malgos2 03.03.2011 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Oooo, dzieki dziewczyny. Jak mi mowil stolarz o wpuszczanych, to myslalam o takich jak u Irmy, ale takich on nie ma. To raz. A dwa ze ja mam niewiele tej kuchni, nie chce, zeby uchwyty byly dominujace. Mnie by sie najbardziej podobalo bez, ale jak wtedy bede otwierac szuflady? Jakos tak nie chce mi sie w rozne inne wynalazki inwestowac, to ma byc tania kuchnia. U mojej mamy jest stalowy zlew i nie jest jakis mega trudny w utrzymaniu, przynajmniej ona nie narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ooo blaty już? Czy to już rok 2035 ??? DLa mnie zlew granitowy, mam ciarki przy stalowym. No ale ja zmywać u Ciebie nie będę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja uważam podobnie jak Mysz, ze stalowyuchwyty wpuszczane zawyczaj są aluminiowe i nie bardzo mi się podobająw IKEI są takie uchwyty które montuje się do krawędzi frontu i widać tylko taką cienką blaszkę z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 o ja mam takie u mnie w sypialni, rzuc sobie okiem Irma ty chyba Malgos nie lubisz ze jej doradzasz stalowy zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tez bede zla dla malgos i tez powiem stalowy I Mysza ma race z tym z IKEI - mialam 7 lat w mieszkaniu z Ikeowska kuchnia i byl perfeto - cud-miod-malina w czyszczeniu. w porownaniu z moim obecnym granitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kurcze,a le o co choidzi? miałam fajny był wcale nie uważam, zę granitowy lepszy. na czarnym widać biały osad....co do stalowego to tylko to , ze się rysuje, ale mnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No to ja mam inne doswiadczenie, w domu mialam stalowy niby dobrej firmy a ze nie jestem z typow co przecieraja do sucha po kazdym myciu to musialam walczyc z kamieniem a zlew wygladala wiecznie na zaleziony, teraz mam granitowy i nic nie musze robic, jak sie zaczynaja pojawiac leciutkie zacieki jasniejsze to przecieram octem i znow wyglada jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 o, dobry pomysł ma Irma z tymi uchwytami. delikatne, nie narzucają się,tworzą podziały tylko na łączeniu frontów. Myślę, ze przy pewnych konformacjach szafek i szuflad dałoby sie zamontować uchwyty tylko w szufladach, a szafki na klik-klaki czy jak im tam zlew to mi się taki podoba powiększony-juz w ociekacze bym sie nie bawiła i tak nic sie na nich nie stawia.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39858067 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tip-on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja zlew bym dała z białego konglomeratu i szafki bez uchwytów na dotyk. Szuflady mam na dotyk nawet te bardzo szerokie i głębokie i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Np taki http://www.ikea.com/PIAimages/33153_PE117161_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Hejka. Dziubeczki, ale mnie nie stac na klik-klaki, uwierzcie mi. Tak sie zastanawialam nad tymi ikeowskimi uchwytami wlasnie, ale czy one sa tylko w ikei? Wiem, ze te uchwyty niewidoczne wefrezowane w plyte sa masakrycznie drogie, ale moze stolarz przesadza, moze dalabym rade. Ten zlew bardzo by mi pasowal ze wzgledu na wielkosc komory, tylko kurde nie wiem, czy mi tam wejdzie szafka 80-tka... Ale wlasnie mialam Was pytac o ociekacz - mowicie, ze sie nie przydaje, co? Tak mi sie wydawalo, ze przy zmywarce ociekacz to strata miejsca... Markotko, co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Dla przypomnienia, taki byl pierwotny plan: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/Gosia_kuchnia_rzutciany_kolorystyka.jpg I teraz widze, ze 80-tka weszlaby tylko gdyby to cargo z boku mialo 12 cm... Duzy zlew by sie przydal, bo chce mala zmywarke, do ktorej wielkie gary nie wchodza, no ale nie wejdzie chyba. Markotko, juz widze, ze to jest z ikei ceramiczny - fajny. A uchwyty moglyby byc takie malutkie jak na ostatnim zdjeciu z inspiracji ikeowskich, o takich myslalyscie? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/kitchen/tools/kitchen_rooms_ideas Albo ewentualnie te szersze - 13, 14... Tak Wiola, zbliza sie 2037... Obiecalam, ze kuchnia bedzie na 1000 strone, na poprzednim forum to bylo trudniejsze do osiagniecia, ale trudno, trzeba podolac. A tak naprawde to mam serdecznie dosc prowizorki, najgorsze jest to, ze robie wszystko na podlodze, ktora nadaje sie wylacznie do remontu... Edytowane 4 Marca 2011 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.03.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 malgoś najmniejsze cargo to 15olej 80 zleww malej kuchni szkoda miejscakup taki, zęby wszedł do 60uchwyty wyfrezowane to co to takiego?Tip-on bluma jest tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 malgoś najmniejsze cargo to 15 olej 80 zlew w malej kuchni szkoda miejsca kup taki, zęby wszedł do 60 uchwyty wyfrezowane to co to takiego? Tip-on bluma jest tani To cus takiego, ze masz listwe w krawedzi frontu z wglebieniem, tak jak kiedys 100 lat temu bylo w komunistycznych kuchniach. Mowisz, ze tani... Cos czuje, ze pierwszy raz w zyciu bede marudna klientka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Małgoś, po kiego grzyba Ci ociekacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 To cus takiego, ze masz listwe w krawedzi frontu z wglebieniem, tak jak kiedys 100 lat temu bylo w komunistycznych kuchniach. Mowisz, ze tani... Cos czuje, ze pierwszy raz w zyciu bede marudna klientka. nie mogę znaleźc tych klik-klaków do otwierania szafek parę zlociszy za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 tip on do szafki to 20 zl nie wiem ile do szuflady a propos ociekacza to ja uzywam i uwazam ze sie przydaje aczkolwiek moze da sie przyzwyczaic do braku ociekacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja mam ociekacz i nie wyobrażam sobie zlewu bez . Zmywarka, zmywarką, a ociekacz musi być.... I uważam, że mam za mały zlew..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Małgoś, moje ustrojstwo dotykowe - całe 9 zeta/sztuka... to chyba Cię stać na kilka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts