malgos2 10.09.2008 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nooo... z plaszczami to wszedzie jest problem. Mam nadzieje, ze nie zacznie padac i gdzies dojade jutro. Musze dotrzec do biblioteki przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 10.09.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ma przestac padac, ale ma byc znacznie chlodniej .....cos ten subway kuleje.. Ale zeszlego lata tez tak mialysmy ....na 85 St i 8 Ave jechalysmy przez Long Island ( A wyrzucilo nas przy stacji LIRR do ktorej rzucil sie tlum - trzeba bylo kawalek podejsc ) bo metro zalalo. Mimi spoznila sie do pracy t y l k o 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Noooo... Tez tak kiedys utknelam. To w zasadzie nie jest metro, to jest pociag pod chodnikiem. Caly dzien dzisiaj robimy rezerwacje. Jest tyle kombinacji, ze sie w glowie nie miesci. Np. gdybys chciala kiedys rezerwowac bilety na TGV to nigdy przenigdy nie wchodz na amerykanska strone. Jakis Yankee kasuje 20 dolarow za kazdy bilet dodatkowo, a jak chcesz zeby bilet przyslali na drugi dzien Fedexem to jeszcze dodatkowo 18 od lebka. Zeby miec strone po angielsku, trzeba udawac, ze sie jest w Wielkiej Brytanii, a bilety i tak sie odbiera na dworcu lub drukuje z maszyny. Roznica jest spora. Z hotelami w Nicei jest niezly odlot, albo drogie, albo pod lotniskiem albo pod dworcem gdzie ponoc szumowiny sie zbieraja jak pod kazdym dworcem. Mam nadzieje, ze dobry wybralam, bo bedzie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hej... Wlasnie zrobilismy ostatnia rezerwacje. Uff.... Teraz juz wyjscia nie ma. Te widoki... Hmmmm... Bajeczne. Ziola prowansalskie, pola lawendowe, morze, plaza, palmy, gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ale Ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Markotko, ja sama sobie zazdraszczam... Takich wakacji nie mialam chyba nigdy. Nie pamietam, kiedy ostatnio nie pracowalam przez 2 tygodnie. Nawet jak slub bralismy w zeszlym roku to pojechalismy na 5 nocy w tym zaliczylismy slub i Grand Canyon. A tu wreszcie bedzie mozna tylek na plazy polozyc. Bedzie troche jezdzenia i latania, ale my tak zawsze mamy. Jak juz sie gdzies wybierzemy to chcemy jak najwiecej zaliczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Mi sie marzy wyjazd bez dzieci zeby pobyczyc sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nie przejmuj sie, niedlugo same Cie wypchna z domu, zeby miec chate wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nie moge sie juz doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nastepna wyrodna matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Pa matko wyrodna. Bawcie sie dobrze i nie rozrabiajcie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Małgoś ja też zazdraszczam tych wakacji Jak to nie rozrabiajcie to co my mamy niby robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 małgoś - baw się dobrze na tych wakacjach witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hej. Ale ja jeszcze nigdzie nie jade... Najpierw na ojczyzny lono musze dotrzec. Jak ja nie lubie nauczac rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Małgoś rano odbębnisz i spokój a ten cytat w stopce to jakaś przestroga dla nas czy Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Odbebnie poranne, a popoludniowe i wieczorne dusze czekaja... Cytat to przyklad zaklinania rzeczywistosci. Szczegolnie po zakupieniu biletow lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nastepna wyrodna matka. a ja to niby ta pierwsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nastepna wyrodna matka. a ja to niby ta pierwsza?? A kto tu chce Dawidka na imprezy wysylac, co by pospac dluzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts