malgos2 31.08.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Helol. No to Kasia musisz sie przeprowadzic do Warszawy. To we warszawie miałaś mieć tą parapetówę? a u mnie to co ? Nie no, luzik... Najwyzej Neferka do Sandomierza przyjedzie na te kawe. We Warszawie to juz bylam, a w Sandomierzu jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a co będziesz trzymać w tym pudełeczku?? ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 pudełeczko odjazdowe i niby tylko łazienka ma byc odjechana malgos ja się piszę na kraków z tą solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czesc wszystkim. A z jaka sola??? Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A z jaka sola??? no z chlebem oczywiście. może być morska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A z jaka sola??? no z chlebem oczywiście. może być morska Aaaaaa, to zapraszam. 17:50 czy cos kolo tego, we wtorek za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Kondomy! ale Ty nie używasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Kondomy! ale Ty nie używasz ... A skad Ty wiesz? Spalas ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Kondomy! ale Ty nie używasz ... A skad Ty wiesz? Spalas ze mna? ja wiem WSZYSTKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Kondomy! ale Ty nie używasz ... A skad Ty wiesz? Spalas ze mna? ja wiem WSZYSTKO ! Nie no. Masz racje - nie uzywam. No i kondomy w kuchni... Na parapecie, w sloncu... Jakies inne pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 liść laurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Pierscionki w czasie jakichs brudniejszych kuchennych robot?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ooo swietny pomysl ja trzymam w kieliszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 miejsce na trzy stówki jakby zabrakło na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wlasnie sie zastanawiam co mozna trzymac w 5 cm pudeleczku... Kondomy! ale Ty nie używasz ... A skad Ty wiesz? Spalas ze mna? ja wiem WSZYSTKO ! Nie no. Masz racje - nie uzywam. No i kondomy w kuchni... Na parapecie, w sloncu... Jakies inne pomysly? to zdradz swoje sposoby, szklanka wody ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Trzy stowki to moglyby sie nie zmiescic... Markotko, co ja mam Ci zdradzac??? Moge Ci dac namiar na mojego superasnego pana doktora, on z Toba porozmawia o metodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Metody ja znam, ale myslalam ze masz jakeis super amerykanskie sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Metody ja znam, ale myslalam ze masz jakeis super amerykanskie sposoby Amerykanki stosuja takie pieniace sie gabki. Ale pana doktora i tak polecam. I fryzjerke. I kawe z malgos2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Metody ja znam, ale myslalam ze masz jakeis super amerykanskie sposoby Amerykanki stosuja takie pieniace sie gabki. Ale pana doktora i tak polecam. I fryzjerke. I kawe z malgos2. a ja mam spirale i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Metody ja znam, ale myslalam ze masz jakeis super amerykanskie sposoby Amerykanki stosuja takie pieniace sie gabki. Ale pana doktora i tak polecam. I fryzjerke. I kawe z malgos2. a ja mam spirale i nie polecam A ja mam Yasmin i bardzo sobie chwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts