Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolor lniany. :D Taka drobna krateczka, szaro-lniana. Chyba wymierze te poduchy i pojde po wiecej tylko zastanawiam sie, czy uszyc na nie takie kondomy jak na futon czy normalnie zmienic tapicerke. Druga opcja drozsza i nie da sie prac latwo, ale ladniej chyba bedzie wygladalo.

Nawet nie bedę próbowała nadrobić, ale za to przywitam sie ładnie :

Ładnie witam :D

i tak sobie myślę...czy to już czas zdjąć babki z drzewka , które robiło za choinkę, mimo nieposiadania ani jednej igły ? ;)

Czyzbys na drzewie jakies kobiety wieszala? :o ;)

Ja wlasnie wpadlam na to, ze z okazji walentynek powyciagam wszystkie bombki w ksztalcie serca i zawiesze na jakiejs galezi. :D Ostatecznie to tylko jeden dzien. A poza tym wymyslilam, ze w korytarzu zamontujemy koguta policyjnego. :D P. dzisiaj sie uporal z wylacznikiem do lampek ledowych nad kiblem, jest super. :)

znaczy czy pokrowce, czy na stałe ? - dla mnie pokrowce, chyba,że masz kilometr tego lnu i będziesz go zmieniać po każdej imprezie ;)

A w ogóle, to pokrowce można uszyć z krytym zamkiem, którego prawie nie widać - będzie jak tapicerka na stałe :)

tylko weź pod uwagę,ze len po praniu może się trochę skurczyć.

Wiem, dlatego planuje oddawac go do czyszczenia chemicznego raczej. Argument imprezy jest jak najbardziej przekonywujacy, chyba, ze bede podawac wylacznie biale wino. :D No i chyba taniej to bedzie uszyc niz zmienic tapicerke.

A z innej beczki - prosilam P. zebysmy nazbierali troche galezi - mialam faze, zeby zrobic jakas smieszna dekoracje, cos powiesic na tych galeziach. Wczoraj P. przyniosl mi... pol drzewa do domu. :D :D :D Mam teraz krzaczysko nad kuchnia, teraz to dopiero jest dekoracja. :D

Edytowane przez malgos2