Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja jeszcze nie wierciłam, ale i tak imałam się zajec mało kobiecych

jak byłam w 6 miesiącu z O. to wywierciłam mamie w salonie i sypialni wszystkie dziury pod kinkiety, obrazki, lustro. Wynajęty jak się o tym dowiedział, to myślałam, że mnie zabije. A ja już po prostu nie mogłam ścierpieć lamentów mojej mamy, która prosiła ojca, żeby jej pozawieszał te rzeczy, a on ciągle mówił "ZARAZ TO ZROBIĘ" :lol2:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj juz za ciemno, zrobie jutro, jak powiesze drugi drazek. :) Zaslony sa za krotkie niestety, ale mam pewien pomysl, jak to zwalczyc, tylko musze pojechac do ikei po drugi komplet. A poza tym zakupilam okleine zeby okleic stare biurko i zrobic z niego toaletke. Sorry, ale 5-letnie poszukiwania nie daly zadnego rezultatu, nie chodzi nawet o kase, ale nic mi sie nie podoba. Okleje to co mam, takie malo biurkowe biurko i zobacze, najwyzej nie bedzie mi sie podobalo to wyrzuce, i tak stoi w pakamerze.

No i zachorowalam na zrobienie pomieszczenia gosp. Witajcie gole karton-gipsy, tak dawno was nie widzialam. :lol2:

Tadam! Obie wisza.

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/001-2.jpg

Oczywiscie bardziej niz z zaslonek jestem dumna z zawieszenia karniszy, bo to latwe nie bylo z przeroznych wzgledow. Oczywiscie zaslonki sa za krotkie, ale mam juz pomysl, jak to zwalczyc. Pokaze jak zrealizuje.

Ale przeciez ja zawsze chcialam szmaty miec, tylko nie bylo chetnego, zeby je zawiesic. Nawet ponad rok temu z rasia kombinowalysmy, jak zrobic drazki, ale w koncu doszlam do wniosku, ze i tak one pelnia role czysto dekoracyjna, wiec nie musza byc specjalnie przesuwane, bo to bylby najwiekszy problem. Szmaty sa OK, tylko troche sie ciemniej zrobilo.

Za to wczoraj postanowilam poprawic zylke firankowa w sypialni, bo sie uginala i tak sobie poprawilam, ze w koncu mi cala sruba wypadla ze sciany. Tym sposobem nauczylam sie, czym sie rozni sruba molly wkrecona dobra strona od sruby wkreconej strona zla. Przykrecenie tego od nowa za kazdym razem wymagalo stania na rurkach od kaloryfera, wypadalo mi to raz z jednej raz z drugiej strony chyba ze 4 razy, juz myslalam, ze cos rozwale... No ale poprawilam i juz tak nie zwisa. Przy okazji opracowalam nowy sposob mocowania tych zylek, mniej wk...wiajacy, przyda sie, jak ja bede montowac nad lazienka.

Wyszpachlowalam wszystkie dziury w scianach, obita czesc biurka pod oklejanie, a dzisiaj rano zajelam sie znajdowaniem zastosowania dla... pieniedzy w moim domu. Pokaze moze wieczorem jesli zdaze, bo to proces jest... :rolleyes: