Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, ta. Ale oprocz tego wywalilam z diety wszystkie tluszcze zwierzece oprocz 2% mleka (ktore pije na kolacje), zolty ser jem sporadycznie, niewiele ziemniakow i makaronu, piwo tylko w knajpie no i w zasadzie zoladek tak mi sie skurczyl, ze jak poszlam na barszcz z krokietem do baru (miala byc to obiado-kolacja), to 1/4 zostawilam. Jakos tak mi sie porobilo... :rolleyes:

a napisz jeszcze raz jak sie ja stosuje :D please :D

Rano jesz tylko weglowodany i ewentualnie warzywa, zero bialka - tost z pomidorem, dzemem, musli, costam. Ja oszukuje troche, bo czesto jem na sniadanie owsianke Nestle, ona ma troche mleka, ale zalewam ja woda. Na obiad cokolwiek a na kolacje tylko bialko + warzywa. Zero chleba, ziemniakow itd. Miedzy posilkami trzeba zachowac minimum 5 h i nie podjadac. U mnie dziala to, ze powstrzymuje sie wieczorem od wszelkich weglowodanow, wiec jem ich ogolnie mniej. Tlustego tak czy owak nie lubie, wiec to mi nie grozi.

cześć Małgoś :) to jak tam, znajdziesz jutro dla mnie czas na kawkę tak po 16-ej? ogon sam odpadł :rolleyes:

Koncze o 16:30, moge byc tak po 5 gdzies w miescie. Chyba, ze chcesz do mnie wpasc, to gdzies 16:45 bede zwarta i gotowa. Co wolisz? :)

Podobną dietkę to i ja stosuję od zarania dziejów, jeno nieświadomie i z absolutnego, totalnego lenistwa - nie chce mi się np. gotować makaranu albo ziemniaków do obiadu to wsuwam kotlecika z surówką :rolleyes: Ale tłuściutkie lubię, oj lubię!!!!

Przyniosłam, żebyś te szczęki mogła pozbierać ze swojego słynnego betonu a następnym razem uważaj, bo go jeszcze uszkodzisz:;)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQv9UDX1aBzoWzkjJmqEGudbIWhOKRrRQKnT0X29wD9wMRFZ2KaHLlAg8