Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a to mężuś nie uciekł spowrotem??

na długo zostaje??

E nie, najpierw go musimy tu wszystkie wymeczyc odpowiednio! Bedzie do polowy czerwca, a potem polecimy razem, wiec na razie rozlaka nam nie grozi przez chwile.

a to ile was jest do tego męczenia???

:o :o :o

No ja, jego mama, siostra i jej corka, no i tesciowa. Jest nas troche... :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To miło ze meczysz, go, w sposób jak męczony - lubi być męczony.. :D

Zanim bedzie musial zaczac brodzic w wylewce samopoziomujacej cos mu sie od zycia nalezy. :roll: Powoli dochodze do wniosku, ze nalezy grzebkow sie pozbyc i zaczac samemu wszystko robic... Przynajmniej nie trzeba bedzie po nich sprzatac butelek. Myslisz, ze to dobry pomysl?

Przekaze wyrazy solidarnosci. :D :roll:

no i popatrz ile przydatnych rzeczy się dowiedziałaś :D

jak grzebków nie będzie to i kasy więcej na co innego zostanie :wink:

tylko nadal tutaj ich fotki brakuje...

ku pamięci.... :lol:

Tylko ten czteropak to malo sie wydaje... :lol: Najchetniej od poczatku do konca wszystko sami bysmy robili, ale co ja sama moge??? :roll: A czas leci, za mieszkanie place, kredyt co miesiac cisnienie mi podnosi, a przeprowadzic sie nie ma do czego. No wiec zostalo juz podgonione mniej wiecej, a teraz tylko kafelki na podlodze w lazienkach (jakies 6 m2 :lol:), ta wylewka no i potem trzeba dokonczyc lazienki tak jak planowalismy - sami to se zrobimy. Drzwi, jakies listwy, pierdoly i gotowe. No moze jeszcze na antresole w czesci sypialnej trzeba jakas wykladzine zalozyc, ale to juz drobiazg. Mysle, ze moze zwolam grzebkow do dokonczenia tego, co zostalo rozgrzebane, postawie im piwo, zrobie zdjecie przy okazji :wink: - wrzuce na jakies tajemne miejsce, zeby sie tu nie znalezli i zablefuje, ze musze gdzies koniecznie teraz wyjechac... Oni na ta wylewke liczyli, ale nic z nimi na ten temat nie mam podpisane.