malgos2 19.08.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzisiaj malz oglada urazy... Bede uczyc w szkole w przyszlym zyciu. jakie urazy, cos Ty znowu robila??????/ No nie wiem, nie pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 się przyszłam przywitać czesc Maluszku, dawno Cie nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Maluszek szczul tynkarzy psami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 napadłam przez was dzisiaj biedną sephorę. były cztery AA. niestety nie było konwalii a szkoda bo brzmiało smakowicie. najbardziej podobał mi się ziołowy. taki baaardzo świeży. z tego wszystkiego (czytajcie przez Was) kupiłam sobie nową szminkę Lancome. no i dobrze bo starej już nie używałam bo bym sobie wargi podrapała, a bez szminki to pomalowana twarz wygląda jak twarz topielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Maluszek szczul tynkarzy psami... no tak jakoś wyszło Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go ajajaj , żeby tak baba swojego chłopa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Ale po lokciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Ale po lokciu? bo Ci się pewnie omsknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Ale po lokciu? Pewnie się bidak próbował zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Ale po lokciu? Pewnie się bidak próbował zasłaniać No to dzieki, ze mi wyjasnilyscie, bo jeszcze dlugo moglabym tak myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Heloł Małgoś, nie zmieniaj tematu na Maluszka, tylko gadaj zaraz, co monszu zrobiłaś No nie wiem, co zrobilam, ale z siniakiem na lokciu sie obudzil taaaakim wielgasnym. biłaś go Ale po lokciu? Pewnie się bidak próbował zasłaniać też sobie tak pomyślałam boroczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ciiii... dobrze, ze on tez nic nie pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a bo to pewnie On Ci chciał zrobić krzywdę a teraz zwala na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ciiii... dobrze, ze on tez nic nie pamieta. Uuuu, to nieźle mu przyłożyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie dość że posiniaczony to jeszcze z amnezją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie no, ale poznal mnie jeszcze z rana, wiec tak zle nie jest. Bedzie zyl. I tak, tak Maluszku, na pewno tak bylo. To bylo w obronie koniecznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts