Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak zwykle nic nie wiem :roll: malgos jest już w samolocie czy gdzie? bo strój krakowski musze szykować, i chleb i sól i sztandar na powitanie i mlodzież szkolną gdzieś wyłapać do trzymania sztandaru :)

http://www.zielonysztandar.com.pl/fotografie/duze/1126017252.jpg

http://www.ugkrzywcza.pu.pl/picture/nn5.jpg

http://www.ugkrzywcza.pu.pl/picture/glor_3.jpg

musze sprawdzic czy przypadkiem nie leci tym samym samolotem co Ty moja, a raczej siostry znajoma :roll:

bo to raczej słaby byłby lot :lol:

trójka małych zarąbiście rozwrzeszczanych dzieci :wink:

to juz lepsza bylaby moja przygoda kiedy to trafilo nam sie miejsce z mezem i wtedy niespelna dwuletnia córką w srodkowym rzedzie, a na fotelach po obu naszych stronach po jednej siwej struszce

niby spoko tyle ze kazda miala zlamana noge i siedzialy w gipsie od piety po udo :o

niby spoko tyle ze kazda miala zlamana noge i siedzialy w gipsie od piety po udo :o

:lol: :lol: :lol: :lol: Trzeba bylo je poprosic, zeby sie przesiadly... :lol: :lol: :lol:

Moje loty to LO0027 i LO3901, gdyby ktorys z nich sie rozwalil, to przygotujcie ladne wience.

Mam zapakowanego kaktuska i zrobiona mieszkanke cuby libre do wypicia na lotnisku... :oops: :oops: :oops: :roll: Znaczy jestem przygotowana na wszystko. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: Trzeba bylo je poprosic, zeby sie przesiadly... :lol: :lol: :lol:

tylko ze one kurna nie mogly sie przesiasc bo te ich nogi w gipsach musialy byc wyprostowane na przejscie miedzy rzedami :-?

w pierwszym momencie polecialy mi łzy, mała była pasazerem bez fotela a wiec nie mialam juz szans na jakies wolne miejsce dla niej, poza tym pomyslalam ze jak bedzie chciala co 5 minut siku to co 5 minut przez cały lot bede mowic przepraszam i skakac prze te gipsy to moze od razu poprosze o spadochron :lol:

w kazdym razie lot okazal sie boski, moje dziecie mnie cudownie zaskoczylo i tylko raz bylysmy w kibelku, reszte czasu spala na naszych kolanach, albo bawila sie na podlodze :wink:

Malgos zycze Ci very udanego lotu, ehhhhhh fajnie masz

wczoraj miala wrocic moja mama, ale troszke sobie przedluzyla pobyt, jedynie do grudnia :-?

i kto mi wyparsuje te kupe prania? pytam sie no kto? :lol:

pozdrawiam cieplutko

Malgosia :D

Małgoś...wysokich lotów....

a nad warszawką to pomachaj nam....tu maluczkim ....

a tak z innej beczki, wiecie że LOT jest na liście firm, którym się przewiduję plajtę w ciąu kilku następnych miesięcy? :o

wczoraj o tym mówili w TV

Małgoś...wysokich lotów....

a nad warszawką to pomachaj nam....tu maluczkim ....

a to chyba z chwile bedzie lądowanie

ta orkiestra to Warszawie ma czekac? :lol:

pewnie juz stroją instrumenty

a tak z innej beczki, wiecie że LOT jest na liście firm, którym się przewiduję plajtę w ciąu kilku następnych miesięcy? :o

wczoraj o tym mówili w TV

ufffffff dobrze ze udalo mi sie Matule na Lufthanse namowic :roll: