anirac 11.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Małgos, w ramach odstresowania polecam się na umiarkowane pijaństwo (umiarkowane, bo z wiekiem tolerancja na alkohol mi maleje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Małgos, w ramach odstresowania polecam się na umiarkowane pijaństwo (umiarkowane, bo z wiekiem tolerancja na alkohol mi maleje) O, i to lubie. Jakies preferencje co do daty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Małgoś no pojęcia nie mam ile to może kosztować problemem może być żeby kolor dobrać ten sam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ale to jest folia, to chyba jest standard, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 pod warunkiem że ten sam producent;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No no... Tyle, ze kto mi przyjdzie do takiej malej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Malgos, a dlaczego nie wzielas kuchni z Ikea? Nie byloby prosciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Malgos, a dlaczego nie wzielas kuchni z Ikea? Nie byloby prosciej? Nie dalo sie, u mnie wszystko jest nieregularne. Ogolnie jestem zadowolona, chociaz... pan byl niedoinformowany, ze pojawily sie blaty a'la beton, co odkrylam jak juz ten byl kupiony, no i to przeciaganie... Mialam miec kuchnie na urodziny, a jak dobrze pojdzie bede miala na Boze Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No no... Tyle, ze kto mi przyjdzie do takiej malej roboty... przyjść to przyjdzie, ale krzyknie jak za zboże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 przyjść to przyjdzie, ale krzyknie jak za zboże ... No tamten mi tego tez za darmo nie dokonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Wczoraj weszlam na strone basenu, ktory mam pod domem i okazalo sie, ze maja mega promocje na lipiec i sierpien. Nie ma glupich i koniec z wymowkami. Musze jak najszybciej kupic jakikolwiek stroj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No i kupilam stroj, karnet i od wtorku zaczynam. Nie moge sie doczekac. I robie ogorki malosolne, ale nie z przepisu wusi tylko mojej mamy - na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Super z basenikiem My się wybieramy z dzieciakami w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 I daj koniecznie przepis mamy na ogórki Ja dziś zaprawiałam w słojach, kiszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No i kupilam stroj, karnet i od wtorku zaczynam. Nie moge sie doczekac. I robie ogorki malosolne, ale nie z przepisu wusi tylko mojej mamy - na zimno. :jawdrop: O kurczaki! Uwielbiam ludzi podejmujących szybkie decyzje... tak szybkie!!! Brawo! Rzuć się przepisem "na zimno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 :jawdrop: O kurczaki! Uwielbiam ludzi podejmujących szybkie decyzje... tak szybkie!!! Brawo! Rzuć się przepisem "na zimno". Rasia, ja sie zbieralam juz chyba dobry rok, ale jak zobaczylam, ze jedno wejscie kosztuje 8 zl (aqua 50 min. albo basen 75) to nie mialam wyjscia. I nie trzeba miec czepka, tiruriru. Przepis na zimno to taki na garowe malosolne - na dno koper, chrzan i czosnek, na to ogorki, na wierzch koper, chrzan i czosnek (ja na razie zrobilam 1 kg, wiec nie mialam wiecej warstw) i zimna woda + lyzka stolowa soli na litr. Przykrylam to talerzem i przycisnelam mozdzierzem i mam nadzieje za 3 dni zobaczyc ogorki malosolne mocno czosnkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 A wlasnie mi P. podpowiada, ze jego babcia na zime tez robila na zimno tylko zeby sie sloik zassal brala drut i wate namoczona w spirytusie, podpalala i zakretka robila "ssss". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 A wlasnie mi P. podpowiada, ze jego babcia na zime tez robila na zimno tylko zeby sie sloik zassal brala drut i wate namoczona w spirytusie, podpalala i zakretka robila "ssss". :lol2: Małgoś, jesteś mistrzynią opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 :lol2: Małgoś, jesteś mistrzynią opisu I to mnie natchnelo, zeby jakas naleweczke moze zrobic. Masz jakas sprawdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Osobiście nie, ale ktoś ostatnio podawał na forumie cos prostego i pysznego. Poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts