MonikaC 31.01.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 super z tym materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nooooo, bardzo super. Moze kiedys moje mieszkanie bedzie przypominalo mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a jaki kolor tego lnu?czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no to Ci sie udało z tym lnem , super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kolor lniany. Taka drobna krateczka, szaro-lniana. Chyba wymierze te poduchy i pojde po wiecej tylko zastanawiam sie, czy uszyc na nie takie kondomy jak na futon czy normalnie zmienic tapicerke. Druga opcja drozsza i nie da sie prac latwo, ale ladniej chyba bedzie wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nawet nie bedę próbowała nadrobić, ale za to przywitam sie ładnie : Ładnie witam i tak sobie myślę...czy to już czas zdjąć babki z drzewka , które robiło za choinkę, mimo nieposiadania ani jednej igły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czyzbys na drzewie jakies kobiety wieszala? Ja wlasnie wpadlam na to, ze z okazji walentynek powyciagam wszystkie bombki w ksztalcie serca i zawiesze na jakiejs galezi. Ostatecznie to tylko jeden dzien. A poza tym wymyslilam, ze w korytarzu zamontujemy koguta policyjnego. P. dzisiaj sie uporal z wylacznikiem do lampek ledowych nad kiblem, jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.02.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ojeejkuu, jak mnie tu dawno nie byyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Noooo wlasnie. Same zguby sie dzisiaj u mnie odnajduja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Heloł. No i nie dowiedzialam sie, co sadzicie o poduchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 znaczy czy pokrowce, czy na stałe ? - dla mnie pokrowce, chyba,że masz kilometr tego lnu i będziesz go zmieniać po każdej imprezie A w ogóle, to pokrowce można uszyć z krytym zamkiem, którego prawie nie widać - będzie jak tapicerka na stałe tylko weź pod uwagę,ze len po praniu może się trochę skurczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Wiem, dlatego planuje oddawac go do czyszczenia chemicznego raczej. Argument imprezy jest jak najbardziej przekonywujacy, chyba, ze bede podawac wylacznie biale wino. No i chyba taniej to bedzie uszyc niz zmienic tapicerke. A z innej beczki - prosilam P. zebysmy nazbierali troche galezi - mialam faze, zeby zrobic jakas smieszna dekoracje, cos powiesic na tych galeziach. Wczoraj P. przyniosl mi... pol drzewa do domu. :D Mam teraz krzaczysko nad kuchnia, teraz to dopiero jest dekoracja. Edytowane 2 Lutego 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 uszyj kondomy, odpowiednio uszyte tez beda ładnie wygladac a zawsze to praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dobra, beda kondomy. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Też mi się widzi ta opcja Pokaż to drzewo Fajne te pisanki masz, rozumiem, że na tego krzaka pójdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pisanki pojda na bazie - mam takie ladne z zeszlego roku zasuszone, ze w tym roku tez obleca. I mam wazon z tchibo taki stojacy, bialy, wiec wszystko gra. Zaraz wrzuce drzewo i futon do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A kiedy to zaraz będzie, bo mnie już łózko wzywa. Czekam i czekam.. i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Eleganckie to, bardzo ładny materiał Nie dziwię się pierwotnej cenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No juuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Eleganckie to, bardzo ładny materiał Nie dziwię się pierwotnej cenie.. Nooo takie szlachetne tylko drapie w plecy. No i mam nadzieje, ze Jonaszek nie bedzie mial ochoty sprawdzic, jak to sie nadaje na drapak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts