Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaa nikogo nie obchodzi kogut, wiec jedziemy dalej. Dzisiaj pan stolarz przyniosl mi probnik blatu, wiec tak by to wygladalo:

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5347.jpg

Zlamana biel i ten szary blat. Jest smiszny bardzo, ma fakture. Pytanie - jakie uchwyty? Pokazywal mi takie wpuszczane we fronty, ale P. marudzi, ze zbyt potezne i chyba ma racje. No wiec jakie beda OK? Takie cieniutkie jak u mojej mamy moglyby byc, ale w jakim kolorze? Poza tym zlew... Stalowy czy granitowy? Fundusze mam ograniczone, wiec ten granitowy nie moglby byc jakis wypasiony, takie za 350 zl tez znalazlam, moglyby byc, ale w takim razie jaki kolor? Watpie, zebym utrafila z kolorem w kolor blatu, wiec moze jakis czarny? Co na sciane? Na razie mysle o szkle, ale nie wiem, czy biale, czy przezroczyste... Kurde sobie najtrudniej cos doradzic...

Cześć Małgoś, mam nadzieję, że do czasu zanim Cię nawiedzę, to kogut będzie hulał :lol: czy sygnały dźwiękowe też będą?

do blatu to zlew zarówno stalowy jak i granitowy będzie pasował, o szkle na ścianę to możesz zdecydować na końcu, łatwiej będzie podjąć decyzję (chociaż ja do dziś nie mam nic na ścianie, bo nie wiem, czy czarne szkło czy grafitowe lustro ), a uchwyty - idę zobaczyć jakie są u Twojej Mamy, bo nie pamietam... ale wydaje mi się, że aluminiowe jak najbardziej...

a co leży pod próbką blatu, to takie z fakturą jakby dębu malowanego na czarno? aaa, już widzę, to front z uchwytem, tym wpuszczanym - nawet o tym nie myśl :lol:

Stalowy z Ikei jest fajny. Ostatnio nabyłam taki do kotłowni i zastanawiałam się czy nie byłby lepszy niż ten granitowy co mam...

I Elena ma racje.... Każdy trzeba czyścić....

Uchwyty wpuszczane są koszmarne... Mnie przynajmniej się nie podobają....

A jak będzie z użytkowaniem takiego "nierównego " blatu? Nie będzie się rysował???????