Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helol. Dzisiaj sie czuje jakby mnie walec przejechal, ale juz jest znacznie lepiej. Tylko mnie glowa boli, pewnie jestem odwodniona. Piwa mi trzeba... :lol: :lol: :lol: Wiecie, ze tez mi przyszlo do glowy, ze mi mogla nasza kolezanka czegos dosypac, ale raczej nie mialaby takiej mozliwosci.

Stol jest na zywo znacznie ladniejszy i jest robiony ze starych hinduskich wagonow, nogi sa zeliwne - normalnie kosmos. Drewno jest takie milutkie w dotyku...

Zegary przywiozlabym Wam chetnie, ale one sa wielkie - juz teraz nie wiem, jak ja sie z jednym zabiore. :-? Ale wybor w PLu jest tak minimalny, ze sie nie dam. 8)

Magi nie przejmuj sie, ze kciukow nie trzymalas - znalazlam w PL na dekorii material, ktory sie powinien nadac. Ma to ten plus, ze jak mi jakis nieszczesny tapicer zniszczy go czy cos, to zawsze moge kupic wiecej.

Chyba sie jednak skusze, takie dobroci przynosicie. :D

Celuje na 15 wrzesnia, wiec bylabym 16-ego w KRK.

czyli mamy być z chlebem i solą w tradycyjnych strojach ludowych i wieńcem dożynkowym oraz reprezentacją młodzieży szkolnej ze sztandarem? :)

Oczywiscie! Macie dwie szanse - w Warszawie i w Krakowie. Gdzie komu blizej. :lol: :lol: :lol: