malgos2 29.05.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tak wusia, tylko kiedy... Ja wiem, ze to sie wszystko dobrze skonczy, ale to jest potwornie meczace znowu nie miec nawet zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Malgos na pewno wszystko jakos sie dopasuje ale kosztuje to troche nerwow. Kolor frontow sprawdz z probnikiem z zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.05.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Malgos, pokaz kuchnie!! plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 malgos trzymam kciuki za jak najszybsze uporanie sie z problemem. na szczęście wiekszość wpadek jest mniejsza i łatwiejsza do przezwyciężenia niż nam się w pierwszym momencie wydaje. a fronty miały być off-white w kierunku altweissu że wyszły beżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Małgoś wszystko co dobre w bólach się rodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Juz pal licho ten kolor, niech bedzie. W sumie lepszy taki idacy w kierunku bezu niz zolci. Nie mam zadnej probki, moge poprosic o probnik, ale juz nie bede robic jaj. Zmniejszona zostanie jedna szafka i wymieniony blat. To nie pozwala nam podlaczyc plyty, ale za to moge badziewie wkladac do szafek we wnece... Oczywiscie jest milion innych problemow, ale P. pracuje dzielnie nad opanowaniem sytuacji chociaz w czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 dzielny P. dzielna Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Skonczylam nauczac i boje sie zejsc na dol, bo tam na pewno jakas strrrrrraszna masakra. Ulzylo mi, ze nie bedzie demontazu wneki, trzeba to przyznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 cos czuje przez skore ze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mowisz? Szczerze mowiac licze na to, ze blat po wymianie nie bedzie identyczny jak poprzedni tylko troche mniej pisiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zmywarka dziala, oczywiscie P. nie usunal membrany z odplywu, ale dzielna Malgos poradzila sobie z tym jak zmywarka zaczela piszczec, ze nie moze biedna dalej pracowac. Teraz kolej na gniazdka... Oczywiscie wstepny przeglad rzeczypotrzebnychdomontazu drzwi ujawnil potrzebe kolejnej wyprawy do casto, zwrocenia czescijuzkupionych i zakupienia niezbedniepotrzebnychszpejowinarzedzi. I wyobrazcie sobie, ze znowu dzisiaj zadzwonil do mnie gosc z Komfortu, ktory mierzyl drzwi prawie rok temu zeby "zapytac czy zaplacilam za pomiar i na kogo byla faktura wystawiona". Ostatnio dzwonil do mnie w nowy rok, co za bezczelny typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 mnie by chłop nie usunął wszystkich 4 zabezpieczeń bębna pralki;) gościowi każ skoczyć na drzewo i banany prostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 To tez przerabialam, na szczescie mam Was. Uwaga, uwaga, robia sie gniazdka. I moja mama pyta kiedy wpadniecie kuchnie podziwiac, bo musi jakis serniczek zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 oj dla tego serniczka Twojej mamy to naprawdę warto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Hejka, działa mi net, działa mi net ale tylko o tej porze więc się przyszłam przywitac... Czytam że kuchnia już jest. Super. Znam te rozkosz z pakowania maneli do cywilizowanych szafek :D czymam kciuki za blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Czymaj czymaj. Wczoraj zmywarka i lodowka dostaly nowe gniazdko pod blatem, ma tam jeszcze dojsc piekarnik. Dzisiaj kolej na gniazdko dla ekspresow, czajnikow i maszynek innych z dziura w blacie. No i moze mikrofalowka tez sie doczeka swojego miejsca - tu problem jest wiekszy, gdyz wymyslilam, ze bedzie w szafce, wiec teraz zadanie bojowe dla P. - zrobic w niej wywietrznik prowadzacy do sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja jestem po pierwszych slimakach z piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts