malgos2 09.12.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jeszcze nie, przyjemnosci zostawione na okolice polnocy, jak mi juz nikt nie bedzie przeszkadzal. A mapa, takiej Korsyki Termin ulubione ma jeszcze kilka synonimow Myslalam, ze Podgorza. Ale miałaś farta z tymi storczykami,moje dwa własnie zaczynaja kwitnienie;) Nooooo ale moze w innych casto tez tak przecenili. Jeden moj wypuscil nowe paki i zdechly, wiec go przenioslam w chlodniejsze miejsce i mam nadzieje, ze odzyje, bo jakis jest wyjatkowo chetny do puszczania bocznych pedow... Zaryzykowalybyscie takie obciete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.12.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Moja koleżanka właśnie tylko takie z przeceny kupuje,ma ich już chyba ponad 100szt,pięknie jej kwitną,nawet powiedziała mi jak je pielęgnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Myslalam, ze Podgorza. Te znam na pamiec, no prawie, bez ostatnich updatow w 3D. Zaryzykowalybyscie takie obciete? Jak tanie to tak. U mnie taki jeden puscil sie, jak juz o nim zapomnialam i przestalam podlewac A potem sie zawzial i po dwuletnim kwitnieniu zrobil sie z niego introwertyk i nie chce sie puszczac. A podlewam. Rzadko, ale w koncu przypominam tam sobie czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No bo storczyki tak juz maja, ze im sie mniej nimi czlowiek zajmuje tym lepiej. Mam tez jednego ktory zostal introwertykiem, moze chce sobie odpoczac biedulek. 100 sztuk to moje marzenie, ale zeby tak miec chociaz w kazdym pokoju z 2... Tylko ze z tych obcietych nie wiadomo co wyrosnie, a moze to wlasnie fajnie miec niespodzianke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 I tak jest niezle, bo ze storczyka powienien wyrosnac storczyk, a nie np. jablonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No wiesz, tam sa rozne rzeczy przyciete i napisane "rosliny mix, 5 zl". Storczyka akurat rozpoznam po lisciach, ale kto go tam wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Rosliny mix podoba mi sie, to brzmi jak oferta sadzonek trawy, znaczy trawy na trawnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 W tesco wszystkie rosliny sa "roslinami zielonymi mix". Dobrze, ze chociaz kolor podany, bo by sie czlowiek mogl pomylic. Czesto slysze dyskusje pt. "co to za roslina" przy stoiskach w tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.12.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 To w sumie fajny chwyt marketingowy. Ciekawe, czy jak wyjdzie roslina z czerwonymi liscmi to mozna ja bez klopotu reklamowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Dlatego przezornie przy gwiazdach betlejemskich pisza "poisencja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ...... "poisencja". ...to coś z trucizny chyba Cześć Wolontariuszko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Owszem, jest trujaca, szczegolnie dla zwierzat, wiec chyba raczej nie zaryzykuje zycia Jonaszka. Czesc Gwozdziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja bym brała Małgoś jak po 5 zł i frajda jak się zbierze i mała strata jak padnie;) no i jeszcze ta niewiadoma jaki kolor będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Moze jeszcze jutro beda te jablonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.12.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 albo grusze,kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Zeby to tylko nie bylo jakies zwierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 albo roślinka co wszamie Jonaszka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 O matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Wiesz juz czemu zniknely klasztory? No i wciągnęło mnie Regulacje zawsze wszystko wykończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Wlasnie. Bylam dzisiaj w ikei z zamiarem kupienia stolika lack (bo... najpiekniejszy ) na storczyki. Wchodze i.... co ja pacze?! Stolik - zlota taca, na pewno kojarzycie, przeceniony ze 149 na 29. Ide do magazynu tam gdzie powinien byc i oczywiscie... nie ma. Ale od czego ma sie wrodzony urok osobisty. Pan mi znalazl i przyniosl i mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts