Bea7777 14.09.2008 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No to faktycznie niewesoło. Moja koleżanka natomiast mieszka w Anglii (tymczasowo) i przeraża ja nie tak bardzo pakowanie co samo latanie. Boi się strasznie, spać w nocy przed lotem nie może i zawsze na "dzien dobry" opowiada nam nie o życiu tam za granicą tylko o tym p... samolocie 16.09 znów przylatuje do Polski razem ze swoim chłopakiem. Doczekać się już nie mogę. Oj będzie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja sie nie boje specjalnie, szczegolnie jak z mezem lecimy - wtedy sobie mysle, ze przynajmniej razem zginiemy jak by co. Najbardziej nie lubie ladowania, bo mysle sobie - tyle godzin lecialam, jak sie teraz zabije to cala meczarnia na nic. Maz mi z kolei powiedzial, ze najniebezpieczniejsze sa starty, wiec jak juz wystartujemy to jest OK. Czasami jak nie ma turbulencji to sobie mysle - taki nudny lot, mogloby troche porzucac, gowniarze z tylu by sie zamkneli... Bywa, ze turbulencje mnie usypiaja. Grunt to sie czegos napic i probowac zasnac. Jestem po praniu i kolacji, moze sie w koncu zapakuje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Małgoś, oby było nie nudno i nie trudno I coby bagaże nie zaginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hej. Na razie natrafiam na przeszkode w postaci zlikwidowania polskiego biura podrozy na Manhattanie. Najblizsze jest kilometry stad, a ja mialam zamiar wyslac paczke z moimi pieknymi akcesoriami lazienkowymi. No i klapa. Teraz nie wiem, czy zostawic, czy brac i placic za nadbagaz. Chyba sie pochlastam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 wywaliło mnie wczoraj i spać poszłam... dzień dobry to za ile lecisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Lete w poniedzialek poznym wieczorem, ale na lotnisko musze wyjechac kolo 5-6 po poludniu. Jestem prawie spakowana, mam lekka nadwage (bagazowa ), ale bedzie OK, tylko te rzeczy do lazienki. Albo zostawie albo moze jednak uda sie do jakiegos biura dotrzec. Juz nawet nie kupowalam zegara, bo nawet do paczki by sie nie zmiescil. No kurde plany mialam zupelnie inne - chamy mi pokrzyzowali plany. No i kiedys wysylanie paczek bylo znacznie tansze - jeszcze w zeszlym roku placilam 60 centow za pol kilo, teraz juz jest dolar. Krew mnie zalewa, a za chwile bedzie 5 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Spojrzenie mam mordercze na przyklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Spojrzenie mam mordercze na przyklad... e to spoko -z oczami cię chyba wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Spojrzenie mam mordercze na przyklad... no, fakt muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki... na każdym zdjęciu je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Spojrzenie mam mordercze na przyklad... e to spoko -z oczami cię chyba wpuszczą Nigdy nic nie wiadomo. LOT moze wprowadzic jakies swoje zasady, ze oczy pasazer musi miec szczelnie zapakowane i zamkniete na klodke w bagazu rejestrowanym i ze nie moga przekroczyc wymiarow 2x1x1. Inaczej placi sie za nadoczaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki... na każdym zdjęciu je widać dobrze, że nie "kurwiki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. Dobre ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym ? Spojrzenie mam mordercze na przyklad... no, fakt muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki... na każdym zdjęciu je widać Myslisz? A moze to sa pioruny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 nie chciałam być az tak dosłowna... w każdym razie coś w nich jest napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hello. Zbieram sie powoli, ale musze najpierw walnac... http://images24.fotosik.pl/275/f7164cf2861668e2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki... na każdym zdjęciu je widać dobrze, że nie "kurwiki" miałam to samo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Hello. Zbieram sie powoli, ale musze najpierw walnac... http://images24.fotosik.pl/275/f7164cf2861668e2.jpg pozwolisz, że "walniemy" z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Pozwole... Ale teraz zadzieram kiece i lece. Impreze mozecie beze mnie zaczac, wracam niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Impreze mozecie beze mnie zaczac, wracam niebawem. No to zaczynamy : http://www.dekorama-centrum.com.pl/images/zi_164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 chciałam wpaść z kiszonymi ale kurdę troche nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts