Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pochwale sie Wam, ze jestem genialna. Szukalam w Tesco jakiegos pieknego oswietlenia na balkonik i kazda wieksza swieczka kolo 12 zl, a kazdy kawalek szkla, ktory nazywa sie lampionem albo wazonem co najmniej 20. A naprzeciwko... znicze po 3 zl. :lol2: I zapasowe wklady po... 2,60. :lol2: Bedzie w nocy na balkonie jasno jak w dzien. :p

Nooooo cos pamietam, jak przez mgle. ;) Kupilam takie bez krzyzyka, chociaz kusilo mnie, nie powiem. :p Jakies tu sa winogrona na tym, byly tez czerwone...

Nitka, a co przeskrobalas znowu? ;)

Chryzantem nie przewiduje, ale czy Ty wiesz rasia, ze te lantany to sa wieloletnie krzaczki? :D Ponoc nie przezimuja na balkonie, na razie po obcieciu beda kwitly jeszcze raz. Nemezje czerwone obydwie zdechly - jedna w zasadzie od razu, druga teraz cos obeschla, za to pomaranczowe pieknie sie rozkrzewily. Wiciokrzew mnie zaskoczyl iloscia kwiatow, faktycznie pieknie pachna... U piecioklapka widac juz, ze ma 5 klapek. :yes:

• 4 weeks później...

No nowego to tyle, ze wypchnelam kolejny numer pisma, zorganizowalam kolejna impreze i zaczynam skladac kolejny numer pisma, nawet nie zdazylam sie nacieszyc poprzednim... Probuje wyrwac sie na jakies wakacje, ale nie wiem, jak to bedzie.

Roslinki rosna same w zasadzie, mam 5 papryczek :yes:, wiciokrzew cos mi marnieje, niby kwitnie, ale liscie mu usychaja, nie wiem, co mu jest - czy to grzyb, czy bakteria, czy jakies inne cus. :( Lantany wypuscily strasznie duzo nasion, wiec czekam az dojrzeja, zeby je zebrac. Nie wiem, czy to ma sens, ale skoro juz tyle tego mam to zbiore i sprobuje wysiac w przyszlym roku. Najwyzej bede Was wszystkie obdarowywac lantanami. :D Nemezje obsiadly mszyce niemilosiernie i chyba zdechna calkiem...

Aaaaa i ZLAMAL MI SIE LEZAK! :mad: