anjamen 09.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja tam moge sie napic i przed 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Matko elektryczna ... co się znowu tutaj dzieje Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To bania. Tylko ja musze spadac, gdyz sie pozno z lekka zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dopiero 10 ta .....tak myslalam, ze to szarlotka z procentami - i podobno fantastyczna. Najlepsza sama , z lodem, czy mozna na jej bazie robic jakies drinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hej. Mysle, ze sie te szarlotke pije jak whisky - Amerykanie pewnie by cos glupiego wymyslili, ale pije sie bez niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 W Stanach to calvadosik niepopularny - ale co Francuz wymysli to ja polubie ! Jak Katrina zalala Nowy Orlean to wywieszali transparenty " Chcemy znow byc kolonia frnacuska ". Jak chce rozwscieczyc Amerykanke albo Amerykanina szczegolnie prowincjonalnego i za bardzo nacjonalistycznego czyli Ohio, Virginia , Teksas, albo jakias inna dziura, to mowie, z niewinna mina, ze p o d o b n o najpiekniejszym krajem na ziemi jest Francja i ze funkcjonuje powiedzenie, ze sam Pan Bog przy stworzeniu swiata poswiecil jej specjalna uwage.... wtedy maja miny jakby sie napili octu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No dzisiaj to naprawde wierze, ze jak Pan Bog stwarzal swiat, to Nowy Jork zostawil sobie na sam koniec i juz mu kasy zabraklo. Troche popadalo i znow subway nie jezdzi, a ja mialam takie ambitne plany na dzisiaj. Niech ich drzwi scisna... Francuzow tu przyjezdza cala kupa i zawsze im sie dziwie, jak oni znosza ten subway p^%$##ony. Jedyna jego zaleta, ze cala noc jezdzi, ale gdzie dojedziesz to juz inna sprawa. Jestem na etapie wybierania hotelu w Nicei. No jaja, bo to proste nie jest. Ktos nam polecil jeden hotel, ale jest bardzo daleko od centrum, a autobusy jezdza tylko do 8:30. To tylko mozna by kupic se flache w Championie i obalic na tarasie... Znalazlam cos w centrum, ale nie wiem, czy to ok, czy nie. Przy okazji jak patrze na te wszystkie hotele, to 95% wyglada jak by ciocia pokoik dla gosci urzadzila. Jakies stare krzesla pomalowane na niebiesko i to ma byc styl prowansalski. Prymityw straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 malgos -chyba nie jedziesz do tej nicei żeby w hotelu siedzieć? Bierz pierwszy z brzegu (byle z prysznicem) -cały dzień będziesz zwiedzała, a w nocy jak wrócicie -to nie zapalaj światła -niebieskich krzeseł nawet nie zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ja się tylko przywitam i idę leżakować.. monsz mnie wygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hej dziewczyny. Bilety juz prawie zalatwione, jeszcze decyzja do co hotelu nas czeka. Nie Kasia, nie mam zamiaru siedziec w hotelu i wlasnie o to chodzi. Wolalabym tam isc tylko spac, a nie, zebym musiala 7 km na nogach w nocy wracac. Braku prysznica nawet nie biore pod uwage - musi byc. Chyba w cywilizowanych krajach to standard... Ale tez nie chcialabym z karaluchami mieszkac, a niektore te hoteliny to wygladaja tak, ze pozal sie Boze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie strasz mnie - myslalm, ze karaluchy to tylko w NY......brrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Karaluchy to są wszędzie... niestety ... i będą ... też niestety Dzieńdobrywieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ale w Polsce nie ma waterbugow. A my nadal mamy myszki. Wczoraj przylazla jedna i malz za nia z gazeta latal a ja za mezem, nie zabijaj jej bandyto. No i uciekla za lodowke. To juz byla szosta... Chyba trza dziury pozalepiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No bandyta, faktycznie!!!!! Chyba jednak wolę myszy ... łądniejsze są od karaluchów. No nie trawię swołoczy i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2008 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Malz tez ja tak gonil na pol gwizdka, chyba nie chcial jej zabic tak naprawde. Do karaluchow nie mam sentymentu, a teraz sobie wyobraz, jak wyglada karaluch, ktory ma 7 cm skrzydla i lata!!! To sa wlasnie waterbugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Blllleeeeee.... dobrze, że takowego nie spotkałam, bo pewnie bym zeszła z tego świata .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No ja takie tu czasem spotykam, chociaz odpukac... dawno nie widzialam. Uczen mi opowiadal, ze mu jeden taki raz skoczyl na noge... Obudzil cala okolice, tak sie darl (uczen, nie karaluch). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.09.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Noooo, waterbug potrafi byc duzy jak mysz a jak chcesz go zatluc to skrzeczy..... Na myszy to najlepszy jest kot...nie mozecie pozyczyc od kogos na chwile ? Zakupy juz wszystkie zrobilas ? A ja juz czekam na milych gosci ...l oj, bedzie biegania po sklepach, bedzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Malo, ze skrzeczy, nam kanalia kiedys odlecial gdzies wydajac z siebie dzwiek odrzutowca i do dzisiaj nie wiemy, gdzie jest. Kota mielismy zamiar pozczyc, ale chyba poczekamy na eksterminatora. Albo niech sie Francuz meczy... Mam jeszcze w planach zakupy pt. dzinsy, tenisowki, jesienne buty i torebka, prezenty dla mamy, zegar z CB2, takie niebieskie szklaneczki na swieczki i... walizka, bo nie zabiore sie w jedna... Myslalam o jakims porzadnym plaszczu, ale to moze za duzo targania. Czyli troche musze jeszcze zaliczyc. Jeszcze jakies ksera dla kolegow z instytutu... Jutro sie zabieram ostro za robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.09.2008 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No to cie czeka troche biegania.....chyba takich cieplych, cieplych plaszczy to za bardzo jeszcze nie ma ..... widzialam cos tam w TJ Maxsie i Marshallu, ale nic specjalnego... tez szukam ccs dla sis zeby goscie zabrali do Polski jak beda wracac. A strasza, ze zima ma byc mrozna. Napisz jutro jak ci poszlo na zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts