Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

markotko

trzymam Twoją stronę :wink: - też mam przypominajkę ale akurat coś robię ważnego i nie mogę się oderwać, albo kąpię zośkę a jak się nie ruszę od razu to magiczna chwila mija...

jakbym miała leki na nadciśnienie i ich nie wzięła to by mi się gorąco zrobiło i od razu bym wiedziała że nie wzięłam. a tu echo.

Guzik prawda efilko, nic by Ci sie nie zrobilo. Nadcisnienie to cichy zabojca. :p Poza tym nie kazde antyki trzeba brac dokladnie o tej samej porze. Ja swoje biore jak ide spac, czyli o roznych porach i jakos od 12 lat dzialaja. :roll: :roll: :roll: A gdyby to byly leki na cukrzyce??? Albo na cholesterol? Albo... :lol: :lol:

Anyway, dzisiaj jest pani baaaaaaaaaardzo zadowolona. Sluchajcie kobiety, jaki mialam super dzien, to nie uwierzycie. Wyszlam na zakupy bez przekonania, spodziewalam sie, ze kupie jakies kosmetyki, ale ciuchy... :roll: :roll: :roll: Dawno nic nie kupowalam, bo albo nic mi sie nie podoba, albo jakosc straszna, albo w dotyku bleeee, albo rozmiar... :x - same wiecie. :roll: :roll: :roll: I Malgosia weszla do sklepu - pierwsze stoisko z brzegu INC. Najpierw niesmialo..., coraz smielej i... zaczelam zgarniac z wieszakow. :D No i kupilam wszystko, co przymierzylam. :D :D :D Czarne klasyczne spodnie - takie, co to i na sylwestra mozna wlozyc i na uczelnie i do pociagu... czarna bluzeczke i sliwkowy sweterek z wystajaca biala "koszula". No super po prostu. :D :D :D Ale to nie tylko chodzi o to, ze kupilam sobie pare ciuchow (chociaz naprawde bylam w potrzebie), ale o to, ze to bylo jak terapia... Znowu uwierzylam, ze to nie ja jestem nienormalna czy nieforemna, tylko ze w PL sklepach g^%$#$ jest... :x :x :x Znowu poczulam sie jak kobieta. Normalnie jak sie zobaczylam w tym lustrze, to az sie sobie spodobalam. :oops: :oops: :oops: No kurcze przynajmniej tu rozumieja, ze kazda kobieta, rowniez ta w rozmiarze dawno-temu-36, ma prawo czuc sie dobrze. I nie zatrudniaja szkieletorow, co z politowaniem patrza na wszystkie klientki, ktore probuja sie wcisnac w chinskie 42. Tu przynajmniej jestem petite!!! :lol: :lol: :lol:

I na koniec, po pysznej kawce, poszlam jeszcze na stoisko Lancome'a, zeby mi pani zrobila makijaz. Jak sie dowiedziala, ze jestem z Polski, mowi - o tu u nas pracuje jedna Ilona z Polski, wlasnie stamtad wrocila i mowila, ze w Polsce maskara kosztuje 70 dolarow!!! :o :o :o :o Perfumy 200!!! :o :o :o :o I kto to kupuje??? Zrobila mnie na bostwo i czuje sie jak milion dolarow, albo i lepiej. Finito. Amen.

Dzien dobry!!

Malgos super!!

Eh mi tez sie marzy, zeby wejsc do sklepu i miec w czym wybierac i zeby jeszcze cos na mnie weszlo :) Jak jest dobre w tylku to odstaje w pasie jak dobre w pasie to uda obcisniete jak paroweczki. Ciezkie jest zycie w rozmiarze dawno-temu-36.

a ja tam się cieszę że przyjeżdża amerykaniec i mówi że u nas drogo a nie jak kiedyś było że przeciętna pensja nie przekraczała 10 dolców :lol: przynajmniej jedziesz do stanów i jesteś panią na włościach - łazisz po sklepach i sobie kupujesz ciuszki zamiast przyklejać nos do szyby 8)

właśnie sobie kupiłam szminkę lancome za stówkę i kij z tym ile to dolców :wink: nie mam zamiaru sobie psuć humoru tylko dlatego że gospodarka amerykańska leci na łeb na szyję i dolar najtańszy od wieków. :wink:

a szkieletorom w sklepach mówimy stanowcze NIE

skąd oni je biorą :evil: :evil: :evil:

No tak, tylko szminka Lancome'a nawet przy dolarze za 4 zl bylaby tansza, a kursy wszystkich walut, nie tylko dolara spadaja wzgledem zlotowki. Jasne, ze podoba mi sie, ze moge robic zakupy, a nie tak jak 8 lat temu glownie lizac przez szybe (o Jezu, jak jak wtedy cierpialam - wszystko chcialam miec :-? ).

Akurat moje ciuchowe zakupy nie byly jakies tanie (az sie boje spojrzec na wyciag z karty) - bardziej sie zachwycam podejsciem do "przecietnego" klienta, a nie klienta rozmiaru 32. :evil: :evil: :evil: Pal licho cene, ale przynajmniej nie musze sie przemykac bokiem do przymierzalni. :-?

malgos

zazdroszczę strasznie. jak idę przymierzyć dżinsy i nie znam rozmiaru to babka mnie ocenia wzrokiem że czuję się jak na lekcji chemii po czym mi daje dżinsy tak ciasne że nie jestem wstanie do połowy ud wciągnąć. i mi potem wstyd szkieletorowi powiedzieć że te o 7 rozmiarów większe od jej dżinsów i tak są jakieś 5 rozmiarów za małe :lol:

Mam to samo. :-? Kretynki po prostu. Z jednej strony to jest nasza wspaniala rozmiarowka, chinskie 42, w ktore 36 ma problemy sie zmiescic, a z drugiej chamstwo tych panienek. Kiedys mi chciala do przymierzalni wejsc. Myslalam, ze jej odwine. Ja tu nago, a ta mi wlazi... :evil: :evil: :evil: Specjalistka sie kurde znalazla. A ja bylam tam z mama i jej kolezanka - ogladaczy mialam wystarczajaca ilosc. Przymierzalam sukienke - byla za duza :o :o :o (och, byly czasy...), znajoma mamy dobrze szyla - mowi: dobra, tu zweze na szwie, to skroce, cos tam, cos tam. A ta mala mi wylatuje z taka skrzywiona mina, ze nieeeee, absoluuuutnie, tak nie moze byc. Wkurzylam sie i mowie - a pani tu jest od sprzedawania, czy od psucia humoru klientom? Dzisiaj zawolalabym kierownika. Nie bedzie mi dziecko po zawodowce podskakiwac. No nie? :-?