Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluję i rozkminienia wiertarki i wykonanej roboty :wave:

Ja niestety (albo stety) nie wiem o czym pisałaś -chodzi mi o te części wiertarkowe, nie musze tego umieć. Ale nie zgodzę się odnośnie porównania ryby z rowerem do faceta z kobietą. No cóż, uważam inaczej i tyla. Jak do tej pory przy każdej robocie wykończeniowej u Ciebie to jednak rodzaj męski sie pojawiał, wtedy byli potrzebni? ;) :D:D Poza tym, coś się Małgoś tak do tych facetów przyczepiła? Jak oni Ci nie potrzebni to co tak ich ciągle wspominasz? ;)

Nooo nooo instrukcja pierwsza klasa, a najważniejsze, że białe wisi :)

Gratulki Małgoś...

Miałam okazje już wiercić dziurki pod obrazki, ale zdecydowanie powiem, że to wcale a wcale trudne nie jest.. natomiast udam blondynkę i powiem, że jestem kobietą i nie potrafię;)

W końcu mam 3 facetów w domu...

Tak Wiola, brali udzial w niektorych pracach wykonczeniowych (niektorych!) a wszystko trwalo tak dlugo, ze po 5,5 roku od kupna mieszkania dorobilam sie firanek w oknach. To chyba mowi samo za siebie. ;) Trawa do polozenia na balkon lezala w rolce caly rok. Poza tym nie zycze Ci, zebys zostala sama, ale jesli jedyna roznica miedzy posiadaniem chlopa a jego nie posiadaniem polega na tym, ze musialam zaczac sie bawic wiertarka i wkrecac sruby molly to chyba cos tu nie gra, nie sadzisz? I chyba nie jestem jakims dziwnym wyjatkiem, poniewaz stale rozmawiam z kobietami, ktore maja takie same problemy.

Dzisiaj to juz byl w zasadzie lajcik. :)

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/002-1.jpg

Tak Wiola, brali udzial w niektorych pracach wykonczeniowych (niektorych!) a wszystko trwalo tak dlugo, ze po 5,5 roku od kupna mieszkania dorobilam sie firanek w oknach. To chyba mowi samo za siebie. ;) Trawa do polozenia na balkon lezala w rolce caly rok. Poza tym nie zycze Ci, zebys zostala sama, ale jesli jedyna roznica miedzy posiadaniem chlopa a jego nie posiadaniem polega na tym, ze musialam zaczac sie bawic wiertarka i wkrecac sruby molly to chyba cos tu nie gra, nie sadzisz? I chyba nie jestem jakims dziwnym wyjatkiem, poniewaz stale rozmawiam z kobietami, ktore maja takie same problemy.

Dzisiaj to juz byl w zasadzie lajcik. :)

Jejuśku, na jakiż to odcisk Ci nadepnęłam, co?

To było w zartach, ale skoro powaznie piszesz-a sądząc po odpowiedzi to tak- to chyba nie wina to do końca chłopów, którzy brali udział w pracach a raczej braku kasy aby wszystko zrobić na tio top, nieprawdaż?

Nie ciągnę tematu, sorki ale jakaś drażliwa bez faceta się zrobiłaś...

Dzieki rasia. :) Teraz czeka mnie drabina i salon... :rolleyes:

Przeciwnie Wiola, jestem wyluzowana jak kaczuszka odkad mnie nikt nie wk..wia od rana, a takie sugestie, ze drazliwa jestem, bo chlopa dawno nie mialam to wiesz gdzie sie nadaja, bo akurat o tym to nic nie wiesz... ;)

Brakowalo kasy - owszem - ale wiesz, ile mnie kosztowaly firanki w sypialni lacznie z zylka? :) 9,99 za zylke i 15,99 za firanki + jedna sruba molly za 3 zl i jeden wkret za 1 grosz. W gabinecie: 9,99 za zylke, chyba z 12 zl za zaslonki, 2 sruby molly za 6 zl. Lacznie niecale 58 zl. Mysle, ze chyba byloby mnie stac na to. :)

Komu cos wkrecic? :D

Małgoś, pięknie ci wyszły te firanki i zasłonki :D

ja to jestem Zosia samosia, więc do posługiwania się wiertarką żaden chłop mi nie jest potrzebny. Ostatnio moją "najlepszą przyjaciółką" jest szlifierka, którą czyszczę ogrodzenie z rdzy, aby je ponownie pomalować. Jakbym czekała aż Wynajęty się za to zabierze, to pewnie jeszcze ze 2-3 lata by mu to zajęło. Chociaż z drugiej strony dochodzę do wniosku, że on nic nie robi, bo wie, że ja to zrobię i to mnie wkurza.

Kwiatkuff Kochana to ja mam milijon teraz.

:D Zupelnie mi odbilo. Starzeje sie i zmieniam otoczenie na przyjazne kobiecie. ;)

.

tak myślałam :D ale pociesz się , ze nie jesteś sama, ja zaczynam bieliznę składać kolorami :D by było pięknie.