markoto 18.08.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ok zobacze se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 czesc a ja se z USA zamawiam i.miyake le feu (nie light)(bo juz ich nie produkuja) i w Pl nie do kupienia i place prawie 300 papierow za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ha ! Bo to zalezy ile ma sie gab do wyzywienia pod dachem ......... ....ale trzeba uzywac zycia i perfum poki mozna i poki to cieszy bo pod gorke tez sie w zyciu trafia...... Cztery lata temu zginal w Alpach maz mojej siostry - byl doktorem informatykiem i alpinista - zeszla we wrzesniu lawina i zabrala go ze soba - ciala nigdy nie odnalezlismy - pogrzeb to byl przelot helikopterem nad miejscem w ktroym ( potencjalnie ) zginal ...... Przez dwa miesiace bylam jak odretwiala - bo po pierwsze go bardzo lubilam a po drugie jak patrzylam na cierpienie mojej sis....... ..... nic mnie nie cieszylo....... Chce powiedziec, ze wbrew wszystkiemu co sie mowi i pisze - pieniadze to nie wszystko............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jasne, ze nie wszystko. Dlatego wlasnie dzisiaj zrobilam sobie maly kosmetykowy wypadzik... Robie zapasy na gorsze czasy. Straszna historia Lumpie. Nie da sie o takich sytuacjach nic madrego powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Liczy się człowiek ... pieniądze są w jakijś tam następnej kolejności. Szkoda, że czasami w tragicznych sytuacjach przekonujemy się o tym Czy ktoś tu jeszcze czuwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.08.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Bo my sobie swiergolimy o tym i owym a komus ciezko...martwi sie....utrata pracy....i nagle ekstra wydatki...to chce tylko zaznaczyc, ze w zyciu roznie bywa i wiem o tym......i wspolczuje .....choc moze nie okazuje tego za czesto . W Sephorze to te z serii AA chyba okolo 60 dol z taxem czyli podatkiem ... nie patrzylam ostatnio bo jeszcze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 03:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja naleze do tych, co rzadko sie nad soba uzalaja publicznie, ale nie zawsze jest rozowo... Wiem cos o tym. Ostatnio Olga wyliczyla, ze w sklepie internetowym w PL jest taniej, chociaz niektore rodzaje AA w moim ulubionym sklepie scentiments.com sa tansze niz gdziekolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hej hej Wy tu o przyjemnościach zapachowych a ja ceny porównuję AGD przez neta No coś podobnego.. Ale ale..kupiłam sobie moje płytki..Nawet niezły rabat dostałam I to chyba bardziej mnie teraz cieszy niż perfumy, nie wiedzieć czemu zawdzięczam to zjawisko Tak wogle to witam się z rana, mam ograniczony dostep do kompa bo monitor mi sie psuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wiolasz to gratulacje!!! Nie ma to jak urok osobisty Ja to chyba na nic nie dostalam rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wiolasz, nie przejmuj się Ja też przez prawie dwa lata tylko mieszkanko, agd, podłogi, duperele i insze sprzęty Dopiero jak skończyłam z remontem i ostatnie spodnie mi z d... spadły, a ostatnia flaszka wody pachnącej została dokładnie wylizana od środka, to se przypomniałam, że istnieją sklepy z ciuchami i kosmetykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja na razie ogladam perfumy bo do agd daleko jeszcze a i tak pewnie nie bedzie miec stac na to co bym sobie wybrala teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja wiem, że takie zjawisko istnieje, ale skąd to się bierze? Co to, syndrom budowy gniazda?? Dziwnie rzeczy z kobietą sie dzieją.. A poza tym, to mój mąż walnął totalne zdziwienie, jak mu powiedziałam, że życzę sobie aby pomagał wybierac mi płytki, bo mam wrażenie że to tylko ja się tym przejmuję. On na to, że koledzy w pracy kazali do takich wyborów sie nie wtrącać: czyli do łazienek, kuchni, plytek, mebli i innych duperelków... No wiecie co? Że co, sama mam sie z tym użerać? powiem Wam, kochane moje, że to nic przyjemnego, wbrew pozorom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A spytaj go, czy mu koledzy z pracy d.. dadzą, skoro tacy mundrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie mogę, ten tekst trzymam na wyjątkowe okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ta nie jest specjalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie, to jeszcze nie, bo widziałam, ze płytki mu się podobają. Więc nie musiałam długo namawiać. Ale pewnie jakieś inne się trafią, ze będę musiała się wysilić, żeby namówić, wtedy wyciagnę asa z rękawa.. Np. kiedy chciałam jechać na koncert The Police Pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No ale to ma dobre strony, ze sie nie wtraca... Szczegolnie finansowe. Witam zbyt wczesnie rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A cóż Cię o tak niechrześcijańskiej godzinie z wyrka podniosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Obowiazki, obowiazki. Nauczac musze... Ale chyba potem pojde spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts