wu 04.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ooooooo Małgoś żyje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Zyje, zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A czemu w dzienniczku nie ma żadnych nowych wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A booooo... o czym tu pisac? Kuchnia w proszku, drzwi w kartonach, ciagle pada, zeby sie P. nie mogl przypadkiem za malowanie balkonu wziac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No właśnie, choćby o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dobrze, ze chociaz Ty zwracasz uwage na to, co jest albo czego nie ma w dzienniku. Jestem wkurzona lekko, bo kuchnia miala byc 7 maja, jest 6 czerwca i nadal jest nieskonczona. Nie moge podac stanu licznikow, bo mi je pan kuchniarz przyblokowal lodowka, dzieki czemu bede bulic za wode przez nastepne pol roku. Nie moge zaczac wreszcie gotowac w cywilizowanych warunkach na plycie, bo nie mozemy jej podlaczyc dopoki nie zostanie zmieniony blat, a P. jedzie za pare dni i jesli mi nie zamontuje tej plyty, to nie bede jej miala do pazdziernika. Ale co to kogo obchodzi, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nas obchodzi . Ciężka sprawa, ale tak to jest, że czasem się ma pod górkę. Małgoś, jaki Ty masz przydomek teraz, ja wysiadam. Dopiero teraz zauważyłam, ile masz postów nabitych, łał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A ze Ty niby jaki masz? :D Was moze obchodzi, ale tych co ich powinno obchodzic - nie balllldzo. A powinno, bo ostatnio mam krotka splonke. Dzisiaj poszlismy do baru obok mojej mamy, pytam babki gdzie jest menu bo mi sie nie chce czytac z tablicy, a ta odburknela - tam jest napisane takim tonem jak bufetowa z Misia i pokazuje mi na ta tablice. P. sie pyta, ile jest golabkow w porcji, a ta - no przeciez pisze! Jak sie wku.rwilam, jak jej po neferkowemu wypalilam: oj, widze, ze pani to nie lubi swojej pracy. Oczywiscie wyszlismy i dzieki temu odkrylismy drugi, znacznie lepszy bar w okolicy. Na szczescie dzisiaj moj dzielny malzonek z lampy ledwo swiecacej zrobil mi lampe swiecaca jak cholera i to mi poprawilo humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Małgoś jakie ciągle pada:jawdrop: toż jak ksiądz kropidłem tyle deszczu;) będzie dobrze do kuchennego zadzwoń i powiedz że ma 3 dni a potem niech zabiera zabawki bo Ty rezygnujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No co Ty, dzisiaj brodzilismy caly dzien w deszczu. Nawet mi sie to podobalo, romantycznie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 U nas też ledwo pokropiło.... A ja bym kuchennemu podziękowała.... Ileż można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Małgoś, to nieciekawie z tą kuchnią. U nas, pewnie mąż zrobi sam, żeby być wszystkiego pewnym. Pytał się ostatnio co u Ciebie, bo nie umieliśmy dojść skąd się wzięła decyzja o betonie u nas. Ja obstawiałam Ciebie Także pozdrowienia od mojego S. Swojego P. też pozdrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Hejka. No nie wiem, jak mam podziekowac, skoro wiekszosc kasy dostal. To oczywiscie moje miekkie serce... Pozdrow S. i przekaz, ze mimo roznych dziwnych wiesci z forum, bedziecie zadowoleni. Ja jestem, mimo, ze miejscami widze spekania, jakies przetarcia... Ale jak sie juz na nie powkurzam troche to potem i tak dochodze do wniosku, ze to byla dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Hej blondasku Głowa do góry trzeba - myśleć pozytywnie A babie z baru kopa chyba bym sprzedała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 oj to teraz doopsko twarde mieć musisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 oj to teraz doopsko twarde mieć musisz:( Nieee Wunia.... teraz to jeszcze cierpliwość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dzien dobry. Moja cierpliwosc zostala wystawiona na ciezka probe. Wczoraj pan nie odbieral telefonu, zeby dzisiaj oswiadczyc ze frontu jeszcze nie ma i ze blat zainstaluje w... sobote. Ale nie ma gwarancji, ze front juz bedzie. Moze pora pomyslec o zmianie dostawcy? Zaloze sie, ze gdybym nie zaplacila juz bym dzisiaj wszystko miala gotowe. Niepotrzebnie pana na forum polecalam, teraz inni maja zrobione, a ja musze czekac, bo pan zawalony robota. Byl tu kiedys tez taki zawalony robota - dzisiaj ma same wolne terminy - warto o tym pomyslec zanim sie ze mna zadrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 EEE tam marudzisz o kuchni... a weż zapodaj foty, co? Pan jak wypłacony to "ma czaaaas" znam ból bo mój blat robił się miesiac bez wypłacenia strach pomyśle co by było gdyby kasa poszła :D ale wazne ż ejest. I zobaczysz u Ciebie tez się kuchnia zrobi i będziesz się z tego śmiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Tak Nitka, tylko pan mnie naraza na dodatkowe koszty, bo jak sie nie wyrobi przed wyjazdem P. to bede musiala pozniej komus za to samo zaplacic, a niektorych rzeczy nikt mi tak ladnie nie zrobi, wiec niech sie lepiej nie wyglupia, bo dobra opinie tu mozna stracic tak szybko jak sie ja zyskalo. A tak w ogole to wsrod roznych kreatywnych przeklenstw montuja sie drzwi... To znaczy P. je probuje montowac i wpasowac w nieziemsko krzywe futryny. Kupilam dodatkowe ramiaki, zeby sie dalo je podcinac - kasa wywalona w bloto, bo podcinac nie trzeba, za to trzeba heblowac, co by je wpasowac w trapezy... No masakra jednym slowem, lacznie z tym, ze po wkreceniu zawiasow lakier peka w miejscu, gdzie wchodzi sruba. Jonaszek powoli uczy sie radzic sobie z nowa przeszkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej Małgoś... będzie dobrzej... nie smutaj się i nerwuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts