lump praski 11.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 To tylko data . Zreszta NY jest tak wielki, ze na Mhttanie bylo jak wojna a na Queensie i Bklynie - choc to dziwnie brzmi, zycie prawie toczylo sie swoim trybem....ja mialam troche zaklocony bo moj maz lata. Ze wszystko ok z jego zaloga tego dnia - wiadomosc dostalam bardzo okrezna droga. Nie ma juz co wspominac - zawsze moze byc gorzej . Malgos, kupilas dzinsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2008 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Hej. Sorry, ze Was zostawilam, ale poszlam na lekcje a potem polecialam w tango. Najpierw skserowalam pol biblioteki i pozawracalam troche glowe bibliotekarzom, zeby mi cos przeskanowali i przyslali mailem. Zakupilam sobie w bibliotece piekny kalendarz na sciane i kieszonkowy kalendarz Paper Blank, bo wiem, ze w Empiku kosztuja fortune, a ja je uwielbiam. Potem poszlam w to samo miejsce, co ostatnio, zeby dokupic jeszcze ciuchow i kupilam szare spodnie i bluzke. Tym razem byla obnizka 25%, ale nie zalowalam, ze ostatnio kupilam drozej, bo jakos dzisiaj nic sie na mnie nie rzucalo tak jak ostatnio. Gdybym nie wiedziala, ze te spodnie tam sa, to w zyciu bym ich nie znalazla. Potem pojechalam na 9 pietro i kupilam walizke Samsonite, taka srednia jak chcialam - przeceniona o 50%. Uffff... To najwazniejsze, bo w jedna walizke nie mam szans sie zapakowac. To znaczy mam, tylko moge miec maks. 23 kg, ale moge miec dwie walizki po 23. Placac za walizke zorientowalam sie, ze nie mam karty. Zaplacilam inna i polecialam na poprzednie stoisko ciuchowe - uff... byla. W zyciu mi sie cos takiego nie stalo, zawsze jestem zorganizowana do bolu, a tu takie jaja. Z tego wszystkiego juz nie mialam sily lazic za dzinsami, znalazlam fajne buty a'la tenisowki, ale kurde nie bylo mojego numeru. Tak to jest, jak sie nie kupuje od razu, tylko sie czlowiek obcina. Inne buty - jesienne byly takie sobie, jakos nie mialam przekonania. Troszke sie wzielam zdenerwowalam ta karta, wiec mi poziom cukru spadl tak, ze prawie zemdlalam, wiec walnelam pyszne frapuccino, skonczylam jeszcze na kremie pod oczy, dostalam do tego milion probek i 4 szminki gratis i... wrocilam do Was, a Wy pewnie spicie. Jeszcze mi sie przypomnialo, ze mialam kupic jakies sportowe spodnie na rower, ale to juz chyba nie predzej niz w niedziele. Na razie plan mam wykonany. Nawet nie chce patrzec, ile mi ubylo na karcie. A co do rocznicy dzisiejszej - ja wtedy lecialam z NY do Krakowa i jak tylko przyjechalam do domu wlaczylam telewizor i zobaczylam... Obudzilam meza, zeby wystawil glowe przez okno... Ma zdjecia robione z dachu naszego budynku jak jedna z wiez sie wali - pietro po pietrze. Teraz juz prawie o tym nie mysle, ale dzisiaj jak jechalam metrem to widzialam ludzi, ktorzy mieli kwiaty i zdjecie jakiejs ich krewnej, ktora tam zginela. Niestety dla niektorych to po prostu rocznica smierci ich bliskich. Troche sie takie zrobilo swieto jak zaduszki w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.09.2008 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Na History Channel leci teraz prawie minuta po minucie skladanka z roznych amatorskich i policyjnych filmikow zrobionych wtedy przez ludzi - najgorsze to widziec tych strazakow ktorzy szli tam gasic bo nikt nie przypuszczal, ze wieze sie zawala...... slychac tez jak traca lacznosc z tymi w wiezy pierwszej, jednostka Ohio..