lidszu 05.10.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja jeszcze nie wierciłam, ale i tak imałam się zajec mało kobiecych jak byłam w 6 miesiącu z O. to wywierciłam mamie w salonie i sypialni wszystkie dziury pod kinkiety, obrazki, lustro. Wynajęty jak się o tym dowiedział, to myślałam, że mnie zabije. A ja już po prostu nie mogłam ścierpieć lamentów mojej mamy, która prosiła ojca, żeby jej pozawieszał te rzeczy, a on ciągle mówił "ZARAZ TO ZROBIĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja jak słyszę zaraz to się pytam "zaraz teraz" czy "zaraz potem"? i jak pada że teraz to ide po sprzęt i stoje nad nim az u będzie głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No tak to jest wlasnie. Mnie sie wydawalo, ze ja tak nie mam, ale to do czasu bylo niestety... Tak czy owak lepiej jest byc kobieta niz kobietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tadam, tadam... W salonie jedna zaslonka wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Brawo Ja też z zasłonkami do salonu walczę, z maszyną do szycia też walcze dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 pokazuj tak na słowo wierzyć mamy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dzisiaj juz za ciemno, zrobie jutro, jak powiesze drugi drazek. Zaslony sa za krotkie niestety, ale mam pewien pomysl, jak to zwalczyc, tylko musze pojechac do ikei po drugi komplet. A poza tym zakupilam okleine zeby okleic stare biurko i zrobic z niego toaletke. Sorry, ale 5-letnie poszukiwania nie daly zadnego rezultatu, nie chodzi nawet o kase, ale nic mi sie nie podoba. Okleje to co mam, takie malo biurkowe biurko i zobacze, najwyzej nie bedzie mi sie podobalo to wyrzuce, i tak stoi w pakamerze. No i zachorowalam na zrobienie pomieszczenia gosp. Witajcie gole karton-gipsy, tak dawno was nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 a co w tym pom gospodarczym miałoby być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Chce przesunac pralke z korytarza na druga strone WC, wiec pralka by tam byla, suszarka, wszelkie mopy, detergenty itp., zwirek dla kota... Takie dwie scianki bez sufitu, zeby wlasnie pranie tam moglo schnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 aaaa ambitny plan masz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 On jest minimalistyczny w sumie, ale bez grzebkow sie nie obejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Tadam! Obie wisza. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/001-2.jpg Oczywiscie bardziej niz z zaslonek jestem dumna z zawieszenia karniszy, bo to latwe nie bylo z przeroznych wzgledow. Oczywiscie zaslonki sa za krotkie, ale mam juz pomysl, jak to zwalczyc. Pokaze jak zrealizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Nooo... dzielna jesteś niesłychanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dzieki. Czy ja juz mowilam, ze TV z szafy wyladowal w salonie i dzieki temu kolejnym zadaniem jest przeprowadzenie kabla TV przez cale mieszkanie + przewiercenie sie z drugim TV do malego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Tam, gdzie stal TV zauwazono niedawno pantere sniezna. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/004-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ty Małgoś chyba dojrzewasz i sie zagracasz kiedys zasłonki to mówiłaś ze to szmaty w oknach a teraz prosze, udomawiasz salon Gratuluje wyczynu, na pewno było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ale przeciez ja zawsze chcialam szmaty miec, tylko nie bylo chetnego, zeby je zawiesic. Nawet ponad rok temu z rasia kombinowalysmy, jak zrobic drazki, ale w koncu doszlam do wniosku, ze i tak one pelnia role czysto dekoracyjna, wiec nie musza byc specjalnie przesuwane, bo to bylby najwiekszy problem. Szmaty sa OK, tylko troche sie ciemniej zrobilo. Za to wczoraj postanowilam poprawic zylke firankowa w sypialni, bo sie uginala i tak sobie poprawilam, ze w koncu mi cala sruba wypadla ze sciany. Tym sposobem nauczylam sie, czym sie rozni sruba molly wkrecona dobra strona od sruby wkreconej strona zla. Przykrecenie tego od nowa za kazdym razem wymagalo stania na rurkach od kaloryfera, wypadalo mi to raz z jednej raz z drugiej strony chyba ze 4 razy, juz myslalam, ze cos rozwale... No ale poprawilam i juz tak nie zwisa. Przy okazji opracowalam nowy sposob mocowania tych zylek, mniej wk...wiajacy, przyda sie, jak ja bede montowac nad lazienka. Wyszpachlowalam wszystkie dziury w scianach, obita czesc biurka pod oklejanie, a dzisiaj rano zajelam sie znajdowaniem zastosowania dla... pieniedzy w moim domu. Pokaze moze wieczorem jesli zdaze, bo to proces jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 nuuuu Małgoś wielka jesteś i żeby nie było fochów od razu doprecyzuję że o ducha mnie chodzi nie o ciało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzieki. Niestety troche mnie wycena 2 scianek dzialowych zalamala, no nie naucze sie stawiac scian z k-g... Ale poza tym tryskam pomyslami, kto wie, jak to sie jeszcze skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 ..... o ducha mnie chodzi ..... no te ścianki to Duchowaty, by postawił tylko nie wiem jak to wyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts