malgos2 17.10.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No tego jeszcze nie wiem. Ale dziś się dowiem, bo kupuje belki do pokoju Maćka to przyjdzie mi za nie zapłacić , niestety latka już nie te, uroda już nie ta rabat jakby mniejszy Sie dowiedz, ja tam na brak urody nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No śweniowata no !! :oJuz wiem 14 dech 750 z dowozem do chałupy, ale mojej;) do twojej z dwapińcet :D:D:DCiekawe ile zrabatujesz :D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ... a poza tym 1800 stron pyknęlo a tu taka posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja mam 900. Ty no ale jakiej wielkosci te dechy? A poza tym to nie wiem, czy widzialyscie, ze na grouponie mozna tanio dywan zanadbyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Desia to taka wykałaczka niemal ;)2 cm gruba, 14,5 cm szeroka i 4,5 m długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No tak, ale jak Ty robisz przerwy, to tak duzo Ci ich nie potrzeba, a bez przerw to by to bylo... od cholery i troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ale gdybyś chciała okulary do tej starości dokupić, bo wzrok też moze być nie ten to tam rabat większy, bo i latek więcej :D :lol2: :rotfl: Gosiu, to moze zamiast dech okulary kupuj, będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No, przy okazji pomozesz sciane stawiac. Naprawde to bylo cos okropnego, na zdjeciu to jednak cos innego. oo ja to mogę na kawę wpaść tylko jakby się mój M. dowiedział, ze ja umiem młotek w ręku trzymać, to już w zyciu nie odpuściłby mi, sorki, ale tu chodzi o moje życie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Rozumiem o czym mowisz Wiola. To wez M. i niech on mlotek trzyma, a Ty bedziesz krytykowac z kawa... Dzisiaj ciag dalszy walki z sypialnia. Otoz... nie da sie zawiesic drazka normalnie, zeby zrobic zaslonkowe przepierzenie, bo pod k-g sa cegly... Z tym, ze w jednym miejscu sa glebiej a w innym plyciej. Poza tym mega tanie sruby motylkowe - plastkowe sa kompletnie do d... Zamontowalam reling, sruby wystaja na 4 cm, nie da sie ich wkrecic (wiertarka pozrywalam gwinty srubom, tak sie staralam...) i wykrecic oczywiscie tez nie, wiec mam taki sobie na wpol zamontowany reling, ale trzyma dobrze. Mam nadzieje, ze pierwszy uzytkownik zrozumie aluzje, ze tu potrzeba kogos, kto na stale sie zadomowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 nie bedzie taniej jakiegos mistrza wynajac? tak brac kogos na stale to srasznie duzo kosztuje..... yello! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.10.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie zapominajmy, ze ja tez kosztuje. Zalozylam zaslonke przeslonke, przesunelam w przy pomocy przyjaciolki materac (sposobem "na czlowieka" - weszla pod materac i tak go przesunelysmy, trzeba to bylo widziec ). Nawet tam poodkurzalam. Foty jutro przy lepszym swietle, na razie zmykam na pilates. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Foty wewdzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no jak kinkiet wymienisz to już perełka będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 noo kinkiet jest przeboski :D ta zasłonka to od strony pokoju jest o ile dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jak od strony pokoju? Nieeeee, ona dzieli antresole - po jednej stronie masz materac, po drugiej - za zaslonka i podciagiem, a blizej okna sa "graty", czyli walizki, odkurzacz i takie tam. Nie chce na to patrzec jak sie budze albo costam. Czyli jest prostopadla do krawedzi antresoli... A co do "kinkietu" to nie wiem co by tam pasowalo fajnego, a poza tym nie jestem pewna, jak to geniusz zamocowal i czy jak dam cos ciezszego to mi nie spadnie... Bardzo jestem dumna z siebie, tylko ze polowa z tych rzeczy wisi tam na slowo honoru i jak zacznie spadac to moze byc smiesznie tak jak z tym relingiem (ktory jest za poduszka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Kup zwykły gipsowy, w miare tanie a fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wlasnie! Zapomnialam o nich... Ale jak sie je montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Na 2 wkręty. w zależności od wielkości kinkietu, niestety montaż jest dość niewygodny dla męskich rąk, bo ciężko tam ręke włożyć, ale Ty masz mniejsze i drobniejsze dłonie, to dasz radę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nooooo to gites, dzieki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ooo spoooko, zawsze do usług :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts