wiolasz 28.08.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 To szyderczo ma być o tej miłości kota?Bo z mojego doświadczenia wynika, ze kot wogle nie kocha człowieka, on korzysta z jego dobroci ale ludź służy mu wyłącznie jako "karmiciel"..Albo to ja mam takiego pecha, ze te kilkadziesiąt sztuk tego stworzenia który przewinął się przez moje życie takie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2012 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Wiola, ja tam nie wiem, ale to, co opisujesz to brzmi jak moje doswiadczenia z mezczyznami. Sluchajta, moze jakas impreza w KRK? Stesknilam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ty normalnie dobrze kombinujesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 hejka...faktycznie miłoby było odwiedzić Kraków...obiecałam kiedyś dziecku wycieczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Pociagiem! No to mowcie, kiedy by komu pasowalo. Ja teraz zwykle soboty mam calkiem wolne, wiec od piatku mozna szalec. Tylko teraz 7-ego wyjezdzam, a tak to powinnam byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 no kombinuj Małgoś kombinuj bo Anuli doniosłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Noooo koniecznie. Mam tylko nadzieje, ze wszystkie beda mogly pic. Proponuje sobota 22-gi albo 29-ty. Jeszcze jest zalegla tomkowka dla tych, co wplacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 No i moze byc tez piatek, tylko wiem, ze zawsze marudzilyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 dobra doniosę Ani:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Bardzo prosze. Moze byc tez jakos w pazdzierniku, w KRK zawsze ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hejka, jutro jade do ikei, postanowilam wziac sie za sypialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hejka, jutro jade do ikei, postanowilam wziac sie za sypialnie. a co wymyśliłaś do niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a co wymyśliłaś do niej ? Na razie to wymyslilam komode, lampe i kuuuuupe kwiatkow, co by zadbac o wilgotnosc powietrza, ale jesli znajdzie sie jakis chetny samiec do zamontowania karnisza to nie pogardzilabym firankami jakimis. Na toaletke jeszcze mnie nie stac ani tez nic mi nie wpadlo w oko ciekawego, wiec zastanawiam sie powaznie nad pomalowaniem biurka, ktore teraz za toaletke sluzy. Aaaa no i chce przykleic lustro do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 oooooooo lustro na sufit....w jakich celach ma to lustro tam słuzyć, że tak powiem? jakieś konkretne produkty sobie wymyśliłaś? pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wiola, chyba nie podejrzewasz mnie o nagly zastrzyk gotowki - chce kupic malma w kolorze liliowym (o ile na zywo jest tak OK jak na zdjeciu) i lampe taka najtansza z papieru ryzowego, bo taka mam na suficie tez. Poza tym jakies pare drobiazgow, zobacze, co mi w oko wpadnie. A lustro nie jest w celu hmmmm.... zeby zawsze moc rano szybko zobaczyc, czy mam glowe na swoim miejscu. No oczywiscie ze ma ono na celu zwiekszenie doznan erotycznych, jeszcze chcialam jakis reling zamontowac, co by sie moc kajdankami przypiac. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Reling to już wiem czego brakowało w mojej sypialni :D:D: !! hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 uuuuuuuuuu Małgoś będzie odlotowo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Noooo, tylko zeby mi to lustro nie spadlo na glowe. Albo na Jonaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 eeeeeeeeeee to klej musi być zajebiaszczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No wlasnie - budowlane pytanie, czy butapren przyklei mi lustro do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts