarioAS 30.01.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Coś z wielkanocą pewnie związane.. Ja utknęłam na uchwytach, zerknij Małgosia do mnie, doradź coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Weszlam na bombkarnie i utknelam. ...mówisz jak szachidka po nieudanym zamachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dobre. Nie znacie bombkarni? Przeciez mam linka w dzienniku. Po co te dzienniki, skoro nikt ich nie czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ... Po co te dzienniki, skoro nikt ich nie czyta? ... ja to piszę przede wszystkim dla siebie, ku pamięci ... a jeżeli ktoś jeszcze to przeczyta ... i załapie moje poczucie humoru .... to się cieszę jak dziecko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ...no bez przesady z tym dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja w zasadzie mam tak samo. I nie wiem, jak sie ciesze, po jeszcze mi sie to nie zdarzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja w zasadzie mam tak samo. I nie wiem, jak sie ciesze, po jeszcze mi sie to nie zdarzylo. ... nikt nie załapał Twojego poczucia humoru ... czy nikt nie czytał ... ??? PS. mnie to nie dotyczy .. bo wielokrotnie czytałem ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ... nikt nie załapał Twojego poczucia humoru ... czy nikt nie czytał ... ??? PS. mnie to nie dotyczy .. bo wielokrotnie czytałem ze zrozumieniem Nikt nie czytal, albo sie nikt nie przyznal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dobre. Nie znacie bombkarni? Przeciez mam linka w dzienniku. Po co te dzienniki, skoro nikt ich nie czyta? Przyznaję się bez bicia... ja nie czytam blogów... są dla mnie total nieczytelne... Przed chwilą weszłam zobaczyć tę bombkarnię, ale nic nie znalazłam... Przepraszam, że jeszcze zdjęć dla Ciebie nie zrobiłam... strasznie mi wstyd, bo wczoraj nie mogłam, a dzisiaj zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dobre. Nie znacie bombkarni? Przeciez mam linka w dzienniku. Po co te dzienniki, skoro nikt ich nie czyta? Przeca piszę, że sie na Wielkanoc szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Bo nie cofnelas sie Rasia do poprzedniej Wielkanocy. bombkarnia.pl - zajefajne bombki i pisanki. Zdjeciami sie nie przejmuj, P. upolowal jedna deske i kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Upatrzyłaś już jakąś pisankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wszystkie. Mam w domu 2 (te dziennika ), chce jeszcze kilka dobrac, bo na zywo sa po prostu bajeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ech dzisiaj coś sporo narzekań że albo nie lubią albo nie czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Niom, u mnie występuje efekt tego i tego :lol2: ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Czesc czesc. Na tapicera czekam. A potem jade po material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mogło by się u mnie też już coś zacząć dziać, bo oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cierpliwosci Ania, u mnie wszystko tak powoli sie dzieje, ze kazdy gwozdz cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Rano tapicer oswiadczyl, ze najlepszy bylby len ale taki len z bawelna to minimum 120 zl za mb. Glupio mi sie zrobilo, bo wczesniej upatrzylam sobie taki za 29 zl w sklepie, wiec pomyslalam, ze to na pewno sztuczny byl. Przychodzimy do sklepu, gadamy ze sprzedawca, a on na to: aaaaaaaa bo on tyle kosztowal, tylko przeceniony jest, bo kolekcje wycofali. No i mam len z bawelna za 29 zl za mb, do mojej mamy bedzie pasowal swietnie, u mnie jeszcze nie wiem, bo nic nie ma, ale material fajny. Z tego wszystkiego zastanawiam sie, czy tych poduch, na ktorych siedzieliscie na wszystkich imprezach tez nie obic tym lenem poki jeszcze jest w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts