malgos2 01.03.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hejka. Nie mam pojecia, grunt, ze zapodalam mu wegiel i przeszlo. Czekam na biale tam-tamy z glamstoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziwne, czym mógł struć się kot, który nie wychodzi... jakaś chemia do czyszczenia, czy szynka konserwowa? A może lepiej, żeby wet go obejrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 sure napisał: Dziwne, czym mógł struć się kot, który nie wychodzi... jakaś chemia do czyszczenia, czy szynka konserwowa? A może lepiej, żeby wet go obejrzał? Nie wiem, ale on czasami w ramach prostestu "przelatuje przez smietnik"... Poza tym teraz juz bryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a moze kłaczek po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dobrze, że Jonasz bryka Dzień dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej. Wiola, klaczek chyba nie powoduje sraczki. Dobrze mu to zrobilo, bo teraz wszystko je bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Może grypa żołądkowa W moich okolicach rotawirus to istna epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Aaaa moze sie nachlal i kaca mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dobre, dobre o tym nie pomyślałam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No smiej sie, wczoraj rzucil sie na drozdze piwowarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no to moze mu te drozdze zaszkodzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nieee, drozdze byly wczoraj. Zdrowe sa, sama bede podzerac. Tylko strasznie po nich kichal. Mam koguta policyjnego zamiast lampy do przedpokoju tylko jeszcze niezamontowany, bo nie ma kto tego zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Taaa nikogo nie obchodzi kogut, wiec jedziemy dalej. Dzisiaj pan stolarz przyniosl mi probnik blatu, wiec tak by to wygladalo: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5347.jpg Zlamana biel i ten szary blat. Jest smiszny bardzo, ma fakture. Pytanie - jakie uchwyty? Pokazywal mi takie wpuszczane we fronty, ale P. marudzi, ze zbyt potezne i chyba ma racje. No wiec jakie beda OK? Takie cieniutkie jak u mojej mamy moglyby byc, ale w jakim kolorze? Poza tym zlew... Stalowy czy granitowy? Fundusze mam ograniczone, wiec ten granitowy nie moglby byc jakis wypasiony, takie za 350 zl tez znalazlam, moglyby byc, ale w takim razie jaki kolor? Watpie, zebym utrafila z kolorem w kolor blatu, wiec moze jakis czarny? Co na sciane? Na razie mysle o szkle, ale nie wiem, czy biale, czy przezroczyste... Kurde sobie najtrudniej cos doradzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Cześć Małgoś, mam nadzieję, że do czasu zanim Cię nawiedzę, to kogut będzie hulał czy sygnały dźwiękowe też będą? do blatu to zlew zarówno stalowy jak i granitowy będzie pasował, o szkle na ścianę to możesz zdecydować na końcu, łatwiej będzie podjąć decyzję (chociaż ja do dziś nie mam nic na ścianie, bo nie wiem, czy czarne szkło czy grafitowe lustro ), a uchwyty - idę zobaczyć jakie są u Twojej Mamy, bo nie pamietam... ale wydaje mi się, że aluminiowe jak najbardziej... a co leży pod próbką blatu, to takie z fakturą jakby dębu malowanego na czarno? aaa, już widzę, to front z uchwytem, tym wpuszczanym - nawet o tym nie myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 zlew czarny najbezpieczniejszy i na pewno nie stalowy, koszmarny w utrzymaniu na koguta czekam po podlaczeniu szklo jesli przezroczyste to raczej z jakas tapeta pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Markotko, zależy jeszcze jaka woda - u nas biały osad zostaje na czarnym zlewie jak nie wytrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 a jasny sie przebarwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 czyli wniosek taki - jaki nie kupisz, czyścić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Stalowy z Ikei jest fajny. Ostatnio nabyłam taki do kotłowni i zastanawiałam się czy nie byłby lepszy niż ten granitowy co mam...I Elena ma racje.... Każdy trzeba czyścić....Uchwyty wpuszczane są koszmarne... Mnie przynajmniej się nie podobają.... A jak będzie z użytkowaniem takiego "nierównego " blatu? Nie będzie się rysował??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mi się to zestawienie blatu i frontu kojarzy ze stalowym zlewem. Fajny blacik szykujesz:)Uchwytami możesz się zawsze zająć jak kuchnia bedzie gotowa. Moze spodoba ci się beeez uchwytów.You never knowCo do zlewu, to każdy bez wyjątku wyglada tak samo paskudnie jak jest brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts