Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do podloza trzeba wszystko przytwierdzic, a tu beton pani... Oczywiscie to sie da zrobic, ale trzeba chyba sily troche jednak. Tak wiec bez imprezki sie nie obedzie. ;) Imprezka karton-gipsowka. :D

Wrocilam z ikei, jestem zmachana jak nigdy, bo przywloklam stolik LACK pod pacha, reszta to pierdolki, ale juz mam pomysl z czego zrobic zaslonke do sypialni, wszystko mam juz obmyslane. :cool: Chcialam tez zanadbyc lampe stojaca do gabinetu, ale albo jej nie bylo, albo ja nie widzialam, no trudno, nie bedzie lampy. Teraz mam juz tyle rzeczy rozgrzebanych, ze sama nie wiem, za co sie najpierw wziac. :rolleyes:

No ja tez mysle, ze taka scianka to nie jest znowu jakas filozofia, ale jedna osoba tego sama nie zrobi. Lidzia, toz ja zapraszam ciagle i stale. Wpadasz? :D

ale, że co ? sama mam wpaść i ci tą ściankę postawić ? :lol2:

zrób imprezkę, zwołaj ludziów i ci postawimy - tylko najpierw uprzedź sąsiadów, że będziemy wiercić w nocy ;)

Imprezka to moze byc kiedykolwiek. To kto chetny? ;) Jak najbardziej powaznie pytam, a wierceniem bym sie tak nie martwila, to male scianki sa. ;)

A tak z innej beczki - bylam wczoraj w nowym fitness klubie na spinningu i zobaczylam po raz pierwszy na oczy anorektyczke, ja p... :jawdrop: Sluchajcie, laska miala biceps jak moj nadgarstek (a to akurat mam chude zawsze), lokiec miala szerszy niz ten biceps, glowe jakas taka wielka i kanciasta szczeke, nogi, plecy - kazda kosc na wierzchu, taka cienka skora, wlosy rzadkie... no naprawde cos obrzydliwego. Pot sie z niej tak lal, ze cala podloga byla pod nia mokra. Nadmiar ciala moze byc niesmaczny, ale cos takiego to sorry... :eek: Ktos jej chyba w tym klubie powinien cos powiedziec, bo kiedys umrze na jakichs zajeciach.

Imprezka to moze byc kiedykolwiek. To kto chetny? ;) Jak najbardziej powaznie pytam, a wierceniem bym sie tak nie martwila, to male scianki sa. ;)

A tak z innej beczki - bylam wczoraj w nowym fitness klubie na spinningu i zobaczylam po raz pierwszy na oczy anorektyczke, ja p... :jawdrop: Sluchajcie, laska miala biceps jak moj nadgarstek (a to akurat mam chude zawsze), lokiec miala szerszy niz ten biceps, glowe jakas taka wielka i kanciasta szczeke, nogi, plecy - kazda kosc na wierzchu, taka cienka skora, wlosy rzadkie... no naprawde cos obrzydliwego. Pot sie z niej tak lal, ze cala podloga byla pod nia mokra. Nadmiar ciala moze byc niesmaczny, ale cos takiego to sorry... :eek: Ktos jej chyba w tym klubie powinien cos powiedziec, bo kiedys umrze na jakichs zajeciach.

Ja zdjecie anorektyczki ostatnio pokazywałam Starszej, bo nic jeść nie chce...Już wszystkie inne sposoby wyczerpałam i ten jeden drastyczny podziałał chyba troche, bo coś tam przekąsi. Jak efektów nie będzie, to jej na żywo takie spotkanie w Twoim fitness zasponsoruję ..

Ale drewno to drogie bedzie pani... :rolleyes:

No tego jeszcze nie wiem.

Ale dziś się dowiem, bo kupuje belki do pokoju Maćka to przyjdzie mi za nie zapłacić , niestety :( latka już nie te, uroda już nie ta ;) rabat jakby mniejszy :D

No tego jeszcze nie wiem.

Ale dziś się dowiem, bo kupuje belki do pokoju Maćka to przyjdzie mi za nie zapłacić , niestety :( latka już nie te, uroda już nie ta ;) rabat jakby mniejszy :D

Ale gdybyś chciała okulary do tej starości dokupić, bo wzrok też moze być nie ten ;) to tam rabat większy, bo i latek więcej :D:D

Ja zdjecie anorektyczki ostatnio pokazywałam Starszej, bo nic jeść nie chce...Już wszystkie inne sposoby wyczerpałam i ten jeden drastyczny podziałał chyba troche, bo coś tam przekąsi. Jak efektów nie będzie, to jej na żywo takie spotkanie w Twoim fitness zasponsoruję ..

No, przy okazji pomozesz sciane stawiac. :D Naprawde to bylo cos okropnego, na zdjeciu to jednak cos innego. :rolleyes: