kachna28 08.09.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 łeeee ja sie do walizki nie zmieszcze ja też nie malgos -a Twój mąż musi jechać? może babskie wakacje sobie fundniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 łeeee ja sie do walizki nie zmieszcze ja też nie malgos -a Twój mąż musi jechać? może babskie wakacje sobie fundniemy Musi, bo to jego kumple, jego impreza i jego robota na horyzoncie w Nicei, ktora jedziemy obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Hej! przyszłam robić sztuczny tłok http://www.fotochiny.com/foto/felietony/shunde.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 To juz nam sztucznego tloku trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... a tak btw niecierpie skosow, we Wro od kiedy powstalo LG jest masa Koreancow, panosza sie po rynku, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... a tak btw niecierpie skosow, we Wro od kiedy powstalo LG jest masa Koreancow, panosza sie po rynku, masakra A to ja wrecz przeciwnie, bo gdyby tu ich nie bylo, to ja bym z glodu zginela. Wiekszosc zakupow robimy w Chinatown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... a tak btw niecierpie skosow, we Wro od kiedy powstalo LG jest masa Koreancow, panosza sie po rynku, masakra A to ja wrecz przeciwnie, bo gdyby tu ich nie bylo, to ja bym z glodu zginela. Wiekszosc zakupow robimy w Chinatown. Małgos tylko nie przyjezdzaj ze skosem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... a tak btw niecierpie skosow, we Wro od kiedy powstalo LG jest masa Koreancow, panosza sie po rynku, masakra A to ja wrecz przeciwnie, bo gdyby tu ich nie bylo, to ja bym z glodu zginela. Wiekszosc zakupow robimy w Chinatown. Małgos tylko nie przyjezdzaj ze skosem do mnie Spoko, moj malz normalny jest w razie czego. Adopcji na razie tez nie planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 uffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aaa widzisz tam ta pania w czeronej kurteczce? to ja Nie tylko grzywke sobie zrobilas, ale i oczka skosne... a tak btw niecierpie skosow, we Wro od kiedy powstalo LG jest masa Koreancow, panosza sie po rynku, masakra A to ja wrecz przeciwnie, bo gdyby tu ich nie bylo, to ja bym z glodu zginela. Wiekszosc zakupow robimy w Chinatown. Małgos tylko nie przyjezdzaj ze skosem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mam wrodzony skos , ale niebieski bo chociaz mialam przodka Tatara na skutek roszad genetycznych zrobil sie szaro - niebieski. Malgos, opisz wrazenia z Marsylii - bylam we Francji pare razy, ale nigdy w Marsylii...po tym filmie " Dalej niz polnoc' chce pojechac do Normandii. Widzialas film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Nie widzialam filmu, bylam zajeta odogladywaniem zaleglosci (jesli mozna zrobic taki czasownik) - widzialam nawet Katyn... Za to bylam w Normandii i polecam pojechac w pazdzierniku. Wschod slonca o 9 rano jest bajeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.09.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 To koniecznie obejrzyj ten film ! No, to tym bardziej trzeba sie wybrac do Normandii - tam sa podobno przepiekne plaze - ale woda - zimna czy nie ? Mozna sie pluchtac czy raczej sie zamrozi czlowiek zeby odczekac te 100-120 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie pluchtalam sie, taka odwazna nie bylam. Ale jak nas wzieli na Mont Saint-Michael, to kazali nam sie ubrac cieplo, a byl upal... A byl koniec pazdziernika, wiec nie powinno byc tak zle, zebys zamarzla, ale zeby sie kapac to nie wiem. Maja za to swietnego Calvadosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To bylo na filmie - zona kupila mu futrzana czapke bo przenosili go do pracy do Normandii. Szalenie sympatyczny film . Pozniej uczyl Normandczyka jak odmawiac chyba tego calvadosu przy roznoszeniu listow .... Calvados to szarlotka z procentami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Calvados - wytrawny winiak francuski, charakteryzujący się jasnożółtą barwą, wytrawnym smakiem owocowym (jabłkowym) i charakterystycznym jabłkowym bukietem. Wyrabiany jest poprzez destylację wina jabłkowego, otrzymanego z jabłek zebranych w departamencie Calvados w Normandii. http://images38.fotosik.pl/9/e583670a163d7806.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ooooo, od rana pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A co? Moze do 13-stej chcesz czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts