nitubaga 16.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Małgoś ale jak to ma być pierdolnik to nie lepiej polecieć wysoko by było więcej miejsca na składanie jakiś pudeł, choinek, światełek czy innncyh dupereli? ooo sprawdziłam to się kotwa nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 takie tylko ładne, białe http://altanaogrodowa.blox.pl/resource/kotwa1_300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Na takie rzeczy to mam pakamere. Kotwa mowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Spadam po dziecka, bede jakoś popołudniu kotwa kotwa... :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ale drewno to drogie bedzie pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 i drewno trzeba przywieźć, w siatce z zakupami nie przyniesiesz.. i obrobić trochę, wyheblować albo coś.. A takie kotwy to ja mam w barierce przy schodach, i tak trzeba je przywiercić do podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Do podloza trzeba wszystko przytwierdzic, a tu beton pani... Oczywiscie to sie da zrobic, ale trzeba chyba sily troche jednak. Tak wiec bez imprezki sie nie obedzie. Imprezka karton-gipsowka. Wrocilam z ikei, jestem zmachana jak nigdy, bo przywloklam stolik LACK pod pacha, reszta to pierdolki, ale juz mam pomysl z czego zrobic zaslonke do sypialni, wszystko mam juz obmyslane. Chcialam tez zanadbyc lampe stojaca do gabinetu, ale albo jej nie bylo, albo ja nie widzialam, no trudno, nie bedzie lampy. Teraz mam juz tyle rzeczy rozgrzebanych, ze sama nie wiem, za co sie najpierw wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No ja tez mysle, ze taka scianka to nie jest znowu jakas filozofia, ale jedna osoba tego sama nie zrobi. Lidzia, toz ja zapraszam ciagle i stale. Wpadasz? ale, że co ? sama mam wpaść i ci tą ściankę postawić ? zrób imprezkę, zwołaj ludziów i ci postawimy - tylko najpierw uprzedź sąsiadów, że będziemy wiercić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Imprezka to moze byc kiedykolwiek. To kto chetny? Jak najbardziej powaznie pytam, a wierceniem bym sie tak nie martwila, to male scianki sa. A tak z innej beczki - bylam wczoraj w nowym fitness klubie na spinningu i zobaczylam po raz pierwszy na oczy anorektyczke, ja p... Sluchajcie, laska miala biceps jak moj nadgarstek (a to akurat mam chude zawsze), lokiec miala szerszy niz ten biceps, glowe jakas taka wielka i kanciasta szczeke, nogi, plecy - kazda kosc na wierzchu, taka cienka skora, wlosy rzadkie... no naprawde cos obrzydliwego. Pot sie z niej tak lal, ze cala podloga byla pod nia mokra. Nadmiar ciala moze byc niesmaczny, ale cos takiego to sorry... Ktos jej chyba w tym klubie powinien cos powiedziec, bo kiedys umrze na jakichs zajeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Imprezka to moze byc kiedykolwiek. To kto chetny? Jak najbardziej powaznie pytam, Jestem tak z 300 stron do tylu.... i duzo nie stracilam....tu ciagle impreza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No no. Sama jestem ciagle 300 stron do tylu, wiec sie nie przejmuj. Kiedys obiecywalam, ze na 1000 strone bedzie kuchnia i chyba sie nie pomylilam, bo przeciez mialam zmienic kolor scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ja planuje kuchnie tak za 3 lata...przypuszczam, ze te meble co chce to do tego czasu juz wycofaja z IKEA:rolleyes:na strony wole nie planowac...moze nic z tego nie wyjsc:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Pociesz sie, ze wtedy na pewno juz beda lepsze i bedziesz miala najfajniesze na calym forum wtedy, kiedy wszyscy beda plakac, ze im sie ich znudzily. A ilu bledow unikniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 zawsze i tak ktos powie ze cos bedzie tam bleeee....a tak nie mam i nie mozna sie przyczepic do nierownych uchwytow:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Przyczepic mozna sie do wszystkiego. Ze spokojem, jak mowia w Poznaniu. Ale Ty bedziesz miec piekna kuchnie, nie gadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Imprezka to moze byc kiedykolwiek. To kto chetny? Jak najbardziej powaznie pytam, a wierceniem bym sie tak nie martwila, to male scianki sa. A tak z innej beczki - bylam wczoraj w nowym fitness klubie na spinningu i zobaczylam po raz pierwszy na oczy anorektyczke, ja p... Sluchajcie, laska miala biceps jak moj nadgarstek (a to akurat mam chude zawsze), lokiec miala szerszy niz ten biceps, glowe jakas taka wielka i kanciasta szczeke, nogi, plecy - kazda kosc na wierzchu, taka cienka skora, wlosy rzadkie... no naprawde cos obrzydliwego. Pot sie z niej tak lal, ze cala podloga byla pod nia mokra. Nadmiar ciala moze byc niesmaczny, ale cos takiego to sorry... Ktos jej chyba w tym klubie powinien cos powiedziec, bo kiedys umrze na jakichs zajeciach. Ja zdjecie anorektyczki ostatnio pokazywałam Starszej, bo nic jeść nie chce...Już wszystkie inne sposoby wyczerpałam i ten jeden drastyczny podziałał chyba troche, bo coś tam przekąsi. Jak efektów nie będzie, to jej na żywo takie spotkanie w Twoim fitness zasponsoruję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ale drewno to drogie bedzie pani... No tego jeszcze nie wiem. Ale dziś się dowiem, bo kupuje belki do pokoju Maćka to przyjdzie mi za nie zapłacić , niestety latka już nie te, uroda już nie ta rabat jakby mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No tego jeszcze nie wiem. Ale dziś się dowiem, bo kupuje belki do pokoju Maćka to przyjdzie mi za nie zapłacić , niestety latka już nie te, uroda już nie ta rabat jakby mniejszy Ale gdybyś chciała okulary do tej starości dokupić, bo wzrok też moze być nie ten to tam rabat większy, bo i latek więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No to jedno pocieszenie, ale jednak jeszcze się nie łapię na te maxymalne... i tak źle i tak nie dopsszzzeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja zdjecie anorektyczki ostatnio pokazywałam Starszej, bo nic jeść nie chce...Już wszystkie inne sposoby wyczerpałam i ten jeden drastyczny podziałał chyba troche, bo coś tam przekąsi. Jak efektów nie będzie, to jej na żywo takie spotkanie w Twoim fitness zasponsoruję .. No, przy okazji pomozesz sciane stawiac. Naprawde to bylo cos okropnego, na zdjeciu to jednak cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts