Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha ! Bo to zalezy ile ma sie gab do wyzywienia pod dachem .........

....ale trzeba uzywac zycia i perfum poki mozna i poki to cieszy bo pod gorke tez sie w zyciu trafia...... :D :D :D :D

Cztery lata temu zginal w Alpach maz mojej siostry - byl doktorem informatykiem i alpinista - zeszla we wrzesniu lawina i zabrala go ze soba - ciala nigdy nie odnalezlismy - pogrzeb to byl przelot helikopterem nad miejscem w ktroym ( potencjalnie ) zginal ......

Przez dwa miesiace bylam jak odretwiala - bo po pierwsze go bardzo lubilam a po drugie jak patrzylam na cierpienie mojej sis.......

..... nic mnie nie cieszylo....... :evil: :evil: :evil:

Chce powiedziec, ze wbrew wszystkiemu co sie mowi i pisze - pieniadze to nie wszystko............... 8) 8) 8)

Bo my sobie swiergolimy o tym i owym a komus ciezko...martwi sie....utrata pracy....i nagle ekstra wydatki...to chce tylko zaznaczyc, ze w zyciu roznie bywa i wiem o tym......i wspolczuje .....choc moze nie okazuje tego za czesto . 8) 8) 8) 8)

W Sephorze to te z serii AA chyba okolo 60 dol z taxem czyli podatkiem ... nie patrzylam ostatnio bo jeszcze mam.

Ja naleze do tych, co rzadko sie nad soba uzalaja publicznie, ale nie zawsze jest rozowo... Wiem cos o tym.

Ostatnio Olga wyliczyla, ze w sklepie internetowym w PL jest taniej, chociaz niektore rodzaje AA w moim ulubionym sklepie scentiments.com sa tansze niz gdziekolwiek... :roll: :roll: :roll:

Hej hej

Wy tu o przyjemnościach zapachowych a ja ceny porównuję AGD przez neta :o No coś podobnego..

Ale ale..kupiłam sobie moje płytki..Nawet niezły rabat dostałam :D I to chyba bardziej mnie teraz cieszy niż perfumy, nie wiedzieć czemu zawdzięczam to zjawisko :oops:

Tak wogle to witam się z rana, mam ograniczony dostep do kompa bo monitor mi sie psuje.. :-?

Wiolasz, nie przejmuj się :lol:

Ja też przez prawie dwa lata tylko mieszkanko, agd, podłogi, duperele i insze sprzęty :lol: Dopiero jak skończyłam z remontem i ostatnie spodnie mi z d... spadły, a ostatnia flaszka wody pachnącej została dokładnie wylizana od środka, to se przypomniałam, że istnieją sklepy z ciuchami i kosmetykami :lol:

Ja wiem, że takie zjawisko istnieje, ale skąd to się bierze?

Co to, syndrom budowy gniazda?? Dziwnie rzeczy z kobietą sie dzieją..

A poza tym, to mój mąż walnął totalne zdziwienie, jak mu powiedziałam, że życzę sobie aby pomagał wybierac mi płytki, bo mam wrażenie że to tylko ja się tym przejmuję. On na to, że koledzy w pracy kazali do takich wyborów sie nie wtrącać: czyli do łazienek, kuchni, plytek, mebli i innych duperelków...

No wiecie co? :evil: Że co, sama mam sie z tym użerać? powiem Wam, kochane moje, że to nic przyjemnego, wbrew pozorom...

Nie, to jeszcze nie, bo widziałam, ze płytki mu się podobają. Więc nie musiałam długo namawiać.

Ale pewnie jakieś inne się trafią, ze będę musiała się wysilić, żeby namówić, wtedy wyciagnę asa z rękawa.. Np. kiedy chciałam jechać na koncert The Police :lol: Pojechałam :wink: