kala67 30.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Kala mnie by się też dieta przydała:( no to witaj w klubie:).....bo ja ostatnio również przypakowałam:( Przez wykończeniowke...i notoryczny brak czasu na wszystko.....jemy byle co .... tzw. zapychacze, potrawy szybkie, odgrzewane..... Mam świadomośc, że jemy same smieci:( ale nie mam czasu teraz na zdrowe gotowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Kala, weeez... Przypakowalas i wazysz 50 zamiast 46? Niestety wczoraj uswiadomilam sobie mikroskopijne ilosci jedzenia - wyobrazcie sobie male opakowanie serka 150g - takiego serka mozna zjesc 1/5 opakowania. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Małgoś no i coś narozrabiała:lol: teraz wszystkie chcą Twoją dietę i co ja mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Sprzedawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Hej, wpadłam sie przywitać bo chwilowo mam możliwosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oooo milo, ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a po ile:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nooo Kala co przypakowała... Małgoś co to się odchudza ... z kości na ości... Wusia co to ma biznes dietowy robić... A ja jem... I jak bardzo mnie by się przydała dieta.... Ale ja to nienawidzę głodna chodzić... Cała się trzęsę... jest mi słabo.... I uwielbiam pić kawę z cukrem i mlekiem... o ile mogłabym zrezygnować z cukru, o tyle z mleka nie... Raz że lubię kawę, dwa, że mam b. niskie ciśnienie... Nawet jak chłopaki mnie wyprowadzą z równowagi... Cześć odchudzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a na Małgosiowej diecie można pić kawkę z mleczkiem byle bez cukru:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Oooo milo, ze wpadlas. A wpadłam, a co Bardzo już sie odchudziłaś? poznałabym Cię na ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ja protestuje... bo czoś czuje że zgubione kilogramy u Małgoś przełażą na mnie... bo ona pisze ze jej mniej i mniej, a mnie kużwa jakby więcej i więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A wpadłam, a co Bardzo już sie odchudziłaś? poznałabym Cię na ulicy? Wiola zaciążyłas???? Czy wpadłaś do Małgoś ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 O kurcze jeszcze mnie tu nie było, ale dziś wpadłam przypadkiem i przeczytałam ostatnie dwie strony Po ile sprzedajecie te cuddietę bo chcętnie bym się zapisała Po 30-stce "duparośnie" bezlitośnie. Małgoś - ja też Małgoś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wiola zaciążyłas???? Czy wpadłaś do Małgoś ???????? Tobie to tylko jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Tobie to tylko jedno w głowie Nieeee :no: to nie mnie.... Pisały laski o seksie..., Ty, że wpadłaś.... No i tak zapytałam cichutko.... A o ciąży to Wusia zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 dieta?! zdawaj relacje, może od czytania też coś schudnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Tobie to tylko jedno w głowie No choć raz nie mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a po ile:lol: Drogo wusia, drogo! Nooo Kala co przypakowała... Małgoś co to się odchudza ... z kości na ości... Wusia co to ma biznes dietowy robić... A ja jem... I jak bardzo mnie by się przydała dieta.... Ale ja to nienawidzę głodna chodzić... Cała się trzęsę... jest mi słabo.... I uwielbiam pić kawę z cukrem i mlekiem... o ile mogłabym zrezygnować z cukru, o tyle z mleka nie... Raz że lubię kawę, dwa, że mam b. niskie ciśnienie... Nawet jak chłopaki mnie wyprowadzą z równowagi... Cześć odchudzona Spokojnie, jeszcze 7 kg i bedziesz mogla tak do mnie powiedziec. A wpadłam, a co Bardzo już sie odchudziłaś? poznałabym Cię na ulicy? Zalezy, czy zalozylabys okulary. O kurcze jeszcze mnie tu nie było, ale dziś wpadłam przypadkiem i przeczytałam ostatnie dwie strony Po ile sprzedajecie te cuddietę bo chcętnie bym się zapisała Po 30-stce "duparośnie" bezlitośnie. Małgoś - ja też Małgoś jestem Oooo to witaj Malgos. Ale musisz miec co najmniej 10 kg do stracenia, nie tak jak kala - 200 gramow. dieta?! zdawaj relacje, może od czytania też coś schudnę... Je sie 4 razy dziennie, ale malutko (30 g bialego chudego serka, 150 g ziemniakow, 35 g makaronu, tego typu olbrzymie porcje), ale za to mozna sie nawpieprzac warzyw do oporu i to jest pocieszajace. No choć raz nie mnie ! Eeeee, przy naszych kosmatych myslach Twoje wymiekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Oooo to witaj Malgos. Ale musisz miec co najmniej 10 kg do stracenia, nie tak jak kala - 200 gramow. No to ja się łapię 10 kg w dół byłoby w sam raz. Tylko jak patrzę na ten "przepis na dietę" to już wiem że się nie piszę Nie dla mnie takie męki Może jednak spróbuję jak IRMA, no wiesz od czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ooooo Irma dobrze gada....No bo co to jest, albo czy to w ogóle widać 150g?????? Nooooż ... ja bym padła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts