Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sluchaj, mam plan..... :D :D :D :D

Ile jeszcze bedziemy tak harowac ? ? ? ? Pamietasz co pisalas o tych goralach co

wracaja tacy forsiasci do Ojczyzny az rodzina po nich wyjezdza coby ich nikt nie

okradl ? ( Nam natomiast mama funduje taksowke ...) :D :D :D

Tak mysle, mysle i wymyslilam, ze moznaby jednak zaczajac sie jak Robin Hood i

troche podskubac tych gorali , co Ty na to ??? Plan w deche, moim zdaniem.

:D :D :D :D :D :D

Teraz tylko trzeba dopracowac szczegoly. :D :D :D :D :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro bede szerzyc kaganek oswiaty zamiast lazenia po drabinie. Na szczescie. Wleze na nia jeszcze, ale nie wiem, kiedy. Musi sie designer na szczegoly zdecydowac.

A ci gorale - to nie wiem, czy nadal tacy nadziani przyjezdzaja do ojczyzny. Teraz to moze im byc wstyd, ze tak malo przywiezli... :roll: :roll: :roll: Znam takich, co utkneli na zawsze, bo zbierali na dom w Rzeszowie i jakos nie dali rady. :-? A co? Myslisz, zeby upic w samolocie (co trudne nie jest) i kieszenie przeskanowac? :oops:

O ! ! To juz jest cos ! ! :D :D

Myslisz, ze oni w kieszeniach ... ? Moim zdaniem maja zawieszony woreczek z czerwoncami na szyji...... 8) 8) 8)

Mialam raz kolezanke - goralke w NY.....nie mowila o nieczym innym t y l k o o pieniadzach.....w s z y s t k o sprowadzalo sie do pieniedzy...

Nieustannie opowiadala kto ile ma pieniedzy i domow u niej w miejscowosci - kto bogaty, kto biedny choc ja tych ludzi na oczy nie widzialam ....

Potem jak troche sie opierzyla tutaj to z luboscia nadawala mi kto, ile - tu.. ze znajomych i rodziny - .ile ma wuj, a ile ciotka od strony matki, a ile matka kolezanki, a ile stryj, co sie raz rozwiodl a ile ten co sie nie rozwiodl, a ile ciotunia, ktora usidlila jakiegos Amerykanina, ktory jest hydraulikiem......o matko z dzieckiem ! ! !

Za moje meki moge jakiegos gorala oskubac .....a nawet czuje, ze powinnam ! Dobranoc.

Dzien dobry!

Ale wy plodne jestescie, nie ma mnie kilka dni i a stron do przeczytania na tydzien :lol:

A a propos perfum, kiedys mialam fiola, teraz juz nie mam nawet czasu zeby chodzic i szukac jakichs, o tych AA nigdy nie slyszalam.

Ja mam tylko Eau de Issey i Contradiction KK ale podoba mi sie duzo, zwlaszcza swiezych zapachow, arbuzy itp :)

Właśnie sprawdziłam :lol:

http://tagomago.pl/

Wprawdzie ja odbierałam osobiście i płaciłam gotówką, ale poczytałam najpierw i recenzje mają w porządku :wink: Nie wiem, jak ceny innych perfum, ale te dużo taniej niż gdzie indziej :wink: Obsługa bardzo miła, szybkie maile, telefonicznie też bez problemu :lol:

Dzień dobry :D

WItam ja, z zakwasami :-? Już drugi dzień sie męczę. dobrze ze praca siedząca.

Dziewczyny! Na góroli chcecie napadać??!! na goroli??

nie do wiary...

czekaj, czekaj...

a skąd te zakwasy??

bo nie doczytałam chyba... :roll:

Sprzątałam na działce deski z gwoździami. Ciężkie to było i z trawy już wyrywałam prawie. Koszmar. Ale tak to jest jak faceta prosisz a on ciągle "zaraz" :evil:

ja uzywam ciągle tych samych perfum: E. Arden i Ralph Loren czy jakoś tak. Oba dostałam i jakos skończyć się nie chcą..