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie mam History Channel niestety, czasami nam wlaczaja, ale mamy tylko basic kablowke. Najbardziej zaluje, ze nie bylam nigdy na gorze. Zawsze mowilam, ze nastepnym razem. Mam tylko zdjecia na dachu na tle wiez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.09.2008 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Mam blokade co do tamtej okolicy chyba juz na zawsze....wszystko widzialam, ale jakby w urywanych odcinkach bo wybiegalam i wbiegalam do domu..... street with a view .....prosto na World Trade Center. Najgorsze, ze przeciez w tych samolotach nie bylo ani j e d n e g o Irakijczyka.. wszystko Saudi Arabia .......Bush wykoryztstal to do swoich celow....dzis sie okazuje, ze wojna sie rozszerza o Pakistan...jak Mc Cain zostanie wybrany to wprowadza pobor bo on tak ciagle gada o sluzbie ojczyznie ...a generalowie, ze za malo ludzi.....no, to juz czuje co sie swieci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dzien dobry! Smutno sie zrobilo, wczoraj ogladalam jak ciagle 11.09 zbiera zniowo wsrod ludzi, zwlaszcza wsrod ratownikow czyszczacych strefe zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dzien dobry. Mogliby cos tam w koncu wybudowac... Zaraz przychodzi do mnie eksterminator, ktory ma zawalczyc z myszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 to może i z lokatorką zawalczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No wlasnie... Na razie lokatorka wychodzi gdzies pozno w nocy, wraca rano i bierze prysznic. Moze ona na ulicy zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Albo szuka sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 i jedno i drugie jest ze sobą powiązane... ale faktycznie ciekawa jestem co ona porabia nocami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ja zapomnialam zegar moj ukochany kupic, chyba zaraz po lekcji musze to zrobic. I spakowac paczke, co by ja jutro wyslac do PLu... No i jeszcze zapakowac sie prowizorycznie od razu na wakacje - znaczy sie chociaz kosmetyki, bo potem nie bede miala kiedy i na pewno czegos zapomne. Jak mi sie nie chce nic robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 i jedno i drugie jest ze sobą powiązane... ale faktycznie ciekawa jestem co ona porabia nocami... Na razie to idiotka calymi dniami oglada telewizje albo jakies filmy, a poniewaz ma tam duzy plaski TV to zre prad jak glupi. Jeszcze se klime wlaczy i rachunki przychodza gigantyczne. W nocy za to wylazi i albo u jakiegos faceta spi, albo... cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 i faktycznie opuści lokal przed Waszym wyjazdem?Do Twojego męża juz się nie dobiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 i faktycznie opuści lokal przed Waszym wyjazdem? Do Twojego męża juz się nie dobiera? Nie dobiera sie kanalia po tych historiach z bankami. Teraz cos tam probuje zagadywac nawet, ale juz chyba zobaczyla, ze szans nie ma. No i ma sie wyniesc - miejmy nadzieje, ze to zrobi w ten weekend. Malz powiedzial jej bratu, ze jak tego nie zrobi, to on bedzie zmuszony odwolac swoj wyjazd, a to bedzie niezle kosztowalo i ktos bedzie musial za to zaplacic. Chyba zalapal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no i bardzo dobrze, kłopot z głowy....a jak widać po moich doświadczeniach z depesiami - nic tak nie motywuje niektórych ludzi do działania jak perspektywa uszczerbku na kasie... Heja wszystkim.... nie dostawałam powiadomień i miałam ciut do nadrobienia, ale już jestem na bieżąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no, to w sumie weekend już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Weekend to chyba juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No u nas jeszcze troche do weekendu zostalo. A wiecie, ze ja stosuje argument finansowy w stosunku do moich uczniow? Mowie im, ze jak beda mi mowic "K" zamiast "C" to bede ich za kazde slowo kasowac dolara / funta / euro. I dziala natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts