Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja w sobotę miałam sprzątać chałupę, ale nic z tego nie wyszło :oops:

Ale za to sprzątałyśmy kuchnię w przyszłej naszej nowej knajpie :lol: :lol: :lol:

Ludzieeee, takiego syfu w kuchni to ja w życiu nie widziałam i Wy na pewno też :o :o :o A trochę w życiu zobaczyłam :roll: Normalnie wstydziłabym się sprzedać takie coś :o :o :o Normalnie gary skrobałyśmy śrubokrętami i szpachelką po dobowym odmoczeniu w jakim kwasie :-? :x

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zostawili całe wyposażenie, zresztą bardzo dobrej jakości - ale w takim stanie, że trzeba najpierw łopatą syf odgarniać - dosłownie :o Łącznie z zostawieniem mięcha i innych rzeczy w wyłączonych lodówkach :x :-? Wyobrażacie to sobie?! :o :-?

Ta seria AA jest nie tak bardzo popularna - a naprawde swietna - kazda znajdzie cos dla siebie bo ma chyba 6 czy 7 zapachow .

I jest taka delikatniejsza od innych - nie daje po nozdrzach jak KK- teraz nic innego nie uzywam - mam 3 butelki z tej serii i jak jedna sie troche znudzi to uzywam kolejnej a potem jak nastroj sie zmieni to wracam do tej pierwszej .

Wypuscili teraz " konwalie" i to sie kojarzy fatalnie, z takim dusznym smrodem, a u nich - baaaaardzo super pachnidelko wyszlo.

Ale musze powiedziec, ze troche sie roznia te sprzedawane w Europie a te w Stanach - jak slow daje- mam dwie z Uk -ze strefy bezclowej z lotniska i z USa i troche sie roznia - chyba intensywnoscia zapachu......

Lumpie, a konwaliowe to które to? Ja ostatnio jeszcze Angelique-Lilas wąchałam i to mi całkiem nie podeszło, ale konwalie to baaardzo lubię :D

Ja też w zasadzie nic innego nie używam ostatnio - bo zapaszki super, delikatne. Poza tym są stosunkowo tanie, bo to duża butla jest i nie starzeją się jak inne :roll:

Właśnie ja też słyszałam, że na amerykański rynek są mocniejsze, ale mi Małgoś ostatnio tłumaczyła, że nie :-?

a ja muszę niestety napisać, że nic nie zamówię :cry: :cry: :cry:

muszem się obejść smakiem, bo niestety mamy w domu spore, nieprzewidziane wydatki i trzeba pasa przycisnąć :roll: :-?

monsz chce w dodatku zmienić pracę i nie wiadomo, jak i co..

napewno będzie nam gorzej niż jest teraz, ale myślimy przyszłościowo...

Ania,siedem lat tlustych, siedem lat chudych........raz na wozie, raz pod wozem.......

Ech, zycie .........................z dziecmi trudniej, ale ciekawiej....... 8) 8) 8) 8) 8)

Zobaczysz, wszystko sie ulozy ......zle chwile mina ...... w sumie to oszczedzam na czym sie da....czasami sobie pozwalam....sa inne wazniejsze rzeczy.

8) 8) 8) 8) 8) 8)

Po udanym skoku kupi sie sobie i Ani perfumy ..i nie tylko..... :D :D :D :D :D

A goral pracowity to sobie straty odrobi ....... :D :D mowie Wam, wszyscy beda

zadowoleni.... :D

Nawet jesli przez internet to wychodzi jakas bajonska suma - 179 zlotych za butelke AA plus przesylka to 200 - przez pol i troche - co najmniej 85 dolcow - drogo. Co za ceny w Polsce ! :evil: Na Hawajach taniej. :evil:

Przeciez to nawet nie perfumy sa tylko aqua czyli woda toaletowa. !