wiolasz 06.12.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A kto by tam wiedział... aż musiałam zerknąć co to słowo znaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A tak z zupelnie innej beczki - wlasnie mi sie totalnie spieprzyl telefon i chyba najdrozszy na jaki mnie stac to Nokia Lumia 610, ma ktos jakies dobre / zle doswiadczenia? Chodzi mi glownie o to, zeby mial wi-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja mam dokładnie te Nokie... i sobie chwale, ale ja tam wybredna nie jestem U mnie telefon na dzwonić a lepic pierogi z koleżankami na czacie, pstrykac foty w miliardowej rozdzielczości pikseli i prowadzić za mnie samochód Jest prosta w obsłudze, bardzo intuicyjna i jak na dotykowy dla mnie oki. Syn ma Samsunga dotykowego i Nokia jednak lepsza Z tym, ze jak mówie ja z tych niewymagających cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Nie, ja tez nie chce zeby telefon prowadzil za mnie samochod, dzieki na info. Wlasnie o to mi chodzilo miedzy innymi, czy Samsung lepszy czy Nokia. Od dawna mam Nokie i nie chce mi sie uczyc nowego interfejsu, chyba zeby miala jakas inna firma byc duzo lepsza. No to chyba ja wezme. A musze, bo sie czuje jak glupia. Dobrze, ze mam stary jakis telefon, ale nie mam w nim biletow MPK, rozkladow jazdy, o kontaktach nie wspomne. No jak bez reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 ale dotykowe maja zupelnie inna obsluge niz te stare ja zawsze mialam nokie teraz mam samsunga ace i jest ok , nie ma problemu z obsluga te dotykowe sa intuicyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No to chyba o takim nitka mowila, a ace jest drozszy niestety... Moj poprzedni tez jest dotykowy i wlasnie niestety drugiego upadku nie przezyl... Czekam jak na szpilkach az mi przysla nowy i tylko mam nadzieje, ze mi sie uda zbackupowac wszystkie kontakty i wiekszosc aplikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Małgoś, Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jeszcze tylko mi musicie jakiegos przystojnego, bogatego i dobrego w lozku znalezc. Może być ciężko z tym ostatnim wytycznym ,bo trzeba by było go najpierw sprawdzić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Małgoś, źle Ci? Korzystaj z tego co masz, chyba dobrze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Może być ciężko z tym ostatnim wytycznym ,bo trzeba by było go najpierw sprawdzić :rotfl: Mozna sprawdzac, ja sie nie obraze. Raz tylko mialam do czynienia z nietykanym i nie polecam. Małgoś, Gratulacje Dzieki! Małgoś, źle Ci? Korzystaj z tego co masz, chyba dobrze jest... No wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Niniejszym oglaszam, ze zwariowalam... Przez 13 lat mialam zwolnienie z WF-u, a dzisiaj bylam na 2 h spinningu i... spodobal mi sie taki mega wycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jak udało ci się tak ściemniać przez 13 lat co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mam taka skolioze, ze nie musialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Zagadke mam - co poprawia kobiecie humor bardziej niz kupienie storczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 dwa storczyki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mapa... taka papierowa, ulubionego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Dokladnie wusia. Przechodzilam przez casto, zeby sie rozgrzac wracajac z roweru i tak od niechcenia biore taka mala gerbere za 8,30 (dwie mi juz padly a chcialam miec, bo podobno wytwarzaja bardzo duzo tlenu) i nagle... co ja pacze! Storczyki po 9,50. No to w te pedy wybralam dwa (a propos pedow to mialy byc jednopedowe, a widze, ze jeden z moich puszcza drugi ped). Udalo mi sie tez fajne oslonki do nich dobrac po 5 zl sztuka, no zyc nie umierac. Teraz tylko trzymajcie kciuki, zeby przezyly po 20 minutowym spacerze w tym mrozie (a moze nawet troszke dluzszym, bo mnie jedna kobitka zaczepila po drodze pytajac, jak stad sie dostac do Wieliczki ). Byly tez po 5 zlotych storczyki przekwitniete i przyciete jak by ktos chcial pobawic sie w ratownika. Sama sie nad nimi zastanawialam, ale nie mialam jak zabrac tego calego towarzystwa. Gdyby jeszcze byly nastepnym razem jak bede to kto wie... Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Mapa... taka papierowa, ulubionego miejsca Ulubionego, czyli? Wiesz juz czemu zniknely klasztory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jeszcze nie, przyjemnosci zostawione na okolice polnocy, jak mi juz nikt nie bedzie przeszkadzal. A mapa, takiej Korsyki Termin ulubione ma jeszcze kilka synonimow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ale miałaś farta z tymi storczykami,moje dwa własnie zaczynaja kwitnienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts