Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hm.. ja to mam w szafkach besty, która ma zawiasy bez spowalniaczy. Nie wiem jakie planujesz...

Z drugiej strony te ikeowe sa takie, że najlepiej działają jeśli odmykasz i domykasz poprzez nacisk doksładnie w miejscu gdzie jest tipon. Im dalej jest nacisk tym mocniejszy musi on być by zadziałało.

Moim zdaniem szkoda se dupy zawracać do kuchni. Mogę Ci zrobić fotke jak one wyglądaja po montazu, bo na bank nie są tak estetyczne jak te pokazywane przez Markocie. Oczywiście jak się zdecydujesz to zawsze można z tym sie obyć i nawet to polubić... ale ja jakoś ... no...

CO to tych uchwytów malutkich to by otworzyć szuflade za taki uchwyt musisz go złapać dwoma placami w szczypce.. inaczej nie da racy. Jak masz brudne ręce to z racji tego, ze sa te szczypce ciapiesz cały uchwyt, a nawet front jesli masz łapy w cieście na pierożki dla kochanego P. :)

Jak dla mnie za dużo zachodu. Ja bym wybrała takie uchwyty, które żebym nie wiem jak miała brudne ręce, mogła użyc nie dotykając frontu. I nawet jak się uciapią by łatwo je było przetrzeć.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie podejrzewam Małgoś o pierożki i o bardziej skomplikowane dania....

Nooo P. może napiłby się dobrego żurku???????? ;)

Stąd będzie mała kuchnia, tylko po co Ci duży zlew????? , bo o gotowanie skomplikowane Cię nie posądzam.....:no:

I tu sie mylisz Arnika, baaaaardzo sie mylisz kochana. Mysle, ze robilam w zyciu rzeczy, ktore Ci sie nawet nie snily. :p Akurat zurek i wszystkie inne zupy mam w malym palcu. ;)

A pod domem zajefajna pierogarnie, wiec ta jedna rzecz mi odpada.

Ja powiem tak - teraz mam 1 komore z ociekaczem i w szafce suszarke na 2 poziomach i wiem jedno, że ociekacza bym nie chciała się pozbywac... dla mnie zlew mimo zmywary to wciąz ważne miejsce robocze. Dodam pracy brudnej. Teraz poszłam na całosc i mam 1,5 + ociekacz.

Skoro masz pierogarnię ... to załóżmy, że będziesz coś panierować i jak nic cza pójśc po widelec ;) :D

O widzisz Nitka, panierka to jest argument trafiony jak najbardziej. :D Masz racje, ze te wszystkie salaty, mokre warzywa, brudne ziemniaki itp. tez dobrze miec gdzie odlozyc... Taki znalazlam... http://allegro.pl/zlewozmywak-franke-gax-611-1-komora-z-ociekaczem-i1462678654.html Kiedys tez myslalam o 1,5 komory, ale tu musialabym miec 2 malutkie, to juz wole jedna a duza. Chyba nie bede miec mlynka, wiec jedna mi wystarczy.

Gwozdziku podnies lebek. :D Co tam slychac dobrego?

a nie prościej aby przejechac scierą po blacie zamiast odczyszczac ten pierniczony ociekacz z syfu?

Bralam zlew z ociekaczem, bo wszyscy brali i na tamtym etapie nawet nie zastanawiałam się nad jego sensem, teraz bym to wycieła w pierony, mimo, ze płaski i bez załaman. Masz mały blat Małgos i kombinujesz jakby go tu pomniejszyc o cos co jest zbedne.

tak samo nie wziełabym juz zlewu dzielonego na komory tylko jedną dużą głeboką michę.

szafki na tip onach ikeowych działają dobrze, ale nie sądze zeby wypchane szuflady dały na nich radę

Wiesz co, w tym mi sie podoba jedynie duza komora tak naprawde. Blatu nie ma az tak malo, on sie ciagnie za podciagiem do okna i zakreca pod oknem, ;) ale prawda jest, ze w tych newralgicznych miejscach nie ma za duzo miejsca... Czemu nie ma takiego, zeby mial duza komore i zero ociekacza albo jakis maly... :confused: