Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to faktycznie niewesoło.

Moja koleżanka natomiast mieszka w Anglii (tymczasowo) i przeraża ja nie tak bardzo pakowanie co samo latanie. Boi się strasznie, spać w nocy przed lotem nie może i zawsze na "dzien dobry" opowiada nam nie o życiu tam za granicą tylko o tym p... samolocie ;)

16.09 znów przylatuje do Polski razem ze swoim chłopakiem. Doczekać się już nie mogę. Oj będzie bal ;)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja sie nie boje specjalnie, szczegolnie jak z mezem lecimy - wtedy sobie mysle, ze przynajmniej razem zginiemy jak by co. Najbardziej nie lubie ladowania, bo mysle sobie - tyle godzin lecialam, jak sie teraz zabije to cala meczarnia na nic. :-? Maz mi z kolei powiedzial, ze najniebezpieczniejsze sa starty, wiec jak juz wystartujemy to jest OK. Czasami jak nie ma turbulencji to sobie mysle - taki nudny lot, mogloby troche porzucac, gowniarze z tylu by sie zamkneli... :lol: :lol: :lol: Bywa, ze turbulencje mnie usypiaja. Grunt to sie czegos napic i probowac zasnac. :wink:

Jestem po praniu i kolacji, moze sie w koncu zapakuje, co? :roll: :roll: :roll:

Hej. Na razie natrafiam na przeszkode w postaci zlikwidowania polskiego biura podrozy na Manhattanie. Najblizsze jest kilometry stad, a ja mialam zamiar wyslac paczke z moimi pieknymi akcesoriami lazienkowymi. No i klapa. :-? Teraz nie wiem, czy zostawic, czy brac i placic za nadbagaz. Chyba sie pochlastam. :x

Lete w poniedzialek poznym wieczorem, ale na lotnisko musze wyjechac kolo 5-6 po poludniu. Jestem prawie spakowana, mam lekka nadwage (bagazowa :roll: :roll: :roll: ), ale bedzie OK, tylko te rzeczy do lazienki. :-? Albo zostawie albo moze jednak uda sie do jakiegos biura dotrzec. Juz nawet nie kupowalam zegara, bo nawet do paczki by sie nie zmiescil. No kurde plany mialam zupelnie inne - chamy mi pokrzyzowali plany. No i kiedys wysylanie paczek bylo znacznie tansze - jeszcze w zeszlym roku placilam 60 centow za pol kilo, teraz juz jest dolar. :-? Krew mnie zalewa, a za chwile bedzie 5 rano.

Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. :-?

Dobre :lol: ! A Ty masz coś "morderczego" w podręcznym 8) ?

Spojrzenie mam mordercze na przyklad... :roll:

no, fakt 8)

muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki...

na każdym zdjęciu je widać :roll: :lol: :lol: :lol:

Teraz by na to nie pozwolili, bo takim talerzem mozna by pol samolotu zamordowac. :-?

e to spoko -z oczami cię chyba wpuszczą :D

Nigdy nic nie wiadomo. LOT moze wprowadzic jakies swoje zasady, ze oczy pasazer musi miec szczelnie zapakowane i zamkniete na klodke w bagazu rejestrowanym i ze nie moga przekroczyc wymiarow 2x1x1. Inaczej placi sie za nadoczaż. :-?

no, fakt 8)

muszę przyznać, że w oczach to masz takie ogniki...

na każdym zdjęciu je widać :roll: :lol: :lol: :lol:

Myslisz? :roll: :roll: :roll: A moze to sa pioruny? :lol: :lol: :lol: