Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilo jak patrze na Twoje zdjecie to nie wydaje mi sie ze sie nie wcisniesz w te spodenki dane przez sprzedawczynie :)

miałam to samo powiedzieć ale mnie uprzedziłaś :D

Mam taki sam problem z ciuchami jak Wy, żeby coś kupić to muszę sporo się nabiegać bo sklepach :evil: a tego nie lubię tzn. nie cierpię przymierzania :evil: :evil: :evil:

miłego dzionka Wszystkim życzę :D

Ja tez nie cierpie. Jak mam sie krecic w tej ciasnej przymierzalni ze stosem ciuchow ciagle mi spadajacych z wieszaczkow to mi sie goraco robi na sama mysl( jakims dziwnym trafem mam skojarzenie z prysznicem Efilo :). A najbardziej nie cierpie jak ograniczaja ilosc ciuchow w przymierzalni np do 3 sztuk a ja z jednego fasonu musze wziac 3 rozmiary bo nigdy nie wiem ktory wcisne na tylek i co mam sie rozebrac, znow ubierac, wymianiac spodnie czekac w kolejce na wolna kabine bo akurat kolejka sie zrobila i znow to samo to mi sie odechciewa na wejsciu.

Ja tez nie cierpie. Jak mam sie krecic w tej ciasnej przymierzalni ze stosem ciuchow ciagle mi spadajacych z wieszaczkow to mi sie goraco robi na sama mysl( jakims dziwnym trafem mam skojarzenie z prysznicem Efilo :). A najbardziej nie cierpie jak ograniczaja ilosc ciuchow w przymierzalni np do 3 sztuk a ja z jednego fasonu musze wziac 3 rozmiary bo nigdy nie wiem ktory wcisne na tylek i co mam sie rozebrac, znow ubierac, wymianiac spodnie czekac w kolejce na wolna kabine bo akurat kolejka sie zrobila i znow to samo to mi sie odechciewa na wejsciu.

Mam dokładnie tak samo :lol: Najgorsze jest to, że mimo iż wezmę ze 20 rzeczy i godzinę je przymierzam to zawsze tak wychodzi, że żadna z nich na mnie nie pasuje mimo, że staram się już wybierać ciuchy o rozmiar większe :evil:

Ja tez nie cierpie. Jak mam sie krecic w tej ciasnej przymierzalni ze stosem ciuchow ciagle mi spadajacych z wieszaczkow to mi sie goraco robi na sama mysl( jakims dziwnym trafem mam skojarzenie z prysznicem Efilo :).

Jak możesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A swoją drogą to ja najbardziej na świecie nie lubię jak w sklepie ze szmatami za 300 zł sztuka dają mi numerek z ilością ciuchów zabranych do przymierzalni. Jak można każdego klienta traktować jako złodzieja!!!!

Albo każą wieszac wieszaki na pałąku żeby było widać ile ich i czy wszystkie ciuchy się potem oddaje. Bezczelność!!

Nigdy się do tego nie stosuję. Jak mi dają numerek to mówię że dziękuję ale mi niepotrzebny bo wiem ile wzięłam.

A najbardziej nie cierpie jak ograniczaja ilosc ciuchow w przymierzalni np do 3 sztuk a ja z jednego fasonu musze wziac 3 rozmiary bo nigdy nie wiem ktory wcisne na tylek i co mam sie rozebrac, znow ubierac, wymianiac spodnie czekac w kolejce na wolna kabine bo akurat kolejka sie zrobila i znow to samo to mi sie odechciewa na wejsciu.

Ja to robię tak - zostawiam wszystkie moje ciuchy w przymierzalni i wyłaże w sklepowych po inny rozmiar. Albo baba mi przynosi.

Maluszku podaj dlon

podaję :D

Ja to robię tak - zostawiam wszystkie moje ciuchy w przymierzalni i wyłaże w sklepowych po inny rozmiar. Albo baba mi przynosi.

niezły pomysł :D Jak nic wypróbuję chociaż głupio będzie wyleźć na sklep w zaciasnych ciuszkach, żeby nie przestraszyć ludu moimi wałeczkami tłuszykowymi :(