Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka. Przepraw z drzwiami ciag dalszy - facet napisal, ze futryny sa zbyt krzywe, zeby zrobic same skrzydla, a u mamy 2 drzwi beda kosztowaly 1555 zl. Hola, hola, to sa najtansze drzwi pol-skone za 220 zl skrzydlo! Goscie chyba z byka spadli. P. sie domysla, ze numer z krzywymi futrynami jest obliczony na to, ze sie przestrasze i kupie u nich futryny + wymiana, wiec 5000 na dzien dobry niemoje. Oj... chyba Ebro nie zostanie wpisane na zlota liste... :no:

Hejka. Przepraw z drzwiami ciag dalszy - facet napisal, ze futryny sa zbyt krzywe, zeby zrobic same skrzydla, a u mamy 2 drzwi beda kosztowaly 1555 zl. Hola, hola, to sa najtansze drzwi pol-skone za 220 zl skrzydlo! Goscie chyba z byka spadli. P. sie domysla, ze numer z krzywymi futrynami jest obliczony na to, ze sie przestrasze i kupie u nich futryny + wymiana, wiec 5000 na dzien dobry niemoje. Oj... chyba Ebro nie zostanie wpisane na zlota liste... :no:

Nic nie rozumiem...:confused:

Nie zdaję, ale tak jakbym zdawała...;) Nie ma szans...:(

No coz, ja sobie urodzin nie przesune. :)

Skomplikowane Małgoś jest to co piszesz....

Dzieńdobry wieczór :)

Aaaaa bo gdyby ktos sledzil, to by rozumial. ;) Robilysmy wycene drzwi u mnie i u mamy. U mnie same skrzydla, bo nie chce robic rozpierdowy, a u mamy wszystko, bo nie ma futryn. Zdecydowalysmy sie na najtansze drzwi pol-skone, w katalogu kosztuja 226 zl chyba + oscieznica ok. 180. Wiec drzwi do mamy nie powinny kosztowac wiecej niz 800 zl, do mnie 900. Chcialam dostac wycene z montazem i bez, bo gosc od depesi zadeklarowal, ze moze tanio nam te drzwi zalozyc. Najpierw byl gosc z komfortu, ktory mnie wk.rwil do zywego tym, ze na "wycenie" montazu napisal "ewentualne dociecia do uzgodnienia z wlascicielem" oraz telefonem 1 stycznia, w nowy rok... Komfortowi podziekowalam. Poszlam do innego sklepu - tu juz gosc przyszedl z poziomica, o dziwo... No ale co z tego, skoro kilka dni pozniej zwolnil sie z firmy. :) Mierzac mowil, ze moje futryny sa troche krzywe, ale spoko, da sie to wyregulowac zawiasami. A dzisiaj dostaje od nich wycene pt. nie zamontujemy samych skrzydel, bo nie wymagane sa modyfikacje, ktorych nie wykonujemy (przygrywka do tego, zebym kupila jeszcze nowe oscieznice i zeby oni je wymienili za ciezka kase) oraz 2 drzwi z oscieznicami i montazem 1555. Czyli za montaz policzyli sobie 650 zl. :) Czy kogos tu pogrzalo? Zdaje sie, ze wiem, dlaczego tamten sie zwolnil - pewnie za ugodowy byl i nie lubil klientow naciagac.

Arnika, a Ty jestes u mnie 7.05?