Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Stanach to calvadosik niepopularny - ale co Francuz wymysli to ja polubie !

:D :D :D :D

Jak Katrina zalala Nowy Orlean to wywieszali transparenty " Chcemy znow byc kolonia frnacuska ". :D :D :D

Jak chce rozwscieczyc Amerykanke albo Amerykanina szczegolnie prowincjonalnego i za bardzo nacjonalistycznego czyli Ohio, Virginia , Teksas, albo jakias inna dziura, to mowie, z niewinna mina, ze p o d o b n o najpiekniejszym krajem na ziemi jest Francja i ze funkcjonuje powiedzenie, ze sam Pan Bog przy stworzeniu swiata poswiecil jej specjalna uwage.... wtedy maja miny jakby sie napili octu..... :D :D :D :D

No dzisiaj to naprawde wierze, ze jak Pan Bog stwarzal swiat, to Nowy Jork zostawil sobie na sam koniec i juz mu kasy zabraklo. Troche popadalo i znow subway nie jezdzi, a ja mialam takie ambitne plany na dzisiaj. Niech ich drzwi scisna... :evil: :evil: :evil: Francuzow tu przyjezdza cala kupa i zawsze im sie dziwie, jak oni znosza ten subway p^%$##ony. Jedyna jego zaleta, ze cala noc jezdzi, ale gdzie dojedziesz to juz inna sprawa.

Jestem na etapie wybierania hotelu w Nicei. No jaja, bo to proste nie jest. Ktos nam polecil jeden hotel, ale jest bardzo daleko od centrum, a autobusy jezdza tylko do 8:30. To tylko mozna by kupic se flache w Championie i obalic na tarasie... :roll: :roll: :roll: Znalazlam cos w centrum, ale nie wiem, czy to ok, czy nie. Przy okazji jak patrze na te wszystkie hotele, to 95% wyglada jak by ciocia pokoik dla gosci urzadzila. :-? Jakies stare krzesla pomalowane na niebiesko i to ma byc styl prowansalski. :x Prymityw straszny. :-?

Hej dziewczyny. Bilety juz prawie zalatwione, jeszcze decyzja do co hotelu nas czeka. Nie Kasia, nie mam zamiaru siedziec w hotelu i wlasnie o to chodzi. Wolalabym tam isc tylko spac, a nie, zebym musiala 7 km na nogach w nocy wracac. :-? Braku prysznica nawet nie biore pod uwage - musi byc. Chyba w cywilizowanych krajach to standard... :roll: :roll: :roll: Ale tez nie chcialabym z karaluchami mieszkac, a niektore te hoteliny to wygladaja tak, ze pozal sie Boze... :x

Malo, ze skrzeczy, nam kanalia kiedys odlecial gdzies wydajac z siebie dzwiek odrzutowca i do dzisiaj nie wiemy, gdzie jest.

Kota mielismy zamiar pozczyc, ale chyba poczekamy na eksterminatora. Albo niech sie Francuz meczy...

Mam jeszcze w planach zakupy pt. dzinsy, tenisowki, jesienne buty i torebka, prezenty dla mamy, zegar z CB2, takie niebieskie szklaneczki na swieczki i... walizka, bo nie zabiore sie w jedna... :-? Myslalam o jakims porzadnym plaszczu, ale to moze za duzo targania. Czyli troche musze jeszcze zaliczyc. Jeszcze jakies ksera dla kolegow z instytutu... Jutro sie zabieram ostro za robote. :)

No to cie czeka troche biegania.....chyba takich cieplych, cieplych plaszczy to za bardzo jeszcze nie ma ..... widzialam cos tam w TJ Maxsie i Marshallu, ale nic specjalnego... tez szukam ccs dla sis zeby goscie zabrali do Polski jak beda wracac.

A strasza, ze zima ma byc mrozna. 8) 8) 8)

Napisz jutro jak ci poszlo na zakupach. 8) 8) 8)