markoto 24.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 jak klikniesz na nazwe sprzetu to sa linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak, tak sa linki. Z bardziej atrakcyjnych rzeczy nabylam w glamstore 2 biale tamtamy i juz je uwielbiam, czegos takiego mi brakowalo - lekkie, neutralne i designerske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Buziolki na weekend zostawiam i lecę na dalszy obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czesc zuzku. Przyszla moja calkiem-zwykla-bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 hej kolezanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Hej hej. Pan, ktory mi mierzyl drzwi przestal pracowac w sklepie i nie przekazal obmiarow innym tak wiec chyba bede miala trzeci pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no cycki opadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nooo, jakies fatum. Pewnie Jonaszek rzucil, bo koty drzwi nie lubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Hej, powiedz im, ze jak już bedzie mierzył kolejny pan, to niech chociaż przystojnego przyślą..bo głupich już miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Hi, hi... cześć Małgoś. Ale masz wesoło! Przynajmniej dzieje się i gości ciągle masz, a gości lubisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nooooo pewnie tak. Rasiunia, zapisalas 7.05 w kalendarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nooooo pewnie tak. Rasiunia, zapisalas 7.05 w kalendarzu? Słońce, toż Ci pisałam, że to sam początek matur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2011 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Słońce, toż Ci pisałam, że to sam początek matur... Ale Ty zdajesz? Poza tym nie slyszalam, zeby w sobote ktos zdawal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hejka. Przepraw z drzwiami ciag dalszy - facet napisal, ze futryny sa zbyt krzywe, zeby zrobic same skrzydla, a u mamy 2 drzwi beda kosztowaly 1555 zl. Hola, hola, to sa najtansze drzwi pol-skone za 220 zl skrzydlo! Goscie chyba z byka spadli. P. sie domysla, ze numer z krzywymi futrynami jest obliczony na to, ze sie przestrasze i kupie u nich futryny + wymiana, wiec 5000 na dzien dobry niemoje. Oj... chyba Ebro nie zostanie wpisane na zlota liste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ale Ty zdajesz? Poza tym nie slyszalam, zeby w sobote ktos zdawal. Nie zdaję, ale tak jakbym zdawała... Nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hejka. Przepraw z drzwiami ciag dalszy - facet napisal, ze futryny sa zbyt krzywe, zeby zrobic same skrzydla, a u mamy 2 drzwi beda kosztowaly 1555 zl. Hola, hola, to sa najtansze drzwi pol-skone za 220 zl skrzydlo! Goscie chyba z byka spadli. P. sie domysla, ze numer z krzywymi futrynami jest obliczony na to, ze sie przestrasze i kupie u nich futryny + wymiana, wiec 5000 na dzien dobry niemoje. Oj... chyba Ebro nie zostanie wpisane na zlota liste... Nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Skomplikowane Małgoś jest to co piszesz.... Dzieńdobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Nie zdaję, ale tak jakbym zdawała... Nie ma szans... No coz, ja sobie urodzin nie przesune. Skomplikowane Małgoś jest to co piszesz.... Dzieńdobry wieczór Aaaaa bo gdyby ktos sledzil, to by rozumial. Robilysmy wycene drzwi u mnie i u mamy. U mnie same skrzydla, bo nie chce robic rozpierdowy, a u mamy wszystko, bo nie ma futryn. Zdecydowalysmy sie na najtansze drzwi pol-skone, w katalogu kosztuja 226 zl chyba + oscieznica ok. 180. Wiec drzwi do mamy nie powinny kosztowac wiecej niz 800 zl, do mnie 900. Chcialam dostac wycene z montazem i bez, bo gosc od depesi zadeklarowal, ze moze tanio nam te drzwi zalozyc. Najpierw byl gosc z komfortu, ktory mnie wk.rwil do zywego tym, ze na "wycenie" montazu napisal "ewentualne dociecia do uzgodnienia z wlascicielem" oraz telefonem 1 stycznia, w nowy rok... Komfortowi podziekowalam. Poszlam do innego sklepu - tu juz gosc przyszedl z poziomica, o dziwo... No ale co z tego, skoro kilka dni pozniej zwolnil sie z firmy. Mierzac mowil, ze moje futryny sa troche krzywe, ale spoko, da sie to wyregulowac zawiasami. A dzisiaj dostaje od nich wycene pt. nie zamontujemy samych skrzydel, bo nie wymagane sa modyfikacje, ktorych nie wykonujemy (przygrywka do tego, zebym kupila jeszcze nowe oscieznice i zeby oni je wymienili za ciezka kase) oraz 2 drzwi z oscieznicami i montazem 1555. Czyli za montaz policzyli sobie 650 zl. Czy kogos tu pogrzalo? Zdaje sie, ze wiem, dlaczego tamten sie zwolnil - pewnie za ugodowy byl i nie lubil klientow naciagac. Arnika, a Ty jestes u mnie 7.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 hej Malgos z tymi drzwiami to jaja, dlaczego oscieznice sa drozsze od drzwi? u mnie za montaz chca 100zł od sztuki, wiec ok. szukalam misiow wczoraj 4 godziny... pytalas czy deal doszedl do skutku-tak doszedl ide do siebie, pokaze Wam misie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.03.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Pogielo ich chyba ja placilam 100 zl za montaz drzwi z wstawianiem futryn, fakt bylo to 4 lata temu ale kurna niech juz sobie jaj nie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts