malgos2 12.06.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Oczyscilam sie, jak by co. Piecioklapek rasi mi puszczaaaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Co Ci puszcza?czesc, coś sie nie odzywasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Piecioklapek. Troche musialam powalczyc z mszycami niestety, ale juz chyba sytuacja opanowana. Dokupilam gozdzikow i smierdziuchow i storczyka z promocji w Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pochwale sie Wam, ze jestem genialna. Szukalam w Tesco jakiegos pieknego oswietlenia na balkonik i kazda wieksza swieczka kolo 12 zl, a kazdy kawalek szkla, ktory nazywa sie lampionem albo wazonem co najmniej 20. A naprzeciwko... znicze po 3 zl. I zapasowe wklady po... 2,60. Bedzie w nocy na balkonie jasno jak w dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.06.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Małgoś, mało tego, że genialna, to i kreatywna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.06.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ale te znicze to bez krzyżyka coooo ? hejka..wciąż się dąsasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Małgoś tylko żeby Ci kto chryzantem ze wstążeczką ostatnie pożegnanie na balkon nie wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pamiętasz moje znicze na Halloween przed domem? Pomysł świetny:yes:. Możesz też pomalować słoiki i mieć kolorowo;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nooooo cos pamietam, jak przez mgle. Kupilam takie bez krzyzyka, chociaz kusilo mnie, nie powiem. Jakies tu sa winogrona na tym, byly tez czerwone... Nitka, a co przeskrobalas znowu? Chryzantem nie przewiduje, ale czy Ty wiesz rasia, ze te lantany to sa wieloletnie krzaczki? Ponoc nie przezimuja na balkonie, na razie po obcieciu beda kwitly jeszcze raz. Nemezje czerwone obydwie zdechly - jedna w zasadzie od razu, druga teraz cos obeschla, za to pomaranczowe pieknie sie rozkrzewily. Wiciokrzew mnie zaskoczyl iloscia kwiatow, faktycznie pieknie pachna... U piecioklapka widac juz, ze ma 5 klapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Oj tam obie wiemy co Czytam że masz wiciokrzewa a foty jakies som? też uważam ze to fajne zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Foty sa w dzienniku, ale musze zrobic nowe, bo jak go wsadzilam to mial jednego kwiatka, a teraz ma 8. Jedno tylko mnie wkurza, ze trzmieliny maja chyba za malo slonca i stracily zolte wybarwienie. Mam nadzieje, ze wroci jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Podciagam temat, jak już pisałam. No i teraz bez wykrętów rób zdjęcia rozrośniętych kwiatków i wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zrobie zrobie. Na razie prakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Odkopuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 to dobrze, ze ruszyłaś co nowego? co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No nowego to tyle, ze wypchnelam kolejny numer pisma, zorganizowalam kolejna impreze i zaczynam skladac kolejny numer pisma, nawet nie zdazylam sie nacieszyc poprzednim... Probuje wyrwac sie na jakies wakacje, ale nie wiem, jak to bedzie. Roslinki rosna same w zasadzie, mam 5 papryczek , wiciokrzew cos mi marnieje, niby kwitnie, ale liscie mu usychaja, nie wiem, co mu jest - czy to grzyb, czy bakteria, czy jakies inne cus. Lantany wypuscily strasznie duzo nasion, wiec czekam az dojrzeja, zeby je zebrac. Nie wiem, czy to ma sens, ale skoro juz tyle tego mam to zbiore i sprobuje wysiac w przyszlym roku. Najwyzej bede Was wszystkie obdarowywac lantanami. Nemezje obsiadly mszyce niemilosiernie i chyba zdechna calkiem... Aaaaa i ZLAMAL MI SIE LEZAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 mszyce opryskaj niech giną dziady;) a co za pismo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 a leżak od leżenia czy inna przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 a leżak od leżenia czy inna przyczyna Pewnie go użytkowała niezgodnie z przeznaczeniem. Mnie też interesuje to pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Byłam w dzienniku. Małgoś, jak się ukwieciłaś. Inwestor zastępczy najlepszy. Szafa wyszła fajnie. Ja to nie umiem w ikei kupować w tych paczkach. Nie mogę się połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts