OK 18.08.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A ja w sobotę miałam sprzątać chałupę, ale nic z tego nie wyszło Ale za to sprzątałyśmy kuchnię w przyszłej naszej nowej knajpie Ludzieeee, takiego syfu w kuchni to ja w życiu nie widziałam i Wy na pewno też A trochę w życiu zobaczyłam Normalnie wstydziłabym się sprzedać takie coś Normalnie gary skrobałyśmy śrubokrętami i szpachelką po dobowym odmoczeniu w jakim kwasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To gary zostawili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zostawili całe wyposażenie, zresztą bardzo dobrej jakości - ale w takim stanie, że trzeba najpierw łopatą syf odgarniać - dosłownie Łącznie z zostawieniem mięcha i innych rzeczy w wyłączonych lodówkach Wyobrażacie to sobie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No to niezly syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Okropność normalnie - ilością najrozmaitszych środków, żrących mniej lub bardziej, którą tam się wylewa teraz, to można by mały sklepik zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ta seria AA jest nie tak bardzo popularna - a naprawde swietna - kazda znajdzie cos dla siebie bo ma chyba 6 czy 7 zapachow . I jest taka delikatniejsza od innych - nie daje po nozdrzach jak KK- teraz nic innego nie uzywam - mam 3 butelki z tej serii i jak jedna sie troche znudzi to uzywam kolejnej a potem jak nastroj sie zmieni to wracam do tej pierwszej . Wypuscili teraz " konwalie" i to sie kojarzy fatalnie, z takim dusznym smrodem, a u nich - baaaaardzo super pachnidelko wyszlo. Ale musze powiedziec, ze troche sie roznia te sprzedawane w Europie a te w Stanach - jak slow daje- mam dwie z Uk -ze strefy bezclowej z lotniska i z USa i troche sie roznia - chyba intensywnoscia zapachu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Lumpie, a konwaliowe to które to? Ja ostatnio jeszcze Angelique-Lilas wąchałam i to mi całkiem nie podeszło, ale konwalie to baaardzo lubię Ja też w zasadzie nic innego nie używam ostatnio - bo zapaszki super, delikatne. Poza tym są stosunkowo tanie, bo to duża butla jest i nie starzeją się jak inne Właśnie ja też słyszałam, że na amerykański rynek są mocniejsze, ale mi Małgoś ostatnio tłumaczyła, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Te co uzywala Malgos sie nie roznily, chociaz wiesc gminna niesie, ze sie roznia... Witam porannie. Wreszcie wstalam o przyzwoitszej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Konwaliowe to Lilia Bella - ja, co nie lubie s z t u c z n e g o zapachu konwalii musze powiedziec, ze ladne pachnidelko.... Slodkie, ale nie z a slodkie - super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a ja muszę niestety napisać, że nic nie zamówię muszem się obejść smakiem, bo niestety mamy w domu spore, nieprzewidziane wydatki i trzeba pasa przycisnąć monsz chce w dodatku zmienić pracę i nie wiadomo, jak i co.. napewno będzie nam gorzej niż jest teraz, ale myślimy przyszłościowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 witanko serdeczne lubię konwalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Spoko Ania, nastepnym razem zamowisz cala baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ania,siedem lat tlustych, siedem lat chudych........raz na wozie, raz pod wozem....... Ech, zycie .........................z dziecmi trudniej, ale ciekawiej....... Zobaczysz, wszystko sie ulozy ......zle chwile mina ...... w sumie to oszczedzam na czym sie da....czasami sobie pozwalam....sa inne wazniejsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Rany boskie, czy pod wpływem tego napadu na górali chcecie dokonywać No ja nie wiem, co się porobiło, ale w razie "W" moge Wam alibi jakoweś dostarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzieki Braza. Bedziemy wiedzialy, do kogo sie zwrocic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Po udanym skoku kupi sie sobie i Ani perfumy ..i nie tylko..... A goral pracowity to sobie straty odrobi ....... mowie Wam, wszyscy beda zadowoleni.... Nawet jesli przez internet to wychodzi jakas bajonska suma - 179 zlotych za butelke AA plus przesylka to 200 - przez pol i troche - co najmniej 85 dolcow - drogo. Co za ceny w Polsce ! Na Hawajach taniej. Przeciez to nawet nie perfumy sa tylko aqua czyli woda toaletowa. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A po ile sa w USA?? Moze sobie sciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A to zalezy ktore, bo akurat AA to sie nie za bardzo oplaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A ktore sie oplaca?? issey?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zobacz se na amerykanska strone Sephory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts