aguleczka 11.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam witam dawno mnie tu nie było nic się nie działo to i żadko tu zaglądałam wyremontowałam przez nie obecnośc biuro i klatkę zdjęcia nowe wstawione widze że wiosna idzie i tematy dietetyków poruszane żądne diety cud więcej ruchu kobietki ja sie tak rozruszałam że schudłam juz 12 kg zapisałam się na siłownie i tak mnie to pochłoneło słuchajcie że nawet nie spostrzegłam się że jestem w ciąży calkiem przypadkowo to wyszło:) no ale niestety muszę leżeć bo w środę jakies krwawienie się przytrafiło i jak na razie się modle by tym razem było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wow, no to gratulacje! Zeby mi sie tak nie zdarzylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ciekawe, czy ktos tu chcialby zobaczyc moje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 ja Cześć szczupaczku widzę że jakiś szał ciał na wiosnę się szykuje bo ja tez na diecie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nooo ja nie wiem, czy Ty masz powod, ale kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja też... Już jakiś czas temu o nie pytałam i na zdjęcia czekałam i się nie doczekałam... Aaa i ostatnio jakoś odchudziłaś zaglądanie na forum.. , Bo Cie nie ma odchudzona Kobieto A tak serio ile zeszłaś z wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Arnika, bo jak pytalas, to jeszcze nie mialam galek zamontowanych tylko otwieralam drzwi nozyczkami. A zeszlam cos z 16 kg jak do tej pory. Tylko wszystkie ciuchy mam za wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A zeszlam cos z 16 kg jak do tej pory. http://machtech.pl/Obrazki/wzorce_masy_20kg.jpg zestaw torebkowy, coby Ciebie wiatr nie porwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Eeee, nie jest tak zle. Zrzucilam tez inne jarzmo, wiele sie zmienilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2012 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 nie pasuję do towarzystwa jarzm nie zrzucam, na diecie nie jestem.....idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No nie gadaj, bo z dieta czy bez rozmiar zmienilas. A zrzucania jarzma Ci nie zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Małgoś przecie Ty zgrabna dziewczynka byłaś. Jakieś chuchro z Ciebie pewnie zostało..... Z tym jarzmem, to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No jeszcze tak z 4 i wejde w garnitur sprzed jarzma. Niektorzy to nazywaja zyciowa porazka, w sumie nie wiem dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No jeszcze tak z 4 i wejde w garnitur sprzed jarzma. Niektorzy to nazywaja zyciowa porazka, w sumie nie wiem dlaczego... Nie wiem dlaczego z małżeństwem mi się kojarzy... 16kg to baaardzo dużo.... a widać Cie jeszcze czy już nie? Bo przecież Ty gruba wcale nie byłaś... ja tez zamierzam jakieś 17-18 zrzucić.. już 7-8 zrzuciłam.. to jeszcze 10 mi zostało. Małgoś a jak długo zrzucałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No jeszcze tak z 4 i wejde w garnitur sprzed jarzma. Niektorzy to nazywaja zyciowa porazka, w sumie nie wiem dlaczego... Matko i córko, to jeszcze będziesz zrzucać? Nie wyglądasz mi na taką, co trzyma jakieś niepasujące garnitury. Z tym jarzmem to już zupełnbie zgłupiałam....... Mnie zrzucenie jarzma kojarzy sie pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Trzymam, bo to pamiatkowy jest. No dobrze sie domyslacie - rzucilam chlopa noooo. Nie bylo lekko, ale codziennie utwierdzam sie w przekonaniu, ze to dobra decyzja. Tak wiec - wszelkie propozycje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 W imie ojca i syna..... No toś newsa zapodała. Myślę, że sie nie opędzisz od propozycji. I jak sie przekonujesz, że dobrze zrobiłaś i nie czujesz dysonansu, to znaczy, że dobrze zrobiłąś. A myślenie o propozycjach to zdrowy objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie ma to jak watek na muratorze rozruszac jakims prawdziwie budowlanym newsem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A kto by tam siedział na budowlanyc wątkach.... Ale w mieszkanku zostajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mieszkanie jest moje i wszystko w mieszkaniu jest moje od najmniejszej lyzeczki po kota. Tu m.in. byl pies pogrzebany, ale nie tylko, dlugo by opowiadac... To co, zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts