lump praski 18.08.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Sluchaj, mam plan..... Ile jeszcze bedziemy tak harowac ? ? ? ? Pamietasz co pisalas o tych goralach co wracaja tacy forsiasci do Ojczyzny az rodzina po nich wyjezdza coby ich nikt nie okradl ? ( Nam natomiast mama funduje taksowke ...) Tak mysle, mysle i wymyslilam, ze moznaby jednak zaczajac sie jak Robin Hood i troche podskubac tych gorali , co Ty na to ??? Plan w deche, moim zdaniem. Teraz tylko trzeba dopracowac szczegoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jutro bede szerzyc kaganek oswiaty zamiast lazenia po drabinie. Na szczescie. Wleze na nia jeszcze, ale nie wiem, kiedy. Musi sie designer na szczegoly zdecydowac. A ci gorale - to nie wiem, czy nadal tacy nadziani przyjezdzaja do ojczyzny. Teraz to moze im byc wstyd, ze tak malo przywiezli... Znam takich, co utkneli na zawsze, bo zbierali na dom w Rzeszowie i jakos nie dali rady. A co? Myslisz, zeby upic w samolocie (co trudne nie jest) i kieszenie przeskanowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 O ! ! To juz jest cos ! ! Myslisz, ze oni w kieszeniach ... ? Moim zdaniem maja zawieszony woreczek z czerwoncami na szyji...... Mialam raz kolezanke - goralke w NY.....nie mowila o nieczym innym t y l k o o pieniadzach.....w s z y s t k o sprowadzalo sie do pieniedzy... Nieustannie opowiadala kto ile ma pieniedzy i domow u niej w miejscowosci - kto bogaty, kto biedny choc ja tych ludzi na oczy nie widzialam .... Potem jak troche sie opierzyla tutaj to z luboscia nadawala mi kto, ile - tu.. ze znajomych i rodziny - .ile ma wuj, a ile ciotka od strony matki, a ile matka kolezanki, a ile stryj, co sie raz rozwiodl a ile ten co sie nie rozwiodl, a ile ciotunia, ktora usidlila jakiegos Amerykanina, ktory jest hydraulikiem......o matko z dzieckiem ! ! ! Za moje meki moge jakiegos gorala oskubac .....a nawet czuje, ze powinnam ! Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 01:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Moze teraz lepszy deal by sie zrobilo na skubaniu gorala w Zakopanem... A mysle, ze oni kase w takich "saszetkach" przewoza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ciiiiiiiiiiii......jeszcze kto nam pomysl przechwyci....... Mozna by i w Zakopanem....nie mowie nie.....jeszcze jakby byl przystojny to by sie polaczylo przyjemne z pozytecznym...... Lece sie odchudzac, bo nici mi wyjda z omotania jakiegos zamoznego gorala ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Motaj, motaj. Mnie odchudzanie sie nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzien dobry! Ale wy plodne jestescie, nie ma mnie kilka dni i a stron do przeczytania na tydzien A a propos perfum, kiedys mialam fiola, teraz juz nie mam nawet czasu zeby chodzic i szukac jakichs, o tych AA nigdy nie slyszalam. Ja mam tylko Eau de Issey i Contradiction KK ale podoba mi sie duzo, zwlaszcza swiezych zapachow, arbuzy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzień dobry WItam ja, z zakwasami Już drugi dzień sie męczę. dobrze ze praca siedząca. Dziewczyny! Na góroli chcecie napadać??!! na goroli?? nie do wiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witanko Markotko, to Ci się AA powinno podobać, jak lubisz świeże zapachy, niektóre na pewno. One są właśnie takie owocowo-warzywno-ziołowe Powąchaj przy okazji O gorolach nie będę komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Na pewno poniucham niech no dopadne jakas sephore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No właśnie ostatnio niuchałam w sephorze drugi zapach Ale kupowałam przez neta, stówkę taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzień dobry WItam ja, z zakwasami Już drugi dzień sie męczę. dobrze ze praca siedząca. Dziewczyny! Na góroli chcecie napadać??!! na goroli?? nie do wiary... czekaj, czekaj... a skąd te zakwasy?? bo nie doczytałam chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Masz jakiegos sprawdzonego sprzedawce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Właśnie sprawdziłam http://tagomago.pl/ Wprawdzie ja odbierałam osobiście i płaciłam gotówką, ale poczytałam najpierw i recenzje mają w porządku Nie wiem, jak ceny innych perfum, ale te dużo taniej niż gdzie indziej Obsługa bardzo miła, szybkie maile, telefonicznie też bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A to AA to jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Guerlain, seria Aqua Allegoria, są różne zapaszki, moja Herba Fresca to zielona herbata z czymś tam, Mandarine-Basilia - jak sama nazwa wskazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Teraz juz wiem wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Obwącham przy najbliższej sposobności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzień dobry WItam ja, z zakwasami Już drugi dzień sie męczę. dobrze ze praca siedząca. Dziewczyny! Na góroli chcecie napadać??!! na goroli?? nie do wiary... czekaj, czekaj... a skąd te zakwasy?? bo nie doczytałam chyba... Sprzątałam na działce deski z gwoździami. Ciężkie to było i z trawy już wyrywałam prawie. Koszmar. Ale tak to jest jak faceta prosisz a on ciągle "zaraz" ja uzywam ciągle tych samych perfum: E. Arden i Ralph Loren czy jakoś tak. Oba dostałam i jakos skończyć się nie chcą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No ja tez czynnie weekend spedzilam, przerzucalismy palety i stemple i pozbijane dechy, slowem bylo sprzatanie dzialki, bo maja jutro obkopac dom dookola i jeszcze w poprzek i trzebabylo im zrobic troche miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts