Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej anjamen, mam pytanie do ciebie o basen ,ale nie moge wyslac wiadomosci, bo masz skrzynke zapchaną. jak mozesz to odpisz na maila [email protected]

interesuje mnie twoj basen, gdyz tez sie przybieram do zakupu, ile zaplaciliscie, jakie wymiar i jak sie sprawuje w naszym klimacie. dzieki z gory za odp

Basen wazna rzecz. :D

Dzieki dziewczyny. :) Bardzo mi milo.

Wusia, co za pytanie... ;) Jesli przyjezdzasz autem to moze zabierz sobie materac i spiwor - moze nie beda potrzebne, ale moze z kolei przydadza sie tym, ktore przyjada pociagiem... No i recznik, bo kurna braki mam powazne. :rolleyes: Nie zdazylam do ikei po zielone i biale...

Sto lat! Sto lat! Niechhhhh zyyjeee zyje naam! Nieeeeeeech zyjeeeee nam!!

I jeszcze jeden i jeszcze raz ssstooooo lattttttttttt sto laaaaaaaaaaaaaaattttttttttt niech żżżżżżżżżżżzzzzyyyyyyyyyyyjjjeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaammmmmmm :D

I jeszcze jeden i jeszcze raz ssstooooo lattttttttttt sto laaaaaaaaaaaaaaattttttttttt niech żżżżżżżżżżżzzzzyyyyyyyyyyyjjjeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaammmmmmm :D

Niech Jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie, w zdrowiu, szczęściu i radości świeci coraz jaśniej, w zdrowiu, szczęściu i radości świeci coraz jaśniej :lol:

Trzymaj się ruro :)

http://cyklamen.blox.pl/resource/z1437394X.jpg

:)

Zdrowia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy! :D

Wszystkiego najlepszejsiego Małgoś!

Betonowe kwiatki specjalnie dla Ciebie;) http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrqGK-fiOgEVF7oBsrBRrX7nB4-B51Tbg6McVqmG1dX4tEvi0f