malgos2 03.10.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dzieki! Przynajmniej Ty jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 wiesz jak jest na cholerę rybie rower:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Otoz to. Nie ma takiej rzeczy, ktora by samiec umial zrobic a ja nie. Za to odwrotnie - jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 no bardzo prawidłowe myślenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Teraz jak juz wiertara mi niestraszna zaczynam miec rozne pomysly, rozniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Gratuluję i rozkminienia wiertarki i wykonanej roboty Ja niestety (albo stety) nie wiem o czym pisałaś -chodzi mi o te części wiertarkowe, nie musze tego umieć. Ale nie zgodzę się odnośnie porównania ryby z rowerem do faceta z kobietą. No cóż, uważam inaczej i tyla. Jak do tej pory przy każdej robocie wykończeniowej u Ciebie to jednak rodzaj męski sie pojawiał, wtedy byli potrzebni? :D Poza tym, coś się Małgoś tak do tych facetów przyczepiła? Jak oni Ci nie potrzebni to co tak ich ciągle wspominasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nooo nooo instrukcja pierwsza klasa, a najważniejsze, że białe wisi Gratulki Małgoś... Miałam okazje już wiercić dziurki pod obrazki, ale zdecydowanie powiem, że to wcale a wcale trudne nie jest.. natomiast udam blondynkę i powiem, że jestem kobietą i nie potrafię W końcu mam 3 facetów w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Gratulacje!!! Niezle tam pokombinowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tak Wiola, brali udzial w niektorych pracach wykonczeniowych (niektorych!) a wszystko trwalo tak dlugo, ze po 5,5 roku od kupna mieszkania dorobilam sie firanek w oknach. To chyba mowi samo za siebie. Trawa do polozenia na balkon lezala w rolce caly rok. Poza tym nie zycze Ci, zebys zostala sama, ale jesli jedyna roznica miedzy posiadaniem chlopa a jego nie posiadaniem polega na tym, ze musialam zaczac sie bawic wiertarka i wkrecac sruby molly to chyba cos tu nie gra, nie sadzisz? I chyba nie jestem jakims dziwnym wyjatkiem, poniewaz stale rozmawiam z kobietami, ktore maja takie same problemy. Dzisiaj to juz byl w zasadzie lajcik. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/002-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Jestem z Ciebie bardzo dumna:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tak Wiola, brali udzial w niektorych pracach wykonczeniowych (niektorych!) a wszystko trwalo tak dlugo, ze po 5,5 roku od kupna mieszkania dorobilam sie firanek w oknach. To chyba mowi samo za siebie. Trawa do polozenia na balkon lezala w rolce caly rok. Poza tym nie zycze Ci, zebys zostala sama, ale jesli jedyna roznica miedzy posiadaniem chlopa a jego nie posiadaniem polega na tym, ze musialam zaczac sie bawic wiertarka i wkrecac sruby molly to chyba cos tu nie gra, nie sadzisz? I chyba nie jestem jakims dziwnym wyjatkiem, poniewaz stale rozmawiam z kobietami, ktore maja takie same problemy. Dzisiaj to juz byl w zasadzie lajcik. Jejuśku, na jakiż to odcisk Ci nadepnęłam, co? To było w zartach, ale skoro powaznie piszesz-a sądząc po odpowiedzi to tak- to chyba nie wina to do końca chłopów, którzy brali udział w pracach a raczej braku kasy aby wszystko zrobić na tio top, nieprawdaż? Nie ciągnę tematu, sorki ale jakaś drażliwa bez faceta się zrobiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dzieki rasia. Teraz czeka mnie drabina i salon... Przeciwnie Wiola, jestem wyluzowana jak kaczuszka odkad mnie nikt nie wk..wia od rana, a takie sugestie, ze drazliwa jestem, bo chlopa dawno nie mialam to wiesz gdzie sie nadaja, bo akurat o tym to nic nie wiesz... Brakowalo kasy - owszem - ale wiesz, ile mnie kosztowaly firanki w sypialni lacznie z zylka? 9,99 za zylke i 15,99 za firanki + jedna sruba molly za 3 zl i jeden wkret za 1 grosz. W gabinecie: 9,99 za zylke, chyba z 12 zl za zaslonki, 2 sruby molly za 6 zl. Lacznie niecale 58 zl. Mysle, ze chyba byloby mnie stac na to. Komu cos wkrecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Małgoś, pięknie ci wyszły te firanki i zasłonki ja to jestem Zosia samosia, więc do posługiwania się wiertarką żaden chłop mi nie jest potrzebny. Ostatnio moją "najlepszą przyjaciółką" jest szlifierka, którą czyszczę ogrodzenie z rdzy, aby je ponownie pomalować. Jakbym czekała aż Wynajęty się za to zabierze, to pewnie jeszcze ze 2-3 lata by mu to zajęło. Chociaż z drugiej strony dochodzę do wniosku, że on nic nie robi, bo wie, że ja to zrobię i to mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 O widzisz, nastepna. Tak to wlasnie jest, ze one potrzebne te chlopy, ale jedynie dla rozrywki, jak w Seksmisji. Ale wlasnie ponoc nalezy jak Arnika sie zachowywac - nie daj Boze jakikolwiek sloik samej odkrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kochana, ja ostatnio pokazywałam mojemu jak ma tą cholerną szlifierkę trzymać, żeby mu się dobrze czyściło ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No niezle. Ja dzisiaj odpuszczam, ale jak tylko przyniose z dolu drabine to biere sie do nastepnych dzialan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Małgoś widze firanki, widze kwiatka na oknie - czy Ty się aby nie starzejesz ?????? :D Ja jeszcze nie wierciłam, ale i tak imałam się zajec mało kobiecych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ja z zajęć mało kobiecych;) w wieku 9 lat wymieniałam szczotki na silniku w odkurzaczu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kwiatkuff Kochana to ja mam milijon teraz. Zupelnie mi odbilo. Starzeje sie i zmieniam otoczenie na przyjazne kobiecie. Pieknie wusia, pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kwiatkuff Kochana to ja mam milijon teraz. Zupelnie mi odbilo. Starzeje sie i zmieniam otoczenie na przyjazne kobiecie. . tak myślałam ale pociesz się , ze nie jesteś sama, ja zaczynam bieliznę składać kolorami by było pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts