Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, przy okazji pomozesz sciane stawiac. :D Naprawde to bylo cos okropnego, na zdjeciu to jednak cos innego. :rolleyes:

oo ja to mogę na kawę wpaść tylko ;) jakby się mój M. dowiedział, ze ja umiem młotek w ręku trzymać, to już w zyciu nie odpuściłby mi, sorki, ale tu chodzi o moje życie :D:D:D

Rozumiem o czym mowisz Wiola. :D To wez M. i niech on mlotek trzyma, a Ty bedziesz krytykowac z kawa...

Dzisiaj ciag dalszy walki z sypialnia. Otoz... nie da sie zawiesic drazka normalnie, zeby zrobic zaslonkowe przepierzenie, bo pod k-g sa cegly... Z tym, ze w jednym miejscu sa glebiej a w innym plyciej. :eek: Poza tym mega tanie sruby motylkowe - plastkowe sa kompletnie do d... Zamontowalam reling, sruby wystaja na 4 cm, nie da sie ich wkrecic (wiertarka pozrywalam gwinty srubom, tak sie staralam...) i wykrecic oczywiscie tez nie, wiec mam taki sobie na wpol zamontowany reling, ale trzyma dobrze. ;) Mam nadzieje, ze pierwszy uzytkownik zrozumie aluzje, ze tu potrzeba kogos, kto na stale sie zadomowi. :cool:

Nie zapominajmy, ze ja tez kosztuje. ;)

Zalozylam zaslonke przeslonke, przesunelam w przy pomocy przyjaciolki materac (sposobem "na czlowieka" - weszla pod materac i tak go przesunelysmy, trzeba to bylo widziec :lol2:). Nawet tam poodkurzalam. :cool: Foty jutro przy lepszym swietle, na razie zmykam na pilates. :)

Jak od strony pokoju? :eek: Nieeeee, ona dzieli antresole - po jednej stronie masz materac, po drugiej - za zaslonka i podciagiem, a blizej okna sa "graty", czyli walizki, odkurzacz i takie tam. Nie chce na to patrzec jak sie budze albo costam. ;) Czyli jest prostopadla do krawedzi antresoli...

A co do "kinkietu" to nie wiem co by tam pasowalo fajnego, a poza tym nie jestem pewna, jak to geniusz zamocowal i czy jak dam cos ciezszego to mi nie spadnie... :rolleyes: Bardzo jestem dumna z siebie, tylko ze polowa z tych rzeczy wisi tam na slowo honoru i jak zacznie spadac to moze byc smiesznie tak jak z tym relingiem (ktory jest za poduszka ;)).