Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie. Bo moze sie okazac, ze 7.05 mnie nie pasuje... :rolleyes:

Sluchajcie, a kiedy jest Boze Cialo?

Jak to nie wiesz kiedy...?????????

Zawsze jest w czwartek :rotfl::rotfl::rotfl:

Noooo nie uwierzyłam, że Małgoś na tak wczesna godzinkę gości zaprasza......:lol2:

Dobra, a tak naprawdę to co to będzie za impreza czy zlot ??????????

Hejka.

Arnika, nie wiem, co jest takie smieszne. Boze Cialo to jak wiesz swieto ruchome. :) A 5.05 mam urodziny. :)

Niestety jednak 14 jest do d..., bo najprawdopodobniej bede wtedy wracac z Piotrkowa. Kurdeeeee. To juz sama nie wiem... 7.05 jednak chyba dla mnie OK, tylko szkoda, ze dla wielu z Was nie. No ale pytanie, czy te z Was, ktore kreca nosem na 7.05 przyjechalyby w innym terminie, bo np. rasia z pewnoscia cos wymysli jak juz chyba 9 raz z rzedu. ;)

Wiecie co, przeczytalam test okapow z pro-test i smiac mi sie chce, bo wprawdzie najlepiej wypadlo Miele za ponad 5 tysie potem Siemens i Electrolux za ok. 1400-1500, ale piaty z kolei jest okap ikei za 399 zl i jest lepszy niz ikeowski okap za 2000, a najgorzej wypadla oslawiona na forumie elica za 4 tysie. :D Chyba juz wiem, jaki sobie kupie i nie bedzie to Miele. :p

to i tak szacun, że z tego testu potrafiłaś wyciągnąć wnioski, bo mój znajomy zakupił porównanie notebooków i jak twierdzi jest jeszcze głupszy niż był przed przeczytaniem tego całkiem objętościowo pokaźnego "źródła wiedzy"

a teścik poproszę na [email protected] ciekawa jestem, czy swój okap znajdę :cool:

dzięki :)

Czesc>

to i tak szacun, że z tego testu potrafiłaś wyciągnąć wnioski, bo mój znajomy zakupił porównanie notebooków i jak twierdzi jest jeszcze głupszy niż był przed przeczytaniem tego całkiem objętościowo pokaźnego "źródła wiedzy"

a teścik poproszę na [email protected] ciekawa jestem, czy swój okap znajdę :cool:

dzięki :)

Notebooki to chyba zbyt skomplikowane urzadzenia, zeby je porownywac w tescie. Ja prosta gospodyni domowa jestem i tylko o agd czytam, ewentualnie o chemii. :D

Oświadczam, ze ja przyjadę: czy 7.05 czy 14.05, nie ma znaczenia: przesunę wszystko, nawet Mur Berliński :D:D

O, prosze, i to jest postawa godna forumowiczki. :D ;)

cholerka, a ja nie przyjadę :(

ależ Wam zazdroszczę !!!!!

No szkoda wielka, ale tym razem jestes usprawiedliwiona. :)

tej samej postawy oczekuje w maju :)

Tej samej co o 7 rano? :D