efilo 17.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I w USA jestem rozmiar "petitte". awesome!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I w USA jestem rozmiar "petitte". tiaaa, a w Chinach to ja jestem 4 albo 5XL - już im się te iksy na metkach nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I w USA jestem rozmiar "petitte". tiaaa, a w Chinach to ja jestem 4 albo 5XL - już im się te iksy na metkach nie mieszczą To ciekawe jaki ja miałabym rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I w USA jestem rozmiar "petitte". tiaaa, a w Chinach to ja jestem 4 albo 5XL - już im się te iksy na metkach nie mieszczą Bylabys najwyzsza Chinka na swiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Jestem z powrotem, ale Wy pewnie juz spicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nooo, w każdym razie zasypiamy Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.08.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Pewnie, ze spia ...padly po weekendzie. Tez naleze do AA .... Aqua Allegoria - tylko, ze Mandarine -Basilic . Uslyszalam wczoraj cos co sobie chyba wyhaftuje na sztandarze albo umieszcze jako napis nad drzwiami w nowym domu - na pytanie " jak sie czujesz ? " osoba odowiedziala z grobowa mina - ..ujowo, ale bojowo. Teraz na pytanie ' How are You ? " odpowiadam " good" , ale mysle to co powyzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Eeee tam, zaraz padły Właśnie AA Mandarine-basilic to właśnie oprócz Herba Fresca se nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2008 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Lumpie, piekny tekst... Olga - dobrze, ze jeszcze nie padlas, ja sie lecze winkiem jak zwykle po plazy. Wreszcie mi sie udalo nie poparzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Znaczy się, opalona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.08.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bojowa ta seria .... tzn naprawde fajna, bardzo ja lubie Ale czy mi sie tylko zdaje, ze zapach sie dlugo noie utrzymuje na skorze ? Czy po prostu po jakims czasie przyzwyczajam sie i nie czuje ? Prawda, ze tekst po prostu nadzwyczajny ? ? ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Przyzwyczajasz się Dlatego teraz kupiłam dwie na zmianę - wtedy się dłużej czuje. Tę mandarynkę, to cały dzien ostatnio czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wreszcie mi sie udalo dokladnie popryskac olejkiem do opalania... Opalona to ja moge byc tylko w dwoch przypadkach - kiedy najpierw zdecyduje sie poparzyc, a potem mi to zbrazowieje, albo kiedy pojade na Floryde i bede sie opalac przez szybe samochodu + chwilowe wyjscia na zewnatrz. W ciagu tygodnia bylam zupelnie brazowa bez poparzen, a prawa reke - od strony pasazera mialam bardziej opalona... A wcale jej na zewnatrz nie wystawialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja kiedyś się w ogóle nie opalałam A od paru lat łapię i to dość szybko Chyba z wiekiem mi się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No dobra, to ja letem, bo se znowu dobę przestawię na hamerykańską jaką Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja poczekam z 20 lat, moze tez mnie zacznie lapac... Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wtedy to reumatyzm lapie bardzo dobrze....... To ja powloke sie na rower, zeby mnie jeszcze jakies rozmiary w ogole objely... Jakos tak juz ...jakby koniec lata, nie ? Jak na tutaj to wyjatkowo wczesnie....jakos tak ...dziwnie..... A jak wczoraj pelnia ksiezyca byla ! ! Mozna bylo gazete czytac bez latarnii o 10 wieczor...brrrrrrr, az nieswojo ..... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Prawda, ze jesien jakos szybko przyszla, ale to nawet przyjemne. W zasadzie wczesna jesien w NY to najfajniejsza pora roku. Pelni nie zauwazylam, pilismy w domu winko z Trader's Joe... Ja polazilam po drabinie to mam cwiczen nadmiar na jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No tak, zapomnialam....biedna jestes....ale co robic ....jutro znow ruszacie czy jeszcze masz wolne od tej drabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts