Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kala mnie by się też dieta przydała:(

no to witaj w klubie:).....bo ja ostatnio również przypakowałam:(

Przez wykończeniowke...i notoryczny brak czasu na wszystko.....jemy byle co :(.... tzw. zapychacze, potrawy szybkie, odgrzewane.....

Mam świadomośc, że jemy same smieci:( ale nie mam czasu teraz na zdrowe gotowanie!!!

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo Kala co przypakowała...

Małgoś co to się odchudza ... z kości na ości...

Wusia co to ma biznes dietowy robić...

A ja jem... I jak bardzo mnie by się przydała dieta.... Ale ja to nienawidzę głodna chodzić... Cała się trzęsę... jest mi słabo....

I uwielbiam pić kawę z cukrem i mlekiem... o ile mogłabym zrezygnować z cukru, o tyle z mleka nie... Raz że lubię kawę, dwa, że mam b. niskie ciśnienie... Nawet jak chłopaki mnie wyprowadzą z równowagi... ;)

Cześć odchudzona :)

a po ile:lol:

Drogo wusia, drogo! :D

Nooo Kala co przypakowała...

Małgoś co to się odchudza ... z kości na ości...

Wusia co to ma biznes dietowy robić...

A ja jem... I jak bardzo mnie by się przydała dieta.... Ale ja to nienawidzę głodna chodzić... Cała się trzęsę... jest mi słabo....

I uwielbiam pić kawę z cukrem i mlekiem... o ile mogłabym zrezygnować z cukru, o tyle z mleka nie... Raz że lubię kawę, dwa, że mam b. niskie ciśnienie... Nawet jak chłopaki mnie wyprowadzą z równowagi... ;)

Cześć odchudzona :)

Spokojnie, jeszcze 7 kg i bedziesz mogla tak do mnie powiedziec. ;)

A wpadłam, a co ;)

Bardzo już sie odchudziłaś? poznałabym Cię na ulicy?

Zalezy, czy zalozylabys okulary. :D

O kurcze jeszcze mnie tu nie było, ale dziś wpadłam przypadkiem i przeczytałam ostatnie dwie strony :) Po ile sprzedajecie te cuddietę bo chcętnie bym się zapisała :) Po 30-stce "duparośnie" bezlitośnie. Małgoś - ja też Małgoś jestem :)

Oooo to witaj Malgos. :D Ale musisz miec co najmniej 10 kg do stracenia, nie tak jak kala - 200 gramow. :D

dieta?!

zdawaj relacje, może od czytania też coś schudnę...

Je sie 4 razy dziennie, ale malutko (30 g bialego chudego serka, 150 g ziemniakow, 35 g makaronu, tego typu olbrzymie porcje), ale za to mozna sie nawpieprzac warzyw do oporu i to jest pocieszajace. :D

No choć raz nie mnie !

Eeeee, przy naszych kosmatych myslach Twoje wymiekaja. :p

Oooo to witaj Malgos. :D Ale musisz miec co najmniej 10 kg do stracenia, nie tak jak kala - 200 gramow. :D

No to ja się łapię 10 kg w dół byłoby w sam raz. Tylko jak patrzę na ten "przepis na dietę" to już wiem że się nie piszę :sleep: Nie dla mnie takie męki :lol: Może jednak spróbuję jak IRMA, no wiesz od czytania :D