Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to lece...

Mam piknie

157.JPG

i.. bajzel ;)

154.JPG

151.JPG

a potem myk i znów mam piknie ;)

159.JPG

158.JPG

nie patrzymy na parapet i klamoty na nim i na firanke bo jest do wymiany. Jak się uda to w piątek bede mogła kupić to co chce i zabrać się do szycia :)

Bedzie ?

Edytowane przez nitubaga

OOO Jamlesiku lejesz mniód na me serce. :D

bo to wszystko to ulubiona ostatnio przeze mnie samoróba :D no może nie tak do końca moja samoróba.. bo Trzeszczący niejaki wkład w to miał, ale on to tylko fizyczny był - wiertarkowy.

Wczoraj mi powiedział, że wsio rozumie, ale z tymi małymi piździawkami na parkiet (miał tu na myśli moje dywaniki) powiedział, ze przegiełam.

Ha! niech on tylko firanki się doczeka :D:D:D będzie w jego ulubionym kolorze ;) RÓŻOWO-FIOLETOWYM :D:D:D:D

mnie sie kojarzy z przymierzalnia w sklepie ;)

ładny dywanik

doberek

Hej Ania... :D:D

a wiesz co Trzeszczący powiedział jak wrócił z roboty i pierwszy raz to zobaczył? Że czuje się jak w przymierzalni sklepu ślubnego :D:D:D

Więc Twoje skojarzenia nam są bardzo bliskie :)

Si :yes: mam jedną ok 13m2, a nie przy każdym pokoju. I zaczynam doceniać ze z prasowaniem nie trzeba latać po całej chałupie by wszysko każdemu donieść. Cały proceder dzieje sie tam.

AAAAaa i pod oknem będzie fotel - kusi mnie biały, ale chyba rozsądek wygra i będzie czarny.

Markociu boje się białej firanki, że będzie przegięcie.

No i mam w planach zaslonke tylko jako poziomy panel na górze przy karniszu, by optycznie poszerzyć przestrzeń między tymi bokami. Nie jest tam wąsko, ale czasem mam wrażenie że tunelowato, zobaczymy co mi wyjdzie. Bo krawcowa ze mnie jak z koziej... trąba, ale nie poddam się. :D:D:D

OO ja moich do prania raczej nie dopuszczam, bo się zaczynają wygłupy. Wole już na początku ich nauczyć niż potem pozwolić im wywalac. Wiem czym to się u nas skończy - bitwą na skarpety. :D

A fiolet ma przełamac te biel.. jakoś ożywić. Poza tym na dzień dzisiejszy mam fioła na tym punkcie, więc ni ma rady ;) na szczęście to tylko szmatka którą się zmieni, jak mnie przerzuci na zielony ;)

Ta jezd pszem paniom :) z magicznego sklepu na I ;) wsio prócz karniszy i zasłon - te są z LM.

Mam tego 2 x 4mb

Koszt poniżej 3k ale ze wsiem - czyli cały pax, karnisze i zasłony, razem ze szlanymi półkami, hakami na torebki, na żelazko i odkurzacz, z 13 szufladami ( w tym 4 jeszcze nie zamontowane) i wszystkimi drążkami, półkami, i pudłami do segregacji prania i prawie 70cioma wieszakami ;) Do tego mam jeszcze kupiony duuuży pojemnik na buty w którym mam zamiar zmieścić wsie buty sezonowe w te takie pudełeczka z materiału co Ania je kiedyś pokazywała - czyli teraz buty letnie aż do przyszłego roku.

Normalnie przez te pudełka tak równiutko ułożonych staników to ja nigdy nie miałam ;) :D

Wusiek... to co Ty robiłaś za taka kotarką z rehabilitantem hę?

Mam pytanko czy ktoś używa /ł ręczników ikei? mam chrabkę na grafitowe i nie wiem tylko czy warto, a musze ich ciut kupić. Jak jechane to jechane... trudno biblioteczka w sypialni poczeka ;)