DarioAS 15.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dobra, to w razie czego przekazesz dziewczynom, w ktorym areszcie siedze, co by ktora wpadla z ciepla odzieza. nadal nikt się nie zaoferował?? Wiolasz musi aż z Rzeszowa jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przyjadę, spoko Nie piję, ale pożegnam pa pa pa pa http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/3d/9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jak zwykle nic nie wiem malgos jest już w samolocie czy gdzie? bo strój krakowski musze szykować, i chleb i sól i sztandar na powitanie i mlodzież szkolną gdzieś wyłapać do trzymania sztandaru http://www.zielonysztandar.com.pl/fotografie/duze/1126017252.jpg http://www.ugkrzywcza.pu.pl/picture/nn5.jpg http://www.ugkrzywcza.pu.pl/picture/glor_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 oplulam sie ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 a skądżeś Ty chór wzięła ?? I co śpiewają? "Góralko czy Ci nie żal"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Wzruszylam sie Kasiu. Ale chor jeszcze moze w spokoju pocwiczyc. Jutro dopiero 16:55 w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 hej nudze sie czy tutaj jest wesoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 musze sprawdzic czy przypadkiem nie leci tym samym samolotem co Ty moja, a raczej siostry znajoma bo to raczej słaby byłby lot trójka małych zarąbiście rozwrzeszczanych dzieci to juz lepsza bylaby moja przygoda kiedy to trafilo nam sie miejsce z mezem i wtedy niespelna dwuletnia córką w srodkowym rzedzie, a na fotelach po obu naszych stronach po jednej siwej struszce niby spoko tyle ze kazda miala zlamana noge i siedzialy w gipsie od piety po udo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niby spoko tyle ze kazda miala zlamana noge i siedzialy w gipsie od piety po udo Trzeba bylo je poprosic, zeby sie przesiadly... Moje loty to LO0027 i LO3901, gdyby ktorys z nich sie rozwalil, to przygotujcie ladne wience. Mam zapakowanego kaktuska i zrobiona mieszkanke cuby libre do wypicia na lotnisku... Znaczy jestem przygotowana na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niby spoko tyle ze kazda miala zlamana noge i siedzialy w gipsie od piety po udo Trzeba bylo je poprosic, zeby sie przesiadly... tylko ze one kurna nie mogly sie przesiasc bo te ich nogi w gipsach musialy byc wyprostowane na przejscie miedzy rzedami w pierwszym momencie polecialy mi łzy, mała była pasazerem bez fotela a wiec nie mialam juz szans na jakies wolne miejsce dla niej, poza tym pomyslalam ze jak bedzie chciala co 5 minut siku to co 5 minut przez cały lot bede mowic przepraszam i skakac prze te gipsy to moze od razu poprosze o spadochron w kazdym razie lot okazal sie boski, moje dziecie mnie cudownie zaskoczylo i tylko raz bylysmy w kibelku, reszte czasu spala na naszych kolanach, albo bawila sie na podlodze Malgos zycze Ci very udanego lotu, ehhhhhh fajnie masz wczoraj miala wrocic moja mama, ale troszke sobie przedluzyla pobyt, jedynie do grudnia i kto mi wyparsuje te kupe prania? pytam sie no kto? pozdrawiam cieplutko Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 http://images45.fotosik.pl/11/820306a24ce4c5fc.jpg Mam nadzieje, ze zadnych bab ze zlamanymi nogami nie bedziemy miec kolo siebie. I zadnych wrzeszczacych bachorow. To do jutra laski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 byle bez przygód do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 do dzisiaj Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 do dzisiaj Malgos no właśnie jak 16:55 w KRK to tak o 18:00 powinna być juz rozpakowana a 18:15 z drineczkiem przed laptopikiem heloooooooł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 to czekamy na Małgoś nadajaca z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Czekamy na wiesci z lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Malgos w chmurkach teraz buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Małgoś...wysokich lotów.... a nad warszawką to pomachaj nam....tu maluczkim .... a tak z innej beczki, wiecie że LOT jest na liście firm, którym się przewiduję plajtę w ciąu kilku następnych miesięcy? wczoraj o tym mówili w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.09.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Małgoś...wysokich lotów.... a nad warszawką to pomachaj nam....tu maluczkim .... a to chyba z chwile bedzie lądowanie ta orkiestra to Warszawie ma czekac? pewnie juz stroją instrumenty a tak z innej beczki, wiecie że LOT jest na liście firm, którym się przewiduję plajtę w ciąu kilku następnych miesięcy? wczoraj o tym mówili w TV ufffffff dobrze ze udalo mi sie Matule na Lufthanse namowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